Suzuki #*Ignis review video*#

Suzuki Ignis review video

In deze informatieve Suzuki Onderweg video vertelt Jolanda in een review over haar Suzuki Ignis.

Suzuki Ignis rijders review

In deze informatieve Suzuki Onderweg video vertelt een rijder in een review over haar Suzuki. Jolanda rijdt al sinds 2019 heel tevreden in haar Ignis. De Suzuki Ignis is een compacte SUV met een verrassend ruim interieur dankzij het slimme ontwerp. Zijn lichte gewicht draagt bij aan de zuinigheid, dat nog verder wordt versterkt door de hybride motor. De Ignis is verkrijgbaar in zowel automaat als handgeschakelde uitvoeringen. Bovendien biedt de Ignis een AllGrip-optie voor betere grip op gladde wegen. Ontdek al deze eigenschappen en meer met Fedor en Jolanda in de nieuwste aflevering van Suzuki Onderweg.

Ignis Smart Hybrid

Jolanda heeft destijds een gebruikte Ignis uit 2019 met automaat speciaal gekocht voor haar dochter. Allebei vinden ze de auto fantastisch rijden en hij is ook zeer zuinig door zijn lichte gewicht. Maar ook over de nieuwe generatie Ignis is Jolanda zeer te spreken omdat deze door de Smart Hybrid aandrijving zelfs nog zuiniger is. Bij het remmen wordt energie opgeslagen en de elektromotor ondersteunt met die energie de verbrandingsmotor weer bij o.a. het accelereren. Qua specificaties kom je dan op een gemiddeld verbruik van 1 op 20. Als Jolanda een nieuwe auto zou mogen uitzoeken, zou ze toch echt voor de Smart Hybrid gaan. En dan zou ze kiezen voor het gemak en de overzichtelijkheid van een vast bedrag per maand via Private Lease.

Suzuki_Ignis-review_64
Suzuki_Ignis-review_5

Ignis design

De Ignis heeft een uitgesproken SUV design met retro details en brede onderbumpers, chrome accenten en led-koplampen. De auto staat wat hoger en heeft ook een hoge instap waardoor je heel comfortabel in de auto zit en goed zicht rondom hebt. De auto heeft ondanks dat hij compact is, verrassend veel ruimte door allerlei slimme oplossingen zoals de flexibele bagageruimte en in delen verschuifbare en neerklapbare achterbank. De Ignis is uitgerust met diverse veiligheidstechnieken; het Suzuki Safety-system met onder ander Dual Camera Brake Support en Lane Departure Warning.

Ontdek de Ignis

De Ignis is een zuinige en veilige mini SUV met hoge instap. De Ignis combineert een praktisch formaat met een eigenzinnig design en slimme features waardoor je geen ruimte tekort komt. Onder de motorkap vind je altijd een zuinige Smart Hybrid benzinemotor. En er is een een AllGrip uitvoering voor extra grip door vierwielaandrijving. Dit is de ideale auto voor in de stad, maar ook voor een avontuur. Stap in en ontdek alle mogelijkheden van de Ignis.