Terug naar overzicht

Ignis

1.2 Smart Hybrid Comfort

46916 km • 2021 • Hybride
Kies je opties Auto Nassau in Delft 015 256 8779

Suzuki Ignis 1.2 Smart Hybrid Comfort

Algemene informatie
Asconfiguratie
Bandenmaat: 15

Milieu
Historie
Staat
Technische staat: goed
Optische staat: goed
Staat interieur: goed

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: 6 jaar fabrieksgarantie
Overige informatie
Airconditioning: werkt
Storingsmelding: Nee
Bandenset: Zomerbanden

Alle technologie in de Suzuki Ignis is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar komt uit 2021. Elektrisch rijden of toch benzine? Voor allebei is iets te zeggen. Daarom biedt de hybride motor van deze Suzuki Ignis de keus. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Via de schakelmogelijkheden op het stuur is de audiobediening veilig en eenvoudig. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. U vindt in deze auto ook airconditioning. Ook centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes, boordcomputer en verstelbaar stuur zijn aan boord.

De Suzuki Ignis is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze Suzuki Ignis Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Suzuki bovendien hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

Opties & Specificaties

Vermogen 83 pk
Brandstof Hybride
Schakeling Handgeschakeld
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 33

Dealer