Terug naar overzicht

Vitara

1.6 Vvt 120Pk Automaat

79975 km • 2016 • Benzine
Kies je opties Boonstoppel jr. B.V. in Waddinxveen 0182 622 133

Suzuki Vitara 1.6 Vvt 120Pk Automaat

Constructiejaar: 2016-10
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze SUZUKI Vitara. Dit is een auto uit 2016, er staat 79975 kilometer op de teller. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Donkere en koude maanden? U zit altijd goed dankzij de stoelverwarming. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED-verlichting, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en aluminium pedalen.

Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Hoeveel gigabytes aan muziek wilt u meenemen? Met één stick in de usb-aansluiting kunt u uren en uren vooruit. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Voor de lange ritten is de cruise control een verademing. Met sportstuur met schakelpaddels, 2 isofix-aansluitingen, centrale portiervergrendeling, toerenteller, bagage afdekhoes en bekerhouder is deze SUZUKI helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze SUZUKI Vitara is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

Opties & Specificaties

Vermogen 120 pk
Brandstof Benzine
Schakeling Automaat
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 20

Dealer