Terug naar overzicht

Ignis

1.2 Dualjet 90Pk Select

23766 km • 2019 • Benzine
Kies je opties Boonstoppel jr. B.V. in Waddinxveen 0182 622 133

Suzuki Ignis 1.2 Dualjet 90Pk Select

Constructiejaar: 2019-04
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Op zoek naar een compacte auto met royaal veel gemak? Dan is deze SUZUKI Ignis geknipt voor u. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 23766 De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, full led koplampen, dakreling, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels.

Parkeer en kijk niet om! De parkeerhulp met achteruitrijcamera doet dat voor u. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van met startonderbreker, 2 isofix-aansluitingen, centrale portiervergrendeling, toerenteller, bagage afdekhoes en bekerhouder.

Zoals u mag verwachten van deze SUZUKI Ignis is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Als elke meter en elke seconde telt, wilt u dat het remsysteem maximaal presteert. Met de Brake Assist bent u daar zeker van.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.

= Bedrijfsinformatie =

Alle moeite is genomen om de informatie van deze advertentie zo actueel en accuraat mogelijk te weer te geven, fouten zijn echter nooit uit te sluiten en er kunnen daardoor geen rechten aan deze advertentie worden ontleend. Controleer daarom altijd of de informatie klopt en informeer ook zelf de zaken die uw aankoopbeslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties & Specificaties

Vermogen 90 pk
Brandstof Benzine
Schakeling Handgeschakeld
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 4 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 20

Dealer