Auto Lancker Uw dealer
0294-416619

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

43 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
D.A. Tump (Nigtevecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Geef geen 10 omdat er dan helemaal niets meer te verbeteren is.

12-06-2019
henk Klijn (weesp) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service en aardige mensen!!

30-05-2019
fam Gortworst (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

auto lancker is een fijne garage om naar toe te gaan. We worden altijd prima geholpen snel en netjes. We kunnen altijd met vragen bij het personeel terecht en zij zullen altijd meedenken voor de beste en zeker niet de duurste oplossing. Kortom vakkundig en hulpvaardig personeel

27-02-2019
Peter Vroom (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb deze dealer de afgelopen jaren als zeer betrouwbaar ervaren en nooit voor vervelende verrassingen gestaan.

05-02-2019
Ella Guyomard-Doomernik (Weesp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt hier behandeld alsof ze je al jaren kennen, kwaliteit en prijs zijn in goede verhouding.

09-01-2019
Annette Anema (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al 30 jaar goede ervaringen met deze garage, weet precies waar ik aan toe ben.

08-01-2019
G.J.Schultz (Weesp) geeft de service van onze werkplaats een
8

Snel , flexibel...vriendelijk

18-12-2018
j.a.weeda (almere) geeft de service van onze werkplaats een
8

ze staan altijd voor je klaar

11-12-2018
mw. Henny Nanning-Bekebrede (Diemen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik moet toch wat intoetsen. Tevrede is tevreden en meer hoeft niet. Ik had een kleine beschadeging aan mijn deur. Ik heb de twee verfbusjes aan de receptie af gegeven. Maar daar is niets mee gedaan. Dus een 10 is niet vediend.

04-12-2018
langeveld.will (weesp) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik kom er al 30 jaar altijd goed geholpen staan direct voor je klaar

30-10-2018
A K Kuiper (Diemen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk

02-10-2018
F.Ligtvoet (Amsterdam zuidoost) geeft de service van onze werkplaats een
7

Zoals eerder, gewoon goed

22-08-2018
R. Zondervan (Weesp) geeft de service van onze werkplaats een
8

Belangrijkste is dat ze zeggen wat ze gaan doen en dan ook doen wat ze zeggen. Dat zie je niet vaak tegenwoordig. Vaak is er geleuter als het dan niet helmaal goed uitpakt en dat heb ik hier niet meegemaakt. Prijsopgave vooraf klopte achteraf ook. Dan heeft men wel verteld dat er een lampje vervangen moest worden en een batterij van de afstandsbedieningen maar ook verteld dat ze deze niet op de rekening hebben gezet. Dat is weliswaar geen wereld getal qua euro's maar geeft voor mij wel een zeer prettig gevoel. Ook meedenken toen ik te laat dreigde te gaan aankomen om de auto op te halen. Top actie.

21-08-2018
JM Kamp (Diemen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk, open communicatie, goede terugkoppeling en reparaties worden goed uitgevoerd.

01-08-2018
J Oosterbroek geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en deskundig.komen afspraken na en adviseren indien noodzakelijk.

31-07-2018
Jan Ruitenbeek (Weesp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al meer dan 20 jaar klant bij Lancker en ben nog nooit teleurgesteld in de service.

24-07-2018
Nico Bouman (Weesp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, eerlijke mensen

22-07-2018
D. A. Tump (Nigtevecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Duidelijke afspraken. Prettige behandeling.

06-07-2018
G van den Bosch (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk zo wel de eigenaar als de receptie, monteur en Andries een vriendelijke man altijd in voor een praatje heel belangrijk.

23-05-2018
Jth Spits Warnars (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijke en goede behandeling.

18-04-2018
Alma Boersma (Muiden) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima dealer en aardige mensen

17-04-2018
Henny Nanning (Diemen) geeft de service van onze werkplaats een
9

een vind ik een beetje overdreven. 9 is een prima cijfer. Ik heb vroeger niet vaak een 9 gekregen.

17-04-2018
Dick Jansen (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk bedrijf en behulpzaam personeel

04-04-2018
Mw.lazeron geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig personeel, neemt de tijd voor de koper, luistert goed naar de wensen en vragen van de koper en zijn vriendelijk. Als klant ga je daar met n goed gevoel weg.

19-03-2018
c j staal (diemen) geeft de service van onze werkplaats een
10

kon er op wachten en een mankement werd verholpen

23-01-2018
Vegter (Diemen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Eerlijk oprecht en zeer vriendelijk

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

De service is fantastisch, de auto werd de avond van te voren gehaald en de volgende avond terug gebracht. Er is niets gedaan dat niet nodig was.

29-11-2017
M Schoone (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service / klantvriendelijk.

29-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Tevreden

14-11-2017
will langeveld (weesp) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik ben al 40 jaar klant niets dan lof

24-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service

10-10-2017
Dhr F.Ligtvoet (Amsterdam zuidoost) geeft de service van onze werkplaats een
7

Is gewoon goed, netjes te woord gestaan. keurig antwoord op de door mij gestelde vragen

16-08-2017
Dick Jansen (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heel behulpzaam en vriendelijk personeel. Een bedrijf waar nog aandacht voor de klant is!

18-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service.

23-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Mijn ervaringen met auto Lancker in Weesp zijn alleen maar positief: zeer vriendelijke en betrouwbare medewerkers plus coulante behandeling in geval van onverwachte gebreken, hetzij ten gevolge van een aanrijding hetzij ten gevolge van werkelijke of vermeende storingen.

12-05-2017
H.G.Nanning-Bekebrede (Diemen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd een prettige ontvangst. Niets te klagen.

10-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

klantvriendelijk, mensen die hun vak verstaan. prima vakmensen in werkplaats.

07-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd goede service en vriendelijk behandeld

11-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbaar.

08-03-2017
Mw Gortworst (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Snelle service fijne garage

28-02-2017
Kees van der Greft (Weesp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is voor mij een betrouwbare dealer en dat is heel veel waard!!

15-02-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar. Zeer goede service, beleefd personeel.

22-11-2016
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer tevreden en correct

19-10-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
De door u gekozen voorkeursdealer is een Suzuki Servicedealer en bied geen nieuwe Suzuki’s aan. Selecteer alstublieft een andere dealer. (Deze Servicedealer kan wel als tussenpersoon de aankoop van een nieuwe Suzuki voor u verzorgen).
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen