Auto Reef Driebergen bv Uw dealer
0343-517336

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

89 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Anton Bussemaker (Driebergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk behandeling. Zij buiten het gegeven van een kleine garage volledig uit en maken waar wat zij beloven.

23-10-2019
Mw de Lange. geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke en technisch goed onderlegde mensen. Correcte info, ook als er tijdens de werkzaamheden blijkt dat er iets vervangen moet worden wat niet voorzien was. Fijn is ook de haal en brengservice.

08-10-2019
R.Wildeboer (Driebergen) geeft de service van onze verkopers een
9

Altijd prettige ontvangst, kundig personeel en afspraken worden altijd nagekomen, zoals het hoort.

13-08-2019
Dhr.en Mevr.Goddijn (Maarn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke benadering door personeel en vakkundig advies bij de koop of reparatie van de auto

10-07-2019
WR Groenink geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een goede garage

09-07-2019
Ted Kattevilder (Driebergen-Rijsenburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

prettige ontvangst en goede voorlichting

09-07-2019
Faith van Es (Zeist) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kort maar krachtig TOP SERVICE !

09-07-2019
Raymond Meijer (Zeist) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, correct, efficient.

21-06-2019
Van Os H A (Driebergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn gewoon goed en klant vriendelijk

18-06-2019
Mevr.van Beek (Doorn) geeft de service van onze werkplaats een
8

onderhoud netjes gedaan en altijd vriendelijk personeel.

12-06-2019
V d Lee-van Elk T.G. (Zeist) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne bediening, aardig personeel. Goede uitleg.

04-06-2019
Ted Kattevilder (Driebergen-Rijsenburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer prettig bedrijf met interesse in de klanten.

04-06-2019
Brink geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima ervaring

27-05-2019
R. Stiefelhagen geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantgericht en flexibel.

10-04-2019
chris geeft de service van onze werkplaats een
10

Auo reef is betrouwbaree dealer, met vergelijkbaar bij ander Suzuki dealer.

02-04-2019
Ronald (Zeist) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correcte en persoonlijke behandeling, werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken.

13-03-2019
Dhr. J.Behr (Asch) geeft de service van onze verkopers een
8

Altijd vriendelijk te woord gestaan,aan de telefoon en in de garage. Netjes en goed volgens afspraak geholpen,zowel door de receptie als de monteurs.Ook bij spoed b.v. lampje vervangen.

04-03-2019
A (Zeist) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het personeel staat je vriendelijk te woord en ze helpen je gelijk en goed.

14-02-2019
C M Frie (Zeist) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik ben over alles bij auto Reef Driebergen, erg tevreden.

04-02-2019
Mevr. Bos (zeist) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd prima geholpen en de medewerkers zijn vriendelijk. Bovendien wordt de auto voor de beurt altijd opgehaald.

29-01-2019
Mevr L Zonneveld (Nieuwegein) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk, enthousiast en voelt als familie bedrijf.

22-01-2019
R v Essen (Driebergen ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer tevreden over service en behulpzaamheid.

22-01-2019
J. de Bokx (Zeist) geeft de service van onze verkopers een
9

Kleinschaligheid en vriendelijkheid

22-01-2019
J Cornelisse geeft de service van onze werkplaats een
10

Word er prettig geholpen

29-12-2018
F v d Heuvel (Driebergen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Gewoon tevreden over de behandeling maar ben nog maar twee beurten in de garage geweest,ben keurig te woord gestaan.

08-12-2018
Jan Bonnema (Den Dolder) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijk bedrijf bij het inruilen van een Celerio voor een Ingnis, die op een zeer correcte en bijzondere wijze werd geleverd.

23-11-2018
martien van der heijden (doorn) geeft de service van onze verkopers een
7

Omdat ik nog geen ervaring heb met de garage, pas vanaf 1-11-2018 klant maar het zag er netjes uit.

22-11-2018
DE Vos geeft de service van onze verkopers een
9

Duidelijk aanspreekpunt,korte lijntjes. Weinig,maar zeer betrokken mensen.

12-11-2018
Jaap Holwerda (Driebergen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kleinschalig, eerlijk, vakkundig

06-11-2018
Anton Bussemaker (Driebergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer behulpzame medewerkers die goed luisteren naar je eventuele klachten. Eén probleem was nu niet oplosbaar (matig werkende koppeling bij koude start) door de garage ; daar is de medewerking van de importeur voor nodig.

31-10-2018
J.G van Koten (Wijk bij Duurstede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Voor een VOS onderhoudsbeurt vond ik de prijs vrij hoog !! eur 434,29, maar dat zal wel aan het uurloon liggen,wat betalen betreft had ik een coulante belinghandeling

28-10-2018
Dhr. Brink (Bosch en Duin) geeft de service van onze werkplaats een
9

gewoon tevreden

22-10-2018
B.C.M.Koch-Nooij geeft de service van onze werkplaats een
9

Een prettige kleine garage.Persoonlijke aandacht.De haal en brengservice wordt zeer gewaardeerd. Vertrouw mijn auto graag toe voor onderhoud.

17-10-2018
J.C.Rutteman (Zeist) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en goede ontvangst. Lekkere koffie in wachtruimte.

16-10-2018
Joost Maathuis (Beekbergen (gld)) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbare dealer, komen afspraken na, telefoon wordt altijd direct opgenomen. Vakkundig personeel, geen poespas, geen verhaaltjes, geen dure showroomuitstraling, nette wachtruimte met koffie en tijdschriften. En een leenfiets om ondertussen even wat boodschappen te doen.

02-10-2018
mw G geeft de service van onze werkplaats een
8

Correct uitvoering en goede service , vriendelijk personeel.

26-09-2018
Klaas Walsweer (Wijk bij Duurstede) geeft de service van onze werkplaats een
8

zoals eerder weer gegeven: een correcte en vriendelijke bejegening, ook toen een garantiezaak aan de orde kwam

12-09-2018
Berend de beer (Amerongen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk

11-09-2018
Ida Rijsdijk (Zeist) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam.Had alle tijd om mij zo goed mogenlijk te helpen en uitleg te geven.

11-09-2018
Mevrouw J.G. Wels (Soesterberg) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima service, aardige mensen, helpen direct. Je bent geen nummer, ze kennen je echt. Je voelt je er ook thuis.

06-09-2018
Pieter Veenhuijsen (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is normaal niet mijn garage. Ik was met vakantie in Driebergen en had pech met de auto. Ben in de garage prettig ontvangen en de receptie was meteen duidelijk over de kosten en de tijd die de reparatie in beslag zou nemen. Reparatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd

02-08-2018
c.c.Goddijn (Maarn) geeft de service van onze verkopers een
10

vriendelijkheid en service bij onze eerste ontmoeting, die hartelijk was, gaven wij aan alleen informatie te willen inwinnen, zonder de druk van onmiddellijk kopen want dat wilden wij nog een seizoen uitstellen. Dat werd gerespecteerd en zo gingen we het gesprek in. In de loop van het gesprek werd ons door de verkoop adviseur gewezen op de Komende wettelijke verhogingen van de bpm van nieuwere auto’s. Dit vonden we waardevolle informatie en ook door de gunstige inruil van onze oudere auto zijn we tot aankoop overgegaan. Al met al konden we binnen een week na aflevering en service met een gerust hart met auto en tent- trailer naar onze vakantiecamping.

02-08-2018
Maurice Rowaan (Zeist) geeft de service van onze verkopers een
10

We zijn heel hartelijk ontvangen bij ons eerste en daarop volgend bezoek. We hebben op al onze vragen en wensen netjes antwoord gekregen. Bij het ophalen van de auto stond een leuke verrassing te wachten. Na een dag werden wij netjes gebeld of de auto naar wens was. daarom beoordeel ik Van Reef B.V met een dik verdiende 10.

24-07-2018
b.henneveld (Bilthoven) geeft de service van onze werkplaats een
7

Tot dusver goed behandeld

13-07-2018
Van os H.A (Driebergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt zeer goed geholpen

10-07-2018
Joke Wels (Soesterberg) geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd vriendelijk, gastvrij, goede afspraken en prima onderhoud van de auto.

28-06-2018
Ludger van Zwetselaar (Bosch en Duin) geeft de service van onze verkopers een
10

De ontvangst was uitermate hartelijk en vriendelijk. Wij hebben goede gesprekken gehad over de auto wat resulteerde dat wij als familie maar liefst drie auto's gekocht hebben. Een Swift uit 2015, een nieuwe Swift 1.0 Boosterjet Hybrid en een nieuwe Baleno 1.2 Hybrid. Het was de eerste keer dat wij kennis maakte met Auto Reef en met het merk Suzuki. Duidelijk dat dit dit meer dan een blijk van tevredenheid is.

05-06-2018
Willemijn geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben uitstekend geholpen door de verkoper. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd en vragen werden duidelijk beantwoord.

05-06-2018
B.J. Schoenmakers (Austerlitz) geeft de service van onze werkplaats een
8

Voor een acht (8) jaar oude auto werd ik geconfronteert met een aantal slijtages welke tot APK afkeur leidde en hoge kosten welke ik niet verwacht had.

27-05-2018
Dhr. Vijfhuizen (Bilthoven) geeft de service van onze verkopers een
10

correcte, prettige, rustige benadering.

20-05-2018
G.Rensink (Soest) geeft de service van onze verkopers een
9

Attente en nette persoonlijke aandacht bij de verkoop.

15-04-2018
J. Leenman (Woudenberg) geeft de service van onze werkplaats een
8

omdat ik daar correct en vriendelijk behandeld wordt. Bij eventuele vragen ik altijd direct mag komen

12-04-2018
R. Roeten (Zeist) geeft de service van onze verkopers een
10

Alles klopte zoals afgesproken bij de aankoop bespreking.

12-04-2018
Marleen (Driebergen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk personeel, snelle en goede hulpverlening.

