Nieuwe Suzuki *<br/> V-STROM 1050/DE* nu leverbaar
Standaard met 6 jaar garantie

Nieuwe Suzuki
V-STROM 1050/DE
nu leverbaar

Vernieuwde Suzuki V-Strom 1050 vanaf nu leverbaar

Standaard met 6 jaar garantie

Suzuki introduceert de vernieuwde V-Strom 1050 en 1050DE in Nederland. Beide motorfietsen hebben bij een uiteenlopende doelgroep een solide reputatie als zeer capabele en sportieve toermachines. De nieuwkomers tillen het rijcomfort, rijplezier en gebruiksgemak naar een nog hoger niveau. De V-Strom 1050 en 1050DE zijn vanaf nu leverbaar.

  • Suzuki V-Strom 1050 en V-Strom 1050DE vanaf nu leverbaar in Nederland
  • Standaard met een rijke uitrusting en 6 jaar garantie
  • Suzuki V-Strom 1050 met introductieprijs vanaf 16.299 euro

V-Strom 1050

De vernieuwde Suzuki V-Strom 1050 voldoen voortaan aan de behoeften van nog meer motorrijders die een stoere toermachine willen om overal mee naartoe te nemen. Of dat nu lange afstanden over asfalt zijn of kortere verkenningsritten over onverharde wegen. Tot de standaarduitrusting van de vernieuwde Suzuki V-Strom 1050 behoren onder andere een middenbok-standaard, handkappen, een kunststof carterbeschermer en het in hoogte verstelbare zadel. Ook is nu een Bi-directional Quickshifter en een kleuren TFT display standaard. Verder is de werking van de Cruise Control geoptimaliseerd en zorgen de gegoten aluminium wielen – met een groot 19 inch voorwiel – voor meer rijcomfort. Naast het eveneens standaard Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.) is hiermee het uitrustingsniveau naar een nog hoger plan getild. De V-Strom 1050 is leverbaar in vier kleurcombinaties; zwart in combinatie met goudkleurige velgen en Blauw/ Zwart met zwarte velgen. Rood/ Zwart en Grijs/ Zwart worden beide gecombineerd met rode velgen.

V-Strom 1050DE met verbeterde off-road prestaties

De sportieve V-Strom 1050DE onderscheidt zich ten opzichte van de 1050 vooral door verbeterde prestaties op onverharde oppervlakten. Tot de vernieuwingen behoort onder meer een 21-inch voorwiel met een band voorzien van een speciaal semi-blokpatroon. De langere aluminium achterbrug en wielbasis zorgen voor een langere veerweg en een verbeter stuurgedrag wanneer off-road gereden wordt. Andere vernieuwingen zijn een breder stuur, bredere stalen voetsteunen, een aluminium motorbeschermer en een standaard accessoire-bar. De Suzuki V-Strom 1050DE introduceert verder een nieuwe Gravel modus (G-mode) als onderdeel van het Suzuki Traction Control System, evenals de mogelijkheid om het ABS-systeem voor het achterwiel volledig uit te schakelen. De V-Strom 1050DE is leverbaar in drie kleurcombinaties; Geel/ Zilvergrijs gecombineerd met goudkleurige spaakwielen, Blauw/ Wit met blauwe spaakwielen en Zwart in combinatie met zwarte spaakwielen.

Per direct leverbaar

De prijzen voor de vernieuwde V-Strom 1050 beginnen bij 16.299 euro. Voor de topuitvoering, de 1050DE, starten de prijzen bij 16.999 euro. Voor beide versies is een uitgebreid palet aan accessoires leverbaar, van diverse bagageoplossingen tot styling elementen. Standaard zijn alle Suzuki-modellen, dus ook de V-Strom 1050 en 1050DE, voorzien van 6 jaar garantie. Het topmodel van de Adventure Sport range is vanaf nu leverbaar bij iedere Suzuki-motordealer in Nederland.

Download persbericht en beeldmateriaal