Terug naar overzicht

Swift

1.2 Select Smart Hybrid Automaat

5550 km • 2023 • Benzine
Kies je opties Luykx Heemstede B.V. in Heemstede 023 528 5950

Suzuki Swift 1.2 Select Smart Hybrid Automaat

BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Beschikbare afleverpakketten:

- COMFORT (inbegrepen): - ZEKERHEID (€ 895 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "COMFORT"): BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Kies je voor het ZEKERHEID afleverpakket dan leveren wij de auto af met een complete onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema en profiteer je van 12 maanden exta garantie (24 in totaal). Mocht het profiel van de banden minder dan 3 mm zijn dan worden deze vervangen voor nieuwe exemplaren. Daarnaast wordt de auto van binnen en buiten gepoetst, voorzien van een nieuwe mattenset en afgeleverd met een volle tank brandstof. Tot slot wordt de auto voor 12 maanden aangemeld bij onze pechhulpdienst die in heel Europa te gebruiken is. ; Nieuwe APK

Referentienummer: 383

Deze fantastische Suzuki Swift 1.2 Select Smart Hybrid Automaat uit 2023 is een absolute blikvanger op de weg.
Met zijn opvallende blauwe kleur en strakke lijnen trekt hij direct de aandacht. Maar deze auto heeft niet alleen een prachtig uiterlijk, hij zit ook boordevol handige opties die jouw rijervaring naar een hoger niveau tillen.

De two-tone metaalkleur geeft de Suzuki Swift een unieke uitstraling. Het contrast tussen de blauwe carrosserie en het contrasterende dak is een echte eyecatcher. Je zult zeker complimenten ontvangen over het stijlvolle design van deze auto.

Met de achteruitrijcamera manoeuvreer je moeiteloos in elke parkeersituatie. Het geeft je een duidelijk beeld van wat er zich achter de auto afspeelt, zodat je zonder stress kunt parkeren. De parkeersensor achter zorgt ervoor dat je altijd op tijd gewaarschuwd wordt voor obstakels tijdens het inparkeren.

Het interieur van de Suzuki Swift is van alle gemakken voorzien. De airco zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur, ongeacht het weer buiten. Daarnaast beschikt deze auto over Apple Carplay/Android Auto, waardoor je moeiteloos je favoriete muziek kunt afspelen of gebruik kunt maken van handige apps op het touchscreen.

Met cruise control adaptief hoef je je geen zorgen meer te maken over het constant aanpassen van je snelheid. Deze functie maakt het mogelijk om een constante snelheid aan te houden, wat zorgt voor een ontspannen rit. Daarnaast zorgt de dodehoek detectie ervoor dat je veilig van rijstrook kunt wisselen, zonder schrikbarende verrassingen.

Deze Suzuki Swift is voorzien van extra getint glas achter, wat niet alleen zorgt voor een stoere uitstraling, maar ook voor de nodige privacy en bescherming tegen de zon. De lichtmetalen velgen van 16" geven de auto een sportieve touch en maken het totaalplaatje helemaal af.

Tot slot zijn de voorstoelen van deze Suzuki Swift verwarmd. Dit is vooral in de koudere maanden een absolute luxe. De verwarmde stoelen zorgen voor extra comfort en warmte tijdens het rijden.

Deze Suzuki Swift 1.2 Select Smart Hybrid Automaat uit 2023 is een ideale auto voor iedereen die op zoek is naar comfort, stijl en gebruiksgemak. Met zijn krachtige 83 PK en zuinige benzine motor brengt hij je moeiteloos naar elke bestemming. Aarzel niet langer en neem contact op met Luykx Heemstede via 023-5285950 voor meer informatie over deze prachtige auto.

Over ons:
Auto Luykx is een echt familiebedrijf en al 35 jaar Suzuki dealer voor de regio’s Heemstede, Amsterdam, Haarlem en de Haarlemmermeer. Mede dankzij onze transparante manier van zaken doen en persoonlijke aandacht zijn wij een begrip in de regio geworden.

Opties & Specificaties

  • achteruitrijcamera
  • airco
  • extra getint glas achter
  • voorstoelen verwarmd
  • achterbank in delen neerklapbaar
  • bandenspanningscontrolesysteem
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • elektrische ramen voor
  • lederen stuurwiel
  • stuurbekrachtiging
  • stuur verstelbaar
  • stuurwiel multifunctioneel
Vermogen 83 pk
Brandstof Benzine
Schakeling Automaat
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen

Dealer