Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Auto Jacob B.V. Uw dealer
043-3214951

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Mevr. Geerards (Maastricht ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden over deze garage.

30-06-2020
Ine Schreurs (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Tevreden.

30-06-2020
John Vluggen (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben tevreden met auto Jacob daarom geef ik een 8.

17-06-2020
Dhr. Brendel geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne mensen, heel goed benaderbaar. Duidelijke afspraken , een dealer waar je geen nummer bent. Echt nog suzuki en geen dealer van 10 andere merken, dus echt specialist.

03-06-2020
nj timmermans geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede mentaliteit.

02-06-2020
M. Jaspers (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, eerlijk en prettig in de omgang.

02-06-2020
dhr. Maassen geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt vriendelijk ontvangen. Ik ben tevreden over de werkzaamheden.

26-05-2020
Mevr Tan (maastricht) geeft de service van onze verkopers een
8

Goed en correct.

13-05-2020
Paul (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldige garage waar je altijd welkom bent. Vakkundig en vriendelijk personeel waar ik graag weer naar terug ga.

23-04-2020
J. Lindeman (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een vriendelijke en persoonlijke benadering, er wordt geen auto verkocht, maar je mag op je eigen tempo en met veel vragen zelf je auto uitzoeken en kopen. Bij deze mensen is het relaxed om te zijn, ook hun persoonlijke en rustige uitstraling en behandeling. Daar kunnen heel veel dealers een voorbeeld aan nemen.

22-04-2020
Fam. Crombach (Eijsden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig geregeld nu met Corona, goede afspraken, goede service.

21-04-2020
Ronald Humblet (Maastricht.) geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne verstandhouding, goede service. Het zijn fijne mensen. Als er iets is, proberen ze je altijd te helpen, wat ook bijna altijd lukt, zodat het opgelost wordt.

01-04-2020
DHR Peter Stassen (Maastricht) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij zijn voor 100 procent content over Garage Jacob.

31-03-2020
Willy Ramaekers (Maastricht) geeft de service van onze verkopers een
9

Als u een Suzuki wil kopen kan ik u Auto Jacob B.V. van harte aanbevelen.

31-03-2020
J. Gubbels (Eijsden.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het garagepand begint wat op "leeftijd" te komen maar doet niet onder voor de "moderne" panden die men weleens ziet. Het gaat erom dat er een goede service verleend wordt op een milieu verantwoordde wijze en waar men niet het gevoel heeft dat men deze "moderne uitstraling" van zulke panden ook nog eens op de factuur terug ziet. Gewoon "volks" is goed genoeg. En natuurlijk: waar is er niets te verbeteren. Dat weten ze bij Suzuki Jacob heus wel.

17-03-2020
Peggy Jongen (Meerssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto Jacob B.V. is altijd vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar en professioneel met onderhoud.

10-03-2020
Dhr. H.Pans (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een prettige familie bedrijf, gewoon doorgaan zo.

19-02-2020
Dhr. R. Geurts (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Administratie kon wat beter, voor het overige is alles top!

29-01-2020
Familie Bastens (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Voelen ons hier zeer vertrouwd....en hele fijne garage met kundig personeel!

29-01-2020
A.E.A Wouters (Maastricht) geeft de service van onze verkopers een
9

Iedereen bij auto Jacob is vriendelijk en behulpzaam.

21-01-2020
John murkens geeft de service van onze werkplaats een
10

Super service,betrouwbaar ,vriendelijk

14-01-2020
H. De Schrevel geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd correct en ze staan je vriendelijk te woord en je weet vooraf waar je aan toe bent top garage.

14-01-2020
Ans en Jos (Eijsden) geeft de service van onze verkopers een
10

Mooie vriendelijke dealer waar de klant nog centraal staat.

10-12-2019
Jan Tobben (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij rijden ca. 35 jr. Suzuki en zijn tot op de dag van vandaag nog altijd zeer tevreden hierover, en zijn dan ook een erg tevreden klant bij Auto Jacob B.V.

20-11-2019
Tonnie van Mulken (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al jaren zeer tevreden.

20-11-2019
Huub van Weersch (Maastricht) geeft de service van onze verkopers een
10

vriendelijk en prima geholpen door, en alles perfect afgehandeld.

12-11-2019
Hans van der Togt (Maastricht.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men is vriendelijk, rustig, prettig in de omgang, beleefd, gastvrij en heeft kennis van zaken. Je voelt je er op je gemak en de zaak ademt een sfeer uit van betrouwbaarheid.

29-10-2019
Habets (Maastricht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijke, vriendelijke dealer. Goede service. Top garage.

29-10-2019
j in de braekt (maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service en niet opdringerig

15-10-2019
Peter Vrieselaar (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben altijd op vriendelijke manier te woord gestaan, men neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen.

15-10-2019
C.kersten (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede uitleg en prettige sfeer

08-10-2019
Fam. Kerckhoffs (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Worden altijd correct en vriendelijk geholpen.

08-10-2019
Theo Willemsen geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage, kwaliteitsonderhoud, vriendelijk en meedenkend, auto klaar op de afgesproken tijd.

01-10-2019
Mevr. S. Keulen (Klimmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij deze dealer voel ik me heel erg op mijn gemak. Geen poeha, eerlijke prijs. Ik ben dus super tevreden. Vroeger vond ik het vreselijk als mijn auto naar de garage moest, maar sinds ik klant bij Auto Jacob ben is dit toaal geen probleem meer.

01-10-2019
Manita Willems (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Jacob B.V. is een zeer deskundige garage, goede service en vriendelijke uitstraling, deze garage zou ik aan iedereen aanbevelen.

01-10-2019
Familie Hendriks (Banholt) geeft de service van onze verkopers een
9

Auto Jacob is jarenlang een dealer die de klant adviseert, met name over de aankoop en het kiezen welk type voor jouw het beste is.

26-09-2019
Bart Janssen geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, vriendelijk en relaxt.

17-09-2019
steeghs (gronsveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service.

10-09-2019
Mick coolen (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijn bedrijf met veel tijd voor de klant en nette showroom.

10-09-2019
Ton Reul (Maastricht) geeft de service van onze verkopers een
10

De goede service en altijd klaar staan voor de klant dat is een groot pluspunt.

10-09-2019
Vrijens geeft de service van onze werkplaats een
8

Door kleinschaligheid meer persoonlijke aandacht voor de klant

03-09-2019
D. Bernard (Maastricht.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al jaren een trouwe Suzukiklant bij Auto Jacob en ben over alles zeer tevreden.

28-08-2019
H.m.Peters (Geulle) geeft de service van onze werkplaats een
8

jacob heeft voldoende in voorraad en goede occasions met gunstige prijzen

28-08-2019
C.Westerkamp (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik ben er altijd na tevredenheid geholpen.

27-08-2019
Janine nelissen rutten (maastricht) geeft de service van onze verkopers een
10

ik ben zeer tevreden over de auto en over verkoop van de auto. alles is zeer duidelijk uitgelegd en de auto was heel snel geleverd. waren zeer vriendelijk. prima

27-08-2019
Wim Herbergs (Eijsden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Vriendelijke en vakkundige mensen die ook de tijd voor je nemen. Ben even weg geweest bij garage Jacob maar ben blij dat ik weer terug ben.

20-08-2019
Manny Hodiamont (Valkenburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige ontvangst. Goede info over de uit te voeren werkzaamheden. Tijdstip afspraak was nagekomen. Personeel vriendelijk.

20-08-2019
Nico Ludwiczak (Landgraaf) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer mooie Suzuki dealer het zijn leuke mensen waar je het mee te doen hebt , ik ben nog altijd tevreden je kan er mooi zaken mee doen , wij zullen iedereen aanraden als er een Suzuki op het verlanglijstje staat contact op te nemen met Suzuki Jacob ze zullende met alle respect en tevredenheid behandelen

13-08-2019
J Schifferstein geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service vriendelijk en goede uitleg over de reparatie ik vind het een goede garage

06-08-2019
Nico Ludwiczak (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Jacob is een betrouwbare Garage je spreekt meteen met de baas over afspraken dat zint me wel , daar bij de monteurs zijn top mensen goede kennis van zaken heb je vragen dan kan je ook bij hun terecht ze geven je goed advies en werken aan je auto of het hun eigen auto is ze gaan er netjes mee om.

24-07-2019
leon houben (maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en vriendelijk personeel

20-07-2019
John Vluggen (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is een goede dealer

19-07-2019
Wiel Selten (Valkenburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Na bijna 14 jaar probleemloos rijden was van de Ignis de waterpomp plotseling kapot waardoor mijn geplande vakantie in gevaar kwam. Door de Suzuki servicedienst is de auto opgehaald. De dealer heeft op de kortst mogelijke termijn de auto hersteld. Al met al ben ik zeer tevreden over Suzuki en garage Jakob. Mijn complimenten!

16-07-2019
Adje (Margraten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en betrouwbaar. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

16-07-2019
Willems (Maastricht ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kom er al zolang ik deze auto,Wagon R+ heb en ben zeer te spreken over de vriendelijke afhandeling.

10-07-2019
C. Dingena (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke ontvangst, gedegen ervaring, zo ook hun medewerkers,vooraf een prijsindicatie, die ook achteraf klopt.

03-07-2019
Dhr roel van der ven (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Net garagebedrijf , geen dure poespas, simpel en gewoon GOED !!!

02-07-2019
Pierre den Boer (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nogmaals een zeer warm onthaal en men laat je rustig rond kijken naar de auto's in plaats zich op te dringen,helpen je ook bij vragen en bij koop geven ze goede advies

02-07-2019
G. Maassen geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over deze garage.

25-06-2019
M Hendriks (Meerssen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede garage! Ik word altijd goed en snel geholpen. Auto wordt altijd weer netjes afgeleverd.

20-06-2019
J.Schipper-Vlek (Heiloo) geeft de service van onze werkplaats een
10

De klantvriendelijkheid, setvices, Nota wat mee viel

19-06-2019
Paul Delahaije (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Jacob is een fijne garage waar de klant nog echt koning is.

10-06-2019
Dijk v (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Snellle en goede bekwame service met redelijke prijzen

05-06-2019
bert fraiquin (maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

houden zich aan wat ze afspreken met je

31-05-2019
Nico Ludwiczak (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevrede in het totaal

30-05-2019
Magda van Hooren (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakkundig, uiterst behulpzaam, vriendelijk, leggen alles goed uit.

29-05-2019
J. Gubbels (Eijsden.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Auto Jacob BV is een familiebedrijf waar men op een vriendelijke manier wordt aangesproken en geholpen. Veel kan en niets moet. Ik waardeer het begrip dat ik een reparatie niet liet uitvoeren vanwege de "fikse" prijs. Heb zelf geen 2 "linker" handen waardoor ik deze zelf ga uitvoeren. Dit weerhoudt mij echter ook niet om terug te gaan naar Auto Jacob BV voor de volgende beurt of APK.

22-05-2019
J.H.G. In de Braekt (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Jarenlange ervaring leert, dat je met eerlijke zakenlui te maken hebt, hierdoor krijg je vertrouwen, dat je als leek goed kunt gebruiken.

15-05-2019
Jaap Hulzebos (Susteren) geeft de service van onze werkplaats een
10

onverwachte pech, kon direct terecht en geholpen worden.

07-05-2019
m Kusters geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en vriendelijk en een informele sfeer.

05-05-2019
Kees Beckers (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

bij mij telt dat hij eerlijk over komt en daar heb ik geen twijfels over

30-04-2019
Jack Janssen (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een dealer die jou als autobezitter het gevoel geeft een VIP te zijn.

25-04-2019
L.L.M.Vrancken (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantgericht.

17-04-2019
G. Knipschild (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en betrouwbaar en leuke mensen

16-04-2019
J. Lindeman (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

een uiterst zeer vriendelijke benadering, geen enkele vraag is te moeilijk, en altijd een duidelijke uitleg. Wat het meest opvallende is , dat er niets wordt aangesmeerd, je koopt een auto zelf, en je krijgt er alle gevraagde hulp bij.

10-04-2019
Frank Puts geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldig en eerlijk familie bedrikf waarvan er maar heel weinig zijn

02-04-2019
Habets (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service top, vriendelijk, persoonlijk.

02-04-2019
S.Willemsen geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede afhandeling en service.

27-03-2019
Will notermans (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Familiare garage.

26-03-2019
Manuel Willems (Eijsden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een no nonsense garage waar de klant op de eerste plaats staat. Zeer vriendelijk behulpzaam en aardig personeel.

12-03-2019
Dhr. H.Pans (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben tevreden zo.

22-02-2019
Wim Herbergs (Eijsden) geeft de service van onze verkopers een
10

Betrouwbaar, eerlijke voorlichting. Na 4 jaar blij dat ik weer terug bij Suzuki ben, waarbij deze dealer mijn voorkeur had, mede op basis van ervaring uit het verleden.

05-02-2019
Mevr. Bastens (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer fijne garage, nooit hoeven te wachten. Komen afspraak na en zeer klantvriendelijk. Chapeau auto Jacob!!!!!!

05-02-2019
M. Damen (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke ontvangst, lekkere koffie, korte wachttijd

29-01-2019
S Schreppers (Margraten ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Vriendelijk

22-01-2019
Ad Luijten (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat men de klant niet als iemand ziet die absoluut een auto moet kopen. Nee, men benadert hem of haar op een normale manier vooral niet opdringen of aansmeren.

18-01-2019
Lilian Smeets (Maastricht) geeft de service van onze verkopers een
9

Vakkundig, vriendelijk en klantgericht.

09-01-2019
Ajjm Dremmen-Bovens (Eijsden-Margraten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kan allen maar zeggen: de klant is er koning en ik kan iedereen deze garage aanbevelen.

08-01-2019
Wga schoffelen (Bocholtz. Limburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Om ik altijd goed behandel wordt

08-01-2019
Peter Ramakers (Maastricht) geeft de service van onze verkopers een
10

Een ouderwetse betrouwbare garage met normale mensen en geen gladde verkopers die maar een ding willen.

07-01-2019
Dhr A. C. W. Smolders (Maastricht) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijke behandeling en niet opdringen

28-12-2018
J. Tobben (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

De info en service die ik al jaren bij Suzuki Jacob ervaar is voor mij een goede reden om vaste klant te blijven ...

27-12-2018
tum gybels (maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer prettige behandeling, geen enkele klacht

26-12-2018
John murkens (Eijsden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke en betrouwbare dealer met vakkennis en snelle service.

19-12-2018
M.van Hest geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik vind Auto Jacob de prettigste dealer/werkplaats die ik ooit heb gehad vanwege de vriendelijke en persoonlijke benadering en de goede service

12-12-2018
Mevr. Welie geeft de service van onze werkplaats een
8

Correct en vriendelijk

11-12-2018
P. Vrieselaar (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

In alle opzichten is Auto jacob voor mij de beste garage die ik ooit gehad hebt.

04-12-2018
P. Schuimer (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijn kleinschalig familie bedrijf. Je word vriendelijk ontvangen en er is persoonlijke aandacht. Je bent geen nummer.

28-11-2018
Dhr Gubbels (Eijsden.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is een "degelijk" bedrijf met vakmensen in de garage en goede adviseurs/verkopers in de showroom. Wachtruimte en showroom konden wat meer verlichting hebben. Echter deze moet niet het karakter van het bedrijf te niet doen.

25-11-2018
Lucie Weijsters (Maastricht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Beste garage waar je nog goed bedient word

20-11-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Jacob B.V. in MAASTRICHT
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten