Suzuki *Mobiliteits-service*

Suzuki Mobiliteits-service

Garandeert hulp bij pech onderweg in Europa: 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Gratis bij onderhoud door de officiële Suzuki-dealer.

Suzuki_Service_Pechhulp_Mobiliteitsservice_actieblokje.JPG

Gratis Suzuki Mobiliteitsservice bij een nieuwe Suzuki

Suzuki motorfietsen onderscheiden zich door hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Om dit nog eens extra te onderstrepen, profiteer je nu bij aanschaf van een nieuwe Suzuki motorfiets gratis een jaar lang van de Suzuki Mobiliteitsservice!

ACTIE: Gratis Suzuki Mobiliteitsservice bij Onderhoud

Als je jaarlijks jouw motorfiets door de officiële Suzuki dealer laat onderhouden kun je tijdelijk tot en met het 15e jaar blijven profiteren van deze gratis pechhulp ter waarde van € 120,-. Hiermee biedt Suzuki jou nog meer service en zekerheid, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe Suzuki motorfiets. Zorgeloos rijden is tenslotte de basis voor plezierig rijden!

Suzuki_motoren_onderhoud_4
De voordelen op een rij:
 • Gratis pechhulp in heel Nederland (incl. woonplaats) en Europa t.w.v. € 120,-.

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

 • Gespecialiseerde monteurs voeren de reparatie uit.

 • Jaarlijkse verlenging na het uitvoeren van een onderhoudsbeurt.

 • De Mobiliteitsservice is kentekengebonden. Als iemand anders op jouw motor rijdt, blijft je motor dus gedekt.

 • Of je nu met een lege accu staat, een lekke band hebt of verkeerde brandstof hebt getankt, je wordt altijd geholpen. 

Voorwaarden Suzuki Mobiliteitsservice:

Meer informatie over de Suzuki Mobiliteitsservice

 • Als je een Suzuki motorfiets aanschaft, is het natuurlijk heel verleidelijk om daarmee op vakantie naar het buitenland te gaan. De Suzuki Mobiliteitsservice garandeert hulp bij pech onderweg in Europa: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 • Indien mogelijk wordt je motorfiets ter plekke gerepareerd. Lukt dat niet, dan wordt je motorfiets getransporteerd naar de dichtstbijzijnde officiële Suzuki dealer of naar de Suzuki dealer van je eigen keuze. Als reparatie binnen 24 uur niet mogelijk is (in het buitenland binnen 48 uur), dan stelt de Suzuki Mobiliteitsservice je vervangend vervoer ter beschikking, betaalt een hotelovernachting of vergoedt de kosten voor het openbaar vervoer.

 • Op de Suzuki Mobiliteitskaart, die je bij aanschaf van je nieuwe Suzuki en na uitvoering van een onderhoudsbeurt via jouw Suzuki-dealer per mail ontvangt, staat het telefoonnummer voor hulpaanvraag binnen Europa vermeld: +31 (0)592 390 884.

 • Als je jouw motorfiets laat onderhouden door de officiële Nederlandse Suzuki dealer, kan je tot en met het 10e jaar na de eerste tenaamstelling van de motorfiets blijven profiteren van de Suzuki Mobiliteitsservice. Jouw dealer verlengt de Mobiliteitsservice na uitvoering van de onderhoudsbeurt steeds weer met 1 jaar om uw mobiliteit te kunnen garanderen. Je ontvangt via je Suzuki dealer een nieuwe Suzuki Mobiliteitskaart via de mail, waardoor je weer een jaar recht hebt op de mobiliteitsservice.

 • We zijn bij Suzuki streng op onze kwaliteitsnorm. Suzuki staat al jaren bekend als een van de betrouwbaarste merken op de markt en dat willen we graag zo houden. Daarom vinden we het ook zo belangrijk dat er altijd originele onderdelen gebruikt worden bij een vervanging.

  Originele onderdelen passen precies en hebben de juiste kwaliteit voor je Suzuki. Alleen met de originele onderdelen kunnen we de betrouwbaarheid van jouw motorfiets waarborgen.