Terug naar overzicht

Celerio

1.0 Comfort

55291 km • 2018 • Benzine
Kies je opties Luykx Heemstede B.V. in Heemstede 023 528 5950

Suzuki Celerio 1.0 Comfort

CO₂-uitstoot (NEDC): 84 g/km
RDW Tellerrapport: https://voertuigrapportdownloaden.rdw.nl/kenteken/rv641z
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Beschikbare afleverpakketten:

- COMFORT (inbegrepen): - ZEKERHEID (€ 895 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "COMFORT"): BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Kies je voor het ZEKERHEID afleverpakket dan leveren wij de auto af met een complete onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema en profiteer je van 12 maanden exta garantie (24 in totaal). Mocht het profiel van de banden minder dan 3 mm zijn dan worden deze vervangen voor nieuwe exemplaren. Daarnaast wordt de auto van binnen en buiten gepoetst, voorzien van een nieuwe mattenset en afgeleverd met een volle tank brandstof. Tot slot wordt de auto voor 12 maanden aangemeld bij onze pechhulpdienst die in heel Europa te gebruiken is. ; Nieuwe APK

Referentienummer: 535

Ben je op zoek naar een compacte en betrouwbare auto? Dan is de Suzuki Celerio 1.0 Comfort uit 2018 wellicht iets voor jou! Deze witte hatchback is uitgerust met een krachtige 68 PK benzinemotor, wat zorgt voor vlotte en efficiënte prestaties. Met een kilometerstand van 55291 rijdt deze Suzuki nog vele kilometers met jou mee.

Het comfort van deze Suzuki Celerio is optimaal dankzij de airconditioning. Of je nu in de stad rijdt of lange afstanden aflegt, een aangename temperatuur in de auto is altijd prettig. Met de Bluetooth telefoonvoorbereiding kun je veilig handsfree bellen en je favoriete muziek afspelen terwijl je onderweg bent.

Gemak staat voorop met de centrale vergrendeling met afstandsbediening. Met één druk op de knop kun je de deuren vergrendelen of ontgrendelen, wat handig is in drukke situaties. Daarnaast zorgen de elektrische ramen voor ervoor dat je moeiteloos de ramen kunt openen en sluiten, allemaal met een simpele druk op de knop.

De LED dagrijverlichting van de Suzuki Celerio 1.0 Comfort zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar verhoogt ook de zichtbaarheid overdag. Zo ben je altijd goed zichtbaar voor andere weggebruikers. Daarnaast kun je genieten van je favoriete muziek via de geïntegreerde radio-CD/MP3 speler.

Met vijf deuren is deze hatchback uiterst praktisch in gebruik. Of je nu passagiers meeneemt of boodschappen inlaadt, de Suzuki Celerio biedt voldoende ruimte en comfort. Met deze betrouwbare en complete auto ben je klaar voor elke rit.

Benader het team van Luykx Heemstede B.V. om meer informatie te ontvangen over deze Suzuki Celerio 1.0 Comfort. Twijfel niet en bel naar 023-5285950 om een afspraak te maken voor een proefrit. Ervaar zelf het comfort en de mogelijkheden die deze auto te bieden heeft.

Over ons:
Auto Luykx is een echt familiebedrijf en al 35 jaar Suzuki dealer voor de regio’s Heemstede, Amsterdam, Haarlem en de Haarlemmermeer. Mede dankzij onze transparante manier van zaken doen en persoonlijke aandacht zijn wij een begrip in de regio geworden.

Opties & Specificaties

  • airco
  • elektrische ramen voor
  • achterbank in delen neerklapbaar
  • achterruitverwarming
  • bandenspanningscontrolesysteem
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • stuurbekrachtiging
  • stuur verstelbaar
  • stuurwiel multifunctioneel
Vermogen 68 pk
Brandstof Benzine
Schakeling Handgeschakeld
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 33

Dealer