Terug naar overzicht

S-Cross

1.4 Boosterjet Select Smart Hybrid

31189 km • 2022 • Benzine
Kies je opties Blitterswijk V.O.F. in Schoonrewoerd 0345 641 263

Suzuki S-Cross 1.4 Boosterjet Select Smart Hybrid

Bandenmaat: 215/55 R17

Wereldwijd worden de Japanse automerken geprezen om hun baanbrekende ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau van hun auto's. Dat is ook te merken aan deze Suzuki S-Cross. De aandrijving van deze Suzuki wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De meegeleverde stoelverwarming zorgt in no time voor een behaaglijk gevoel als het buiten koud is. Verder is de Suzuki uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Deze Suzuki S-Cross is voorzien van remote services. Via uw smartphone bedient u diverse functies ook op afstand en krijgt u informatie over de status van uw auto. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. En deze auto heeft ook DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en lederen stuur als standaard uitrusting.

De automatische veiligheidssystemen in deze Suzuki fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, accident avoidance system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.

Opties & Specificaties

Vermogen 129 pk
Brandstof Benzine
Schakeling Automaat
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 20

Dealer