Terug naar overzicht

Ignis

1.2 Smart Hybrid Style Automaat Gereserveerd!!!

3756 km • 2022 • Hybride
Kies je opties Jonker Suzuki Zaanstad in Zaandam 075 612 3885

Suzuki Ignis 1.2 Smart Hybrid Style Automaat Gereserveerd!!!

Bandenmaat: 175/60 R16
Inbegrepen afleverpakket: Bovag Garantie
De genoemde consumenten prijzen zijn bij Suzuki Jonker rijklaar. Inclusief 12 maanden BOVAG garantie, onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, minimaal 6 maanden APK en 12 maanden Suzuki pechhulp voor heel Europa.

De occasion advertenties op deze website zijn met de grootste zorg opgesteld. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat een advertentie niet volledig is of een fout bevat. Derhalve zijn alle advertenties onder voorbehoud van druk-, type- en spelfouten.

Suzuki Jonker is al meer dan 35 jaar een begrip in Noord Holland. Gevestigd in Zaandam sinds november 2004 en sinds juli 2019 ook in Hoorn! Samen hebben wij meer dan 100 jaar Suzuki ervaring in huis.
Bij ons kunt u terecht voor alle nieuwe Suzuki modellen en wij hebben ook een heel ruim aanbod aan occasions welke continu wisselt.
Natuurlijk verrichten wij alle voorkomende werkzaamheden waaronder: onderhoud, schadereparatie, aircoservice, audio montage, ruitreparaties, auto reconditionering, uitlijnen, etc..

Vanzelfsprekend vinden wij het belangrijk dat de klant zich bij ons thuis voelt en graag onze showroom bezoekt. Tevens proberen wij de mobiliteit van de klant te waarborgen door middel van het VOS onderhoudssysteem waarbij een mobiliteitspas voor heel Europa gratis wordt verstrekt!

U bent zoals altijd van harte welkom in onze showroom, de koffie staat klaar!

Opties & Specificaties

Vermogen 83 pk
Brandstof Hybride
Schakeling Automaat
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 20

Dealer