Terug naar overzicht

Vitara

1.6 Exclusive

48060 km • 2017 • Benzine
Kies je opties Blitterswijk V.O.F. in Schoonrewoerd 0345 641 263

Suzuki Vitara 1.6 Exclusive

Bandenmaat: 215/55 R17
Inbegrepen afleverpakket: bovag
Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. De aandrijving van deze Suzuki wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Schakel simpel en veilig naar uw favoriete artiest met de audiobediening op het stuur. Deze Suzuki is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! U bent in deze Suzuki ook voorzien van lederen stuur, centrale portiervergrendeling en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Suzuki Vitara samen. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze Suzuki Vitara als zich een noodsituatie voordoet. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Indien u interesse heeft in deze Suzuki, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Opties & Specificaties

Vermogen 120 pk
Brandstof Benzine
Schakeling Handgeschakeld
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 20

Dealer