Terug naar overzicht

Vitara

1.4 Boosterjet 129Pk Smart Hybrid Style

54978 km • 2021 • Hybride
Kies je opties RiBo Gorinchem B.V. in Gorinchem 0183 627 999

Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 129Pk Smart Hybrid Style

Constructiejaar: 2021-09
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Rijden als nieuw? Dan is deze Suzuki Vitara een fantastische buitenkans. Prille cijfers op de teller, piepjong ogend, verbluffend actueel in extra′s en opties… Deze Suzuki Vitara heeft het allemaal! Deze hybride Suzuki Vitara gaat slim om met energie. Door rijden en remmen wordt de accu van de elektromotor opgeladen, die de brandstofmotor en handje helpt of zelfs de aandrijving overneemt. Comfort? Luxe? Stijl? Allemaal meegeleverd in de vorm van het lederen interieur. Deze Suzuki Vitara legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Uitstekende zitsteun en een strakke look? Daar zorgen de leder beklede sportstoelen voor! Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Verder is de Suzuki uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium pedalen, donker getint glas achter, snelheidsbegrenzer, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de routebegeleiding van het audio-navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Deze Suzuki Vitara is voorzien van keyless entry, waardoor de portieren en achterklep vanzelf open gaan als u in de nabijheid komt. Extra opties op deze auto zijn: in hoogte verstelbaar stuur, toerenteller, 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en bekerhouder.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Suzuki Vitara samen. Minder remweg, meer veiligheid: de Brake Assist haalt het beste uit het remsysteem als het erop aankomt. Safety First: gaat u onaangekondigd over de lijn van uw rijstrook, dan waarschuwt de lane assist.

Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!

= Bedrijfsinformatie =

Al onze occasions worden afgeleverd met een afleveringsbeurt volgens fabrieks/onderhouds schema, nieuwe apk keuring, poetsen, 20 liter brandstof en 12 maanden Bovag garantie.

Opties & Specificaties

Vermogen 129 pk
Brandstof Hybride
Schakeling Handgeschakeld
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen

Dealer