Terug naar overzicht

Ignis

1.2 Smart Hybrid Select

30 km • 2024 • Benzine
Kies je opties Auto Nassau in Delft 015 256 8779

Suzuki Ignis 1.2 Smart Hybrid Select

Inbegrepen afleverpakket: 6 jaar fabrieksgarantie
Uitvoorraad leverbaar

Het doordachte concept van de Suzuki Ignis staat garant voor ruimte en rijcomfort. Op de teller van deze auto staat slechts 30 kilometer. Zijn compacte motor geeft deze Suzuki uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Bij het inparkeren laat de achteruitrijcamera precies zien hoeveel meter... decimeter... centimeter ruimte er nog is! Aan boord van deze Suzuki Ignis is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Het audiosysteem bedient u blind met behulp van de audiobesturing op het stuur. Veilig en praktisch! Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes, boordcomputer en verstelbaar stuur is deze auto helemaal compleet.

Aan boord van deze Suzuki houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Deze Suzuki Ignis blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Opties & Specificaties

Vermogen 83 pk
Brandstof Benzine
Schakeling Handgeschakeld
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 20

Dealer