Terug naar overzicht

Swift

1.2 Stijl Smart Hybrid

46061 km • 2018 • Benzine
Kies je opties Auto Nassau in Delft 015 256 8779

Suzuki Swift 1.2 Stijl Smart Hybrid

Technische staat: goed
Optische staat: goed
Staat interieur: goed
Beschikbare afleverpakketten:

- Onderhoudsbeurt incl APK keuring en 12mnd mobiliteitservice (inbegrepen): - Bovag garantie pakket (12 maanden) (€ 595 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Onderhoudsbeurt incl APK keuring en 12mnd mobiliteitservice"): BOVAG garantie (12 maanden); Nieuwe APK
- Standaard 6 maanden volledige garantie (zonder meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Onderhoudsbeurt incl APK keuring en 12mnd mobiliteitservice"): Nieuwe APK

Airconditioning: werkt
Storingsmelding: Nee
Bandenset: Zomerbanden

Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze Suzuki Swift mag verwachten: pure sportiviteit. De aandrijving van deze Suzuki wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Verder is de Suzuki uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. In deze Swift vindt u schakelaars op het stuur om het full map navigatiesysteem te bedienen en het audiosysteem met DAB-ontvangst. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Sleutelloos instappen en starten: de keyless start zorgt ervoor! Ook lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.

In de Suzuki Swift heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Bij een gevaarlijke situatie is remmen essentieel. De Brake Assist haalt het maximum uit de remcapaciteiten van deze Suzuki Swift. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.

Opties & Specificaties

Vermogen 90 pk
Brandstof Benzine
Schakeling Handgeschakeld
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 25

Dealer