Unieke Suzuki *Ride Out Roadshow*
Persbericht

Unieke Suzuki Ride Out Roadshow

15 Roadshow-evenementen verspreid door heel Nederland

Unieke Suzuki Ride Out Roadshow maakt proefrijden op droommotor wel heel toegankelijk

Suzuki maakt proefrijden op een droommotor wel heel toegankelijk tijdens de Ride Out Roadshow. Tijdens de unieke Roadshow-evenementen bij Suzuki-dealers verspreid door heel Nederland kunnen geïnteresseerden geheel gratis en vrijblijvend een proefrit maken op een Suzuki motorfiets naar keuze. Vrijwel alle modellen zijn aanwezig, inclusief modellen uit de V-Strom-, Supersport en GSX-range. Inschrijven voor de Suzuki Ride Out Roadshow kan vanaf 14 maart via https://www.suzuki.nl/suzuki-ride-out-roadshow

Tijdens de Suzuki Ride Out Roadshow biedt Suzuki beginnende én ervaren motorrijders de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de uitgebreide line-up van de Japanse motorfietsfabrikant. Tijdens dit uniek proefritevenement is het mogelijk om liefst 14 modellen van Suzuki uit te proberen. Aanmelden is heel eenvoudig. Geïnteresseerden boeken via http://www.suzuki.nl/suzuki-ride-out-roadshow vrijblijvend, makkelijk en snel een proefrit bij een Roadshow-evenement in de buurt.

V-Strom range

Onder meer de populaire V-Strom-familie is aanwezig, van de lichtvoetige en toegankelijke V-Strom 650, tot de veelzijdige nieuwe V-Strom 800 en V-Strom 1050 als ultiem vlaggenschipmodel in de Adventure line-up van Suzuki. Alle modellen staan klaar voor een eerste avontuur.

GSX en Hayabusa

Ook de GSX-range van Suzuki geeft acte de présence tijdens de Suzuki Ride Out Roadshow. Onder meer de sportieve en immens populaire GSX-8S en GSX-8R staan klaar voor een uitgebreide proefrit, net als de extra krachtige GSX-S950 en GSX-S1000, de sport-tour versie GSX-S1000GT en Suzuki’s allereerste crossover: de GSX-S1000GX. Het is zelfs mogelijk om te rijden op het absolute topmodel van Suzuki: de legendarische Hayabusa.

De Suzuki Ride Out Roadshow vindt vanaf 1 april 2024 wekelijks plaats op verschillende locaties door heel Nederland. Kijk hier voor meer informatie.

6 jaar fabrieksgarantie inclusief 6 jaar mobiliteitsservice

Bij alle modellen van Suzuki is 6 jaar garantie inbegrepen, evenals 6 jaar mobiliteitsservice. Wanneer er binnen 6 jaar materiaal- en/of constructiefouten ontstaan, dan zorgt Suzuki voor reparatie of vervanging met originele onderdelen, zonder extra kosten of eigen risico. De garantie blijft gewaarborgd als de motorfiets in onderhoud is bij een officiële Suzuki-dealer, bovendien profiteert de eigenaar dan tot en met het 10e jaar van de Suzuki Mobiliteitsservice.

Download persbericht en beeldmateriaal