Persbericht

Nieuwe kleuren voor de Suzuki V-Strom 800DE

Nieuwe kleuren voor de Suzuki V-Strom 800DE

Twee nieuwe kleuren worden toegevoegd aan het modeljaar 2024 kleurengamma van de Suzuki V-Strom 800DE. Met de toevoeging van de kleuren Pearl Tech White en Metallic Mat Steel Green komt het totaal aantal beschikbare kleuren voor de populaire V-Strom 800DE daarmee op vijf.

  • Allround Adventure Sport
  • Uitbreiding kleurengamma 2024

Allround Adventure Sport

Met zijn krachtige prestaties perfect afgestemd op zijn capaciteiten is de Suzuki V-Strom 800DE een echte allround Adventure Sport. De V-Strom 800DE is voorzien van een volledig nieuwe 776cc motor met 270°-krukas en Suzuki Cross Balancer. Deze paralleltwin is standaard gekoppeld aan een Bi-Directional (up & down) Quickshifter. De Showa instelbare vering voor en achter biedt voldoende veerweg voor off-road gebruik en staat samen met de geoptimaliseerde framegeometrie garant voor een uitstekende rechtuitstabiliteit, wendbaarheid en controle wanneer de omstandigheden daarom vragen. Elektronische ondersteuning wordt geboden door onder andere Traction Control met Gravel modus en ABS met Rear Cancel Mode.

Uitbreiding kleurengamma 2024

Voor modeljaar 2024 wordt het kleurengamma van de Suzuki V-Strom 800DE uitgebreid met twee nieuwe kleuren. Pearl Tech White (QU2) is voorzien van blauwe accenten gecombineerd met goudkleurige wielen. Metallic Mat Steel Green (QVP) is voorzien van gele accenten en eveneens goudkleurige wielen. De kleuren Champion Yellow (YU1), Grey (QT7) en Glass Sparkle Black (YVB) blijven in het kleurengamma beschikbaar.

DL800DERCM4_QVP_right_jpg
DL800DERCM4_QU2_right_jpg

Prijzen

De nieuwe kleurstellingen voor de Suzuki V-Strom 800DE zijn per direct te bestellen. Voor de V-Strom 800DE is een uitgebreid aanbod aan accessoires beschikbaar waaronder aantrekkelijk geprijsde pakketten zoals het Adventure Pack of het Black Rhino Pack. De V-Strom 800DE wordt standaard geleverd met 6 jaar garantie en is leverbaar vanaf 12.699 euro.

Download persbericht en beeldmateriaal