Nieuwe *accessoire packs*
Persbericht

Nieuwe accessoire packs

Nieuwe accessoire packs voor Suzuki Motoren. Van stoer en sportief tot comfortabel toeren

Suzuki Motoren accessoire packs

Meer comfort, veel bagageruimte of juist een extremer uiterlijk. Suzuki Motoren biedt in 2022 maar liefst dertien verschillende accessoire packs, waarmee elke motor volledig naar smaak te maken is.

  • Dertien accessoire packs direct te bestellen
  • Black Rhino-pakket keer terug voor V-Strom

Street en Street Xtreme

Suzuki levert in 2022 drie accessoire packs voor het Street-segment. Het eerste pakket, het Street Pack, maakt de SV650 direct een stuk stoerder. Het pakket bestaat uit een Arrow-uitlaat, een korte kentekenplaathouder en dynamische LED-knipperlichten.

Voor de GSX-S950 en GSX-S1000 is een nieuw Street Xtreme Pack ontwikkeld. Het Street Xtreme Pack bestaat voor beide modellen uit een Yoshimura-uitlaat, Suzuki stuurgewichten, een korte kentekenplaathouder, een duoseatcover, strak vormgegeven spiegels en bobbins. Voor de GSX-S950 omvat het ook dynamische LED-knipperlichten.

Nog uitgebreider is het Street Xtreme+ Pack, dat alles uit het Street Xtreme Pack bevat uitgebreid is met framesliders en een luxe zadel voorzien van GSX-S logo. De prijzen van de verschillende accessoire packs staan op Suzuki.nl.

Sportief toeren

Voor de nieuwe GSX-S1000GT, die eind februari bij de Suzuki-dealer staat, zijn twee pakketten leverbaar: GT en GT +. Het GT pakket bestaat uit twee zijkoffers met een inhoud van 36 liter per stuk, montagematerialen, kleurdelen en sloten.

Het GT+ pack voegt daar nog eens handvatverwarming, bobbins, een tankpad en een touring windscherm aan toe. Daarmee is de Suzuki GSX-S1000GT volledig uitgerust voor een sportieve toer door Europa.

Klaar voor elk avontuur

Voor de V-Strom 650A/XTA zijn drie pakketten leverbaar. Het Touring pack combineert drie veel gekozen accessoires: een kunststof topkoffer met een inhoud van 55 liter, een middenbok en een navigatiesteun.

Terug van weggeweest is het Black Rhino pack, dat dit jaar bestaat uit een complete Adventure zijkofferset (2x 30 liter), een middenbok, valbeugels en handvatverwarming.

Het maximale uit de V-Strom 650A/XTA haal je met het Adventure pack. Dit pakket bestaat uit een complete Adventure kofferset (2x 30 liter zijkoffers en 45 liter topkoffer), middenbok, valbeugels, handvatverwarming en LED-mistlampen.

Drie pakketten voor V-Strom 1050

Ook voor de V-Strom 1050A/XTA zijn drie gelijknamige pakketten leverbaar als voor de DL650A/XTA. Het Touring pack bestaat voor de V-Strom 1050 uit een kunststof topkoffer met een inhoud van 55 liter en een navigatiesteun achter het windscherm.

Met het Black Rhino pack, bestaande uit een set zwart aluminium zijkoffers (2x 37 liter) en handvatverwarming, komt de V-Strom 1050 direct stoer voor de dag.

Nog completer wordt het met het Adventure Pack. Met de volledige set aluminium koffers (2x 37 liter zijkoffer en 38 liter topkoffer), handvatverwarming en een complete set LED-mistlampen is de V-Strom 1050 klaar voor elk avontuur.

Beschikbaarheid en prijzen

Alle pakketten zijn per direct te bestellen. Prijzen en afbeeldingen zijn te vinden op Suzuki.nl.

Download persbericht en beeldmateriaal