Terug naar overzicht

Ignis

1.2 Smart Hybrid Select

10 km • 2024 • Benzine
Kies je opties Auto Bakker B.V. in Sassenheim 0252 224 224

Suzuki Ignis 1.2 Smart Hybrid Select

Algemene informatie
Milieu
Staat
Technische staat: goed
Optische staat: goed
Staat interieur: goed

Garantie
BOVAG 40-Puntencheck: Ja

Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket basis (inbegrepen):
Standaard in de prijs zijn : 12 maanden BOVAG garantie. afleverinspectie,
geldige APK bij aflevering, kosten tenaamstelling.
- Afleverpakket standaard (€ 695 meerprijs):
Onderhoudsbeurt conform schema, minimaal een jaar APK of nieuw , 15 liter benzine, 12 maanden
BOVAG garantie . Suzuki service kaart Extra met Europese pechservice. Auto gepoetst binnen ​+ ​buiten.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Afleverpakket basis"): BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck

Overige informatie
Airconditioning: werkt
Storingsmelding: Nee
Bandenset: Zomerbanden

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met B. Waaijer

Wereldwijd worden de Japanse automerken geprezen om hun baanbrekende ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau van hun auto′s. Dat is ook te merken aan deze Suzuki Ignis. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In de winter wordt het echt genieten met de stoelverwarming. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, pearl metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verschuifbare achterbank.

U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem (met dab!) kunt u bedienen vanaf het stuur. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Aan boord van deze Suzuki Ignis is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

U geniet nog meer van het rijden met uw Suzuki omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft.

Een proefrit maken met deze Suzuki Ignis? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!

Auto Bakker, officieel Suzuki-dealer voor de regio Duin-en Bollenstreek. Tevens zijn wij aangesloten bij Vakgarage,
zo kunnen we reparaties en onderhoud aan alle merken uitvoeren .
De kosten rijklaarmaken voor :onderhoudsbeurt conform schema, mobiliteitspas, poetsen, halve tank  benzine en gratis apk over een jaar  bedragen € 695,-.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten in uitrusting zijn echter nooit uit te sluiten aangezien de specificaties per land en model kunnen afwijken. Vertrouw daarom niet puur op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Aan informatie op website kunnen geen rechten worden ontleend.

Opties & Specificaties

Vermogen 83 pk
Brandstof Benzine
Schakeling Handgeschakeld
Aantal deuren 5-deurs
Aantal zitplaatsen 5 zitplaatsen
Gemiddeld verbruik 1 op 20

Dealer