Terug naar overzicht

Celerio

1.0 Comfort Luykx Edition

24604 km • 2017 • Benzine
Kies je opties Luykx Heemstede B.V. in Heemstede 023 528 5950

Suzuki Celerio 1.0 Comfort Luykx Edition

CO₂-uitstoot (NEDC): 84 g/km
RDW Tellerrapport: https://voertuigrapportdownloaden.rdw.nl/kenteken/rh283b
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Beschikbare afleverpakketten:

- COMFORT (inbegrepen): - ZEKERHEID (€ 895 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "COMFORT"): BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Kies je voor het ZEKERHEID afleverpakket dan leveren wij de auto af met een complete onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema en profiteer je van 12 maanden exta garantie (24 in totaal). Mocht het profiel van de banden minder dan 3 mm zijn dan worden deze vervangen voor nieuwe exemplaren. Daarnaast wordt de auto van binnen en buiten gepoetst, voorzien van een nieuwe mattenset en afgeleverd met een volle tank brandstof. Tot slot wordt de auto voor 12 maanden aangemeld bij onze pechhulpdienst die in heel Europa te gebruiken is. ; Nieuwe APK

Referentienummer: 533

Op zoek naar een compacte en complete auto? Maak kennis met de Suzuki Celerio 1.0 Comfort Luykx Edition uit 2017. Deze grijze hatchback met stootlijsten is voorzien van alle gemakken die je nodig hebt voor comfortabele en plezierige ritten.

De Suzuki Celerio is uitgerust met een stijlvolle metaalkleur die zorgt voor een moderne uitstraling. Het interieur van deze auto is voorzien van een airco, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur, ongeacht de weersomstandigheden. Daarnaast beschikt de Suzuki Celerio over Bluetooth telefoonvoorbereiding, zodat je veilig handsfree kunt bellen tijdens het rijden.

Met elektrische ramen voor heb je altijd de controle over de ventilatie in de auto, waardoor je snel en gemakkelijk de ramen kunt openen en sluiten. De Suzuki Celerio is voorzien van LED dagrijverlichting, wat niet alleen zorgt voor een moderne uitstraling, maar ook bijdraagt aan een betere zichtbaarheid op de weg.

Onder de motorkap van de Suzuki Celerio ligt een krachtige 1.0 liter benzinemotor met een vermogen van 68 PK. Met een kilometerstand van 24604 km is deze auto nog in uitstekende staat en klaar voor vele kilometers rijplezier. Met vijf deuren is deze hatchback niet alleen praktisch in gebruik, maar biedt ook voldoende ruimte voor passagiers en bagage.

Of je nu op zoek bent naar een zuinige stadsauto of een betrouwbare wagen voor langere ritten, de Suzuki Celerio biedt het allemaal. Met zijn compacte formaat en handige opties is deze auto ideaal voor dagelijks gebruik en staat garant voor comfortabel en zorgeloos rijden.

Benieuwd naar de Suzuki Celerio 1.0 Comfort Luykx Edition? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging en proefrit. Bel nu naar Luykx Heemstede B.V. op 023-5285950 en ontdek zelf de vele voordelen van deze prachtige Suzuki Celerio.

Over ons:
Auto Luykx is een echt familiebedrijf en al 35 jaar Suzuki dealer voor de regio’s Heemstede, Amsterdam, Haarlem en de Haarlemmermeer. Mede dankzij onze transparante manier van zaken doen en persoonlijke aandacht zijn wij een begrip in de regio geworden.

Opties & Specificaties

  • airco
  • elektrische ramen voor
  • achterbank in delen neerklapbaar
  • achterruitverwarming
  • bandenspanningscontrolesysteem
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • stuurbekrachtiging
  • stuur verstelbaar
  • stuurwiel multifunctioneel
Vermogen 68 pk
Brandstof Benzine
Schakeling Handgeschakeld
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 33

Dealer