Coronavirus - informatie over onze dienstverlening

Als Suzuki organisatie willen we elke klant mobiel houden en letten we op jouw veiligheid. We houden onze kwaliteit graag op het hoogste niveau en vinden het daarom belangrijk om je over de volgende zaken te informeren.

Suzuki dealers blijven open met aangescherpte maatregelen

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet op. Elke dag nemen we passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, met als doel zo min mogelijk risico te lopen voor jouw gezondheid én de gezondheid van Nederland. Voor jou en onze veiligheid nemen we daartoe de nodige maatregelen.

Bij wijzigingen passen we ons beleid zo nodig direct aan. Houd voor de meest actuele maatregelen deze pagina in de gaten.

Een veilig bezoek aan je Suzuki-dealer

Voor jouw en onze veiligheid nemen we daartoe de nodige maatregelen. Wij zorgen binnen onze bedrijven voor een minimaal risico door minimaal 1,5 meter afstand te houden, geen handen te schudden en overige hygiënische maatregelen zorgvuldig na te leven. 

Vanwege het coronavirus passen wij onze dienstverlening aan zodat onze collega’s je zo veilig mogelijk kunnen helpen. 

Onze showrooms zijn open 

Kijk op de website van jouw lokale Suzuki-dealer voor de maatregelen die worden genomen. Zo kunnen er aangepaste openingstijden zijn.

Heb je interesse in een nieuwe of tweedehands auto? Wij begrijpen het als je liever niet de deur uitgaat. Toch kunnen wij veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifiek voertuig. Onze dealers zijn je graag van dienst voor de verkoop van een auto, inclusief inruil. Uiteraard ook onder voorbehoud van een proefrit of showroombezoek, indien je dat liever even uitstelt. Daarnaast is het in overleg met de dealer mogelijk om je auto direct te leveren aan huis.

ONZE WERKPLAATSEN ZIJN OPEN

Kijk op de website van jouw lokale Suzuki-dealer voor de maatregelen die worden genomen. Zo kunnen er aangepaste openingstijden zijn.

Zonder tegenbericht kunnen alle service en onderhoudsafspraken bij onze dealers doorgang vinden. Mocht een afspraak, door onvoorziene omstandigheden, niet kunnen plaatsvinden neemt jouw dealer tijdig contact met je op. Wij verzoeken je om afspraken zo veel mogelijk telefonisch te maken of in te plannen via onze online werkplaatsplanner. Heb je al een afspraak gepland staan en voel je je fit, maar heb je een kwetsbare gezondheid en/of wil je liever het contact met andere mensen zoveel mogelijk beperken? Dan kan jouw dealer je eventueel helpen door jouw auto bij je thuis op te halen. Dit kan je afspreken met jouw Suzuki-dealer.

Uiteraard kan je voor een afspraak of vragen contact met je Suzuki-dealer opnemen.