12-04-2018
Coby Sterkenburg-Pas (Driebergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima service, vriendelijk personeel

27-03-2018
Geertman H.J. (de Bilt) geeft de service van onze werkplaats een
9

mijn voorkeur gaat uit de vestiging in nieuwegein, vanwege de grote showroom kijken -kijken

13-03-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service , nette afhandeling volgens opgave.

10-01-2018
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Auto Reef in Nieuwengein heeft een goede receptie en service. De verkoper die ik sprak was efficiënt en had een realistische toelichting. Het ophalen van de nieuwe auto was een verassend feestje.

02-01-2018
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

gastvrij en klantgericht

13-12-2017
A.J.Fokkema (Couwenhoven 4213 3703ed) geeft de service van onze werkplaats een
9

je wordt er goed en fijn geholpen

01-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen aan de receptie zowel telefonisch als persoonlijk. Snelle service met goede uitleg en prijsopgave van te voren. Gratis lenen van fiets.

11-11-2017
Mvr.Isabella S.Boeye geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is een klantvriendelijke garage

07-11-2017
R Memelink (Doorn) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Zij geven goed aan wat wel en wat niet nodig is bij een onderhoudsbeurt.

24-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

De werknemers zijn vriendelijk en deskundig, ik word altijd op de hoogte gebracht van evt meerkosten. Er wordt niets zonder mijn toestemming gedaan. Zij hebben ook een prettige breng en haal service als de auto naar de garage moet.

20-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Auto Reef Driebergen is ad rem, vakkundig, klantgericht en betrouwbaar

17-10-2017
Mevr. Jansen geeft de service van onze werkplaats een
8

Tot nu toe ben ik tevreden met de wijze waarop de werkzaamheden zijn verricht.

12-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt vriendelijk en snel geholpen

12-09-2017
Drs H. Keijzer (Driebergen-Rijsenburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Leenfiets Pakken vraag meteen op Goede info Koffie staat altijd klaar

12-09-2017
Gerard Leppers (Werkhoven) geeft de service van onze verkopers een
9

No nonse service. En snelle afhandeling, tevens persoonlijke benadering, je voelt je er thuis

12-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Plezierige ontvangst Goed overleg.Haal en brengservice !Voor zover te beoordelen prima werk.

06-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Ze zijn uiterst vriendelijk en altijd behulpzaam Alles wordt altijd goed gemaakt ze krijgen van mij een pluim ook al vielen de onderhoudskosten tegen

25-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte service. Er wordt altijd keurig overlegd als er iets geconstateerd wordt. Geen druk om iets te laten uitvoeren, alternatieven indien mogelijk worden voorgesteld. Afspraken worden nagekomen.

18-07-2017
Bert den Ouden (Driebergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

zelfs iets extra gedaan zonder kosten

18-07-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Goede, vriendelijke service

18-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd fijn contact, zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen

22-06-2017
cjp born (maarn) geeft de service van onze werkplaats een
8

eerlijke tent

20-06-2017
Dhr. J.G.A.M.Evers (Zeist) geeft de service van onze verkopers een
8

Klantvriendelijke monteurs en ondersteunend personeel. Een behoefte in de regio voor een goed product!!

20-06-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben in een gezellige sfeer, die ik zeer op prijs stel, geholpen met al mijn vragen en kreeg uitvoerig en begrijpelijke antwoorden. Het gevoel, dat je met elk probleem kan langskomen, heeft voor mij behalve dat Susuki een goed merk is, de uitslag gegeven om in de woud van alle kleine autotjes voor een Susuki te kiezen. Naar mijn mening is de Garage bijna belangrijker dan de auto.

31-05-2017
R. van de Kuil (Maartensdijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk en duidelijk met afspraken (via de mail en telefonisch)

10-05-2017
Mevr. C. Wikkeling-Passchier (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
9

IK word altijd zeer voorkomend behandeld. Iedereen is even vriendelijk.

10-05-2017
jaap kits (bunnik) geeft de service van onze werkplaats een
8

een goede garage met persoonlijke aandacht en - voor zover ik kan beoordelen - technisch goede medewerkers

28-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke en servicegerichte medewerkers. Prima !

21-03-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer plezierig, kleinschalig en daardoor, bedrijf met veel aandacht voor de klant.

14-03-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Wij zijn zeer tevreden.

22-02-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik tevreden ben

14-02-2017
Jaap Holwerda (Driebergen) geeft de service van onze verkopers een
9

Vertrouwd,bekwaam en familie gevoel

24-01-2017
mevr. C. Wikkeling-Passchier (Hilversum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd erg prettig geholpen.

01-11-2016
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk, goede service

13-09-2016
E Brink (Soesterberg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto Reed, scoort hoog bij mij door hun klantvriendelijkheid. Het geven van juiste informatie en het vooraf overleggen over de reparatie en de kosten. Ik ben zeer tevreden over de service van auto Reef.

06-09-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Reef Driebergen bv in DRIEBERGEN-RIJSENBURG
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen