Auto Jacob B.V. Uw dealer
043-3214951

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Jan Tobben (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij rijden ca. 35 jr. Suzuki en zijn tot op de dag van vandaag nog altijd zeer tevreden hierover, en zijn dan ook een erg tevreden klant bij Auto Jacob B.V.

20-11-2019
Tonnie van Mulken (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al jaren zeer tevreden.

20-11-2019
Huub van Weersch (Maastricht) geeft de service van onze verkopers een
10

vriendelijk en prima geholpen door, en alles perfect afgehandeld.

12-11-2019
Hans van der Togt (Maastricht.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men is vriendelijk, rustig, prettig in de omgang, beleefd, gastvrij en heeft kennis van zaken. Je voelt je er op je gemak en de zaak ademt een sfeer uit van betrouwbaarheid.

29-10-2019
Habets (Maastricht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijke, vriendelijke dealer. Goede service. Top garage.

29-10-2019
j in de braekt (maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service en niet opdringerig

15-10-2019
Peter Vrieselaar (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben altijd op vriendelijke manier te woord gestaan, men neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen.

15-10-2019
C.kersten (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede uitleg en prettige sfeer

08-10-2019
Fam. Kerckhoffs (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Worden altijd correct en vriendelijk geholpen.

08-10-2019
Theo Willemsen geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage, kwaliteitsonderhoud, vriendelijk en meedenkend, auto klaar op de afgesproken tijd.

01-10-2019
Mevr. S. Keulen (Klimmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij deze dealer voel ik me heel erg op mijn gemak. Geen poeha, eerlijke prijs. Ik ben dus super tevreden. Vroeger vond ik het vreselijk als mijn auto naar de garage moest, maar sinds ik klant bij Auto Jacob ben is dit toaal geen probleem meer.

01-10-2019
Manita Willems (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Jacob B.V. is een zeer deskundige garage, goede service en vriendelijke uitstraling, deze garage zou ik aan iedereen aanbevelen.

01-10-2019
Familie Hendriks (Banholt) geeft de service van onze verkopers een
9

Auto Jacob is jarenlang een dealer die de klant adviseert, met name over de aankoop en het kiezen welk type voor jouw het beste is.

26-09-2019
Bart Janssen geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, vriendelijk en relaxt.

17-09-2019
steeghs (gronsveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service.

10-09-2019
Mick coolen (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijn bedrijf met veel tijd voor de klant en nette showroom.

10-09-2019
Ton Reul (Maastricht) geeft de service van onze verkopers een
10

De goede service en altijd klaar staan voor de klant dat is een groot pluspunt.

10-09-2019
Vrijens geeft de service van onze werkplaats een
8

Door kleinschaligheid meer persoonlijke aandacht voor de klant

03-09-2019
D. Bernard (Maastricht.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al jaren een trouwe Suzukiklant bij Auto Jacob en ben over alles zeer tevreden.

28-08-2019
H.m.Peters (Geulle) geeft de service van onze werkplaats een
8

jacob heeft voldoende in voorraad en goede occasions met gunstige prijzen

28-08-2019
C.Westerkamp (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik ben er altijd na tevredenheid geholpen.

27-08-2019
Janine nelissen rutten (maastricht) geeft de service van onze verkopers een
10

ik ben zeer tevreden over de auto en over verkoop van de auto. alles is zeer duidelijk uitgelegd en de auto was heel snel geleverd. waren zeer vriendelijk. prima

27-08-2019
Wim Herbergs (Eijsden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Vriendelijke en vakkundige mensen die ook de tijd voor je nemen. Ben even weg geweest bij garage Jacob maar ben blij dat ik weer terug ben.

20-08-2019
Manny Hodiamont (Valkenburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige ontvangst. Goede info over de uit te voeren werkzaamheden. Tijdstip afspraak was nagekomen. Personeel vriendelijk.

20-08-2019
Nico Ludwiczak (Landgraaf) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer mooie Suzuki dealer het zijn leuke mensen waar je het mee te doen hebt , ik ben nog altijd tevreden je kan er mooi zaken mee doen , wij zullen iedereen aanraden als er een Suzuki op het verlanglijstje staat contact op te nemen met Suzuki Jacob ze zullende met alle respect en tevredenheid behandelen

13-08-2019
J Schifferstein geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service vriendelijk en goede uitleg over de reparatie ik vind het een goede garage

06-08-2019
Nico Ludwiczak (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Jacob is een betrouwbare Garage je spreekt meteen met de baas over afspraken dat zint me wel , daar bij de monteurs zijn top mensen goede kennis van zaken heb je vragen dan kan je ook bij hun terecht ze geven je goed advies en werken aan je auto of het hun eigen auto is ze gaan er netjes mee om.

24-07-2019
leon houben (maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en vriendelijk personeel

20-07-2019
John Vluggen (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is een goede dealer

19-07-2019
Wiel Selten (Valkenburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Na bijna 14 jaar probleemloos rijden was van de Ignis de waterpomp plotseling kapot waardoor mijn geplande vakantie in gevaar kwam. Door de Suzuki servicedienst is de auto opgehaald. De dealer heeft op de kortst mogelijke termijn de auto hersteld. Al met al ben ik zeer tevreden over Suzuki en garage Jakob. Mijn complimenten!

16-07-2019
Adje (Margraten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en betrouwbaar. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

16-07-2019
Willems (Maastricht ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kom er al zolang ik deze auto,Wagon R+ heb en ben zeer te spreken over de vriendelijke afhandeling.

10-07-2019
C. Dingena (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke ontvangst, gedegen ervaring, zo ook hun medewerkers,vooraf een prijsindicatie, die ook achteraf klopt.

03-07-2019
Dhr roel van der ven (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Net garagebedrijf , geen dure poespas, simpel en gewoon GOED !!!

02-07-2019
Pierre den Boer (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nogmaals een zeer warm onthaal en men laat je rustig rond kijken naar de auto's in plaats zich op te dringen,helpen je ook bij vragen en bij koop geven ze goede advies

02-07-2019
G. Maassen geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over deze garage.

25-06-2019
M Hendriks (Meerssen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede garage! Ik word altijd goed en snel geholpen. Auto wordt altijd weer netjes afgeleverd.

20-06-2019
J.Schipper-Vlek (Heiloo) geeft de service van onze werkplaats een
10

De klantvriendelijkheid, setvices, Nota wat mee viel

19-06-2019
Paul Delahaije (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Jacob is een fijne garage waar de klant nog echt koning is.

10-06-2019
Dijk v (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Snellle en goede bekwame service met redelijke prijzen

05-06-2019
bert fraiquin (maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

houden zich aan wat ze afspreken met je

31-05-2019
Nico Ludwiczak (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevrede in het totaal

30-05-2019
Magda van Hooren (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakkundig, uiterst behulpzaam, vriendelijk, leggen alles goed uit.

29-05-2019
J. Gubbels (Eijsden.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Auto Jacob BV is een familiebedrijf waar men op een vriendelijke manier wordt aangesproken en geholpen. Veel kan en niets moet. Ik waardeer het begrip dat ik een reparatie niet liet uitvoeren vanwege de "fikse" prijs. Heb zelf geen 2 "linker" handen waardoor ik deze zelf ga uitvoeren. Dit weerhoudt mij echter ook niet om terug te gaan naar Auto Jacob BV voor de volgende beurt of APK.

22-05-2019
J.H.G. In de Braekt (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Jarenlange ervaring leert, dat je met eerlijke zakenlui te maken hebt, hierdoor krijg je vertrouwen, dat je als leek goed kunt gebruiken.

15-05-2019
Jaap Hulzebos (Susteren) geeft de service van onze werkplaats een
10

onverwachte pech, kon direct terecht en geholpen worden.

07-05-2019
m Kusters geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en vriendelijk en een informele sfeer.

05-05-2019
Kees Beckers (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

bij mij telt dat hij eerlijk over komt en daar heb ik geen twijfels over

30-04-2019
Jack Janssen (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een dealer die jou als autobezitter het gevoel geeft een VIP te zijn.

25-04-2019
L.L.M.Vrancken (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantgericht.

17-04-2019
G. Knipschild (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en betrouwbaar en leuke mensen

16-04-2019
J. Lindeman (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

een uiterst zeer vriendelijke benadering, geen enkele vraag is te moeilijk, en altijd een duidelijke uitleg. Wat het meest opvallende is , dat er niets wordt aangesmeerd, je koopt een auto zelf, en je krijgt er alle gevraagde hulp bij.

10-04-2019
Frank Puts geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldig en eerlijk familie bedrikf waarvan er maar heel weinig zijn

02-04-2019
Habets (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service top, vriendelijk, persoonlijk.

02-04-2019
S.Willemsen geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede afhandeling en service.

27-03-2019
Will notermans (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Familiare garage.

26-03-2019
Manuel Willems (Eijsden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een no nonsense garage waar de klant op de eerste plaats staat. Zeer vriendelijk behulpzaam en aardig personeel.

12-03-2019
Dhr. H.Pans (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben tevreden zo.

22-02-2019
Wim Herbergs (Eijsden) geeft de service van onze verkopers een
10

Betrouwbaar, eerlijke voorlichting. Na 4 jaar blij dat ik weer terug bij Suzuki ben, waarbij deze dealer mijn voorkeur had, mede op basis van ervaring uit het verleden.

05-02-2019
Mevr. Bastens (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer fijne garage, nooit hoeven te wachten. Komen afspraak na en zeer klantvriendelijk. Chapeau auto Jacob!!!!!!

05-02-2019
M. Damen (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke ontvangst, lekkere koffie, korte wachttijd

29-01-2019
S Schreppers (Margraten ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Vriendelijk

22-01-2019
Ad Luijten (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat men de klant niet als iemand ziet die absoluut een auto moet kopen. Nee, men benadert hem of haar op een normale manier vooral niet opdringen of aansmeren.

18-01-2019
Lilian Smeets (Maastricht) geeft de service van onze verkopers een
9

Vakkundig, vriendelijk en klantgericht.

09-01-2019
Ajjm Dremmen-Bovens (Eijsden-Margraten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kan allen maar zeggen: de klant is er koning en ik kan iedereen deze garage aanbevelen.

08-01-2019
Wga schoffelen (Bocholtz. Limburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Om ik altijd goed behandel wordt

08-01-2019
Peter Ramakers (Maastricht) geeft de service van onze verkopers een
10

Een ouderwetse betrouwbare garage met normale mensen en geen gladde verkopers die maar een ding willen.

07-01-2019
Dhr A. C. W. Smolders (Maastricht) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijke behandeling en niet opdringen

28-12-2018
J. Tobben (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

De info en service die ik al jaren bij Suzuki Jacob ervaar is voor mij een goede reden om vaste klant te blijven ...

27-12-2018
tum gybels (maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer prettige behandeling, geen enkele klacht

26-12-2018
John murkens (Eijsden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke en betrouwbare dealer met vakkennis en snelle service.

19-12-2018
M.van Hest geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik vind Auto Jacob de prettigste dealer/werkplaats die ik ooit heb gehad vanwege de vriendelijke en persoonlijke benadering en de goede service

12-12-2018
Mevr. Welie geeft de service van onze werkplaats een
8

Correct en vriendelijk

11-12-2018
P. Vrieselaar (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

In alle opzichten is Auto jacob voor mij de beste garage die ik ooit gehad hebt.

04-12-2018
P. Schuimer (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijn kleinschalig familie bedrijf. Je word vriendelijk ontvangen en er is persoonlijke aandacht. Je bent geen nummer.

28-11-2018
Dhr Gubbels (Eijsden.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is een "degelijk" bedrijf met vakmensen in de garage en goede adviseurs/verkopers in de showroom. Wachtruimte en showroom konden wat meer verlichting hebben. Echter deze moet niet het karakter van het bedrijf te niet doen.

25-11-2018
Lucie Weijsters (Maastricht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Beste garage waar je nog goed bedient word

20-11-2018
Ria habets (Bunde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Nogmaals vriendelijke mensen.

20-11-2018
Nico Ludwiczak (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb het volste vertrouwen bij Auto Jacob er wordt netjes eerlijk en vakkundig gewerkt.

20-11-2018
Margot Hijnens - van Lieshout (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

De vriendelijke behandeling en de service van auto Jacob. Op iedere vraag krijg je onmiddellijk antwoord en als je te lang moet wachten wordt je naar huis gebracht en later weer opgehaald.

20-11-2018
Dijk v (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service correcte afhandeling.

13-11-2018
Mvr. Nouse (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ondertussen hebben wij met het gezien hier al onze 4de auto gekocht en zijn steeds weer tevreden. Of het nu voor onderhoud is of voor een nieuwe auto er komt altijd eerlijk advies. We kunnen aangeven wat er is of wat we willen en er wordt een zo goed mogelijk match gezocht of naar een oplossing gezocht. Hier zijn we zeer tevreden over. Er wordt altijd vriendelijk met ons om gegaan en de prijs verhouding is goed te doen. Het is allemaal betaalbaar. Als er weer eens een auto stuk gaat kom ik de volgende weer hier halen!

07-11-2018
Dhr M Kroeg (Maastricht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service , vakkundig , Vriendelijk en klantgericht Kortom wij zijn zeer tevreden over auto Jacob ! Alleen al om dit bedrijf met de goede service zouden we altijd Suzuki blijven rijden

06-11-2018
Peter Bemelmans (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Tot heden altijd heel tevreden.

31-10-2018
Dhr A Hover (Maastricht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbare en goede service

30-10-2018
FP.jaspers (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed geholpen

30-10-2018
Frank en Laura (Maastricht) geeft de service van onze verkopers een
9

Auto Jacob is nog echt een familiebedrijf, de eigenaar is ook de verkoper. Geven een oprecht en duidelijk advies over de mogelijkheden bij Suzuki. Kortom: uitstekende service met een persoonlijke tint!

30-10-2018
c.kraft (maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
7

ik vind het een goede service en vriedelijk

30-10-2018
Hans van der Togt (Maastricht) geeft de service van onze verkopers een
9

betrouwbaar adres, vriendelijke en behulpzame mensen die je het idee geven dat je een belangrijke klant bent. Men dringt zich niet op en laten jou de beslissing nemen!

30-10-2018
N.G. Mordang geeft de service van onze werkplaats een
10

Al vele jaren klant bij Auto Jacob en steeds correct en volgens afspraak geholpen.

24-10-2018
Paul Delahaije (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kleinschalige garage waarde klant nog echt koning is.

23-10-2018
P.wolfs (Eijsden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer behulpzaam, betrouwbaar en vriendelijk

23-10-2018
J. Ceha geeft de service van onze werkplaats een
10

uitstekende kwaliteit van onderhoud en reparaties. Prettige ontvangst

23-10-2018
Manita Willems (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer fijne garage deskundige monteurs en Dhr/Mevr. Jacob zijn zeer vriendelijke mensen.

23-10-2018
C ,kersten (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer. Tevreden

23-10-2018
Fam. Kerckhoffs (iMaastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij worden hier altijd heel vriendelijk en correct behandeld.

16-10-2018
Pmg den Boer (Maastricht) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijk en goede uitleg over de finansiering, goede uitleg auto.

16-10-2018
dhr. M.M.A.Oostdijk (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben zeer tevreden. Er is een fiets ter beschikking dat voor mij zeer handig is, gezien de ligging van de dealer, Als de auto klaar is wordt je gebeld. Mocht er een grotere kostenpost zijn wordt je daarover geïnformeerd.

10-10-2018
Dhr. Bevelander (Barvaux ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service, vriendelijke ontvangst. Showroom wat vol en kan beter qua aankleding.

09-10-2018
Bart Janssen (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Persoonlijk en eerlijk.

28-09-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Jacob B.V. in MAASTRICHT
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen