Persbericht

Nieuwe kleuren Hayabusa en SV650

Nieuwe kleuren Suzuki Hayabusa en SV650

Suzuki onthult de nieuwe kleuren van het topmodel de Hayabusa en de populaire SV650. Beide modellen zijn voor modeljaar 2023 leverbaar in drie nieuwe kleuren. Ook onthult Suzuki de nieuwe consumentenprijzen voor beide modellen.

  • Drie nieuwe kleuren voor Hayabusa en SV650
  • Nieuwe consumentenprijzen voor Hayabusa en SV650

Hayabusa

Suzuki’ topmodel wordt voorzien van drie nieuwe kleurstellingen. Voor modeljaar 2023 is de Hayabusa leverbaar in contrasterend Pearl Vigor Blue gecombineerd met Pearl Brilliant White (JWN), Metallic Thunder Gray met opvallend Candy Daring Red (CJH) en in ingetogen Metallic Mat Black in combinatie met Glass Sparkle Black (KGL).

SV650

Voor modeljaar 2023 wordt de populaire SV650 eveneens leverbaar in drie nieuwe kleurstellingen. De kleuren Glass Sparkle Black (YVB) en Metallic Reflective Blue (QT8) worden gecombineerd met een licht gekleurd antraciet frame en velgen. De sportieve kleurcombinatie Glass Sparkle Black met Solid Iron Gray (BTH) wordt voorzien van een grijs frame en rode velgen.

Prijzen

Per direct zijn de Suzuki Hayabusa en SV650 in de nieuwe kleurstellingen te bestellen. Ook zijn de prijzen bekend: de Hayabusa is te bestellen vanaf 22.399 euro, de SV650 is leverbaar vanaf 8.099 euro.

Download persbericht en beeldmateriaal