Suzuki onthult nieuwe kleuren GSX-S750
Nieuws

Suzuki onthult nieuwe kleuren GSX-S750

Suzuki introduceert volgende maand twee nieuwe kleuropties voor de populaire GSX-S750. De naked bike wordt leverbaar in een volledig zwarte uitvoering en een grijs met zwarte variant met opvallende blauwe wielen.

  • Twee nieuwe kleuropties GSX-S750 voor 2021

  • Krachtig en gericht op straatgebruik

  • Groot GSX-logo op tank van de grijze variant

Stoer en stijlvol

In de zwarte kleurstelling zijn alle details van de Suzuki GSX-S750 gehuld in een stoere zwarte kleur. De motor krijgt een matzwarte tank, spatbord en onderkuip. Op de onderkuip staat – in tegenstelling tot zijn voorgangers – niet meer het Suzuki-logo. Dit staat nu kleiner op de tank. Hoogglans zwarte wielen en een zwarte voorvork maken het geheel af.

Opvallender is de grijze variant, waarbij subtiel en stijlvol grijs wordt gecombineerd met blauwe details, blauwe wielen en een goudkleurige voorvork. Deze kleurstelling hint naar de succesvolle Suzuki GSX-RR van MotoGP-coureurs Álex Rins en Joan Mir. De tank- en radiatorkappen van de grijze variant zijn bovendien voorzien van een groot GSX-logo, dat doet denken aan het SUZUKI-logo op de GSX-R-modellen.

GSX-S750ZAM1_BD7_Right.jpg

Krachtig en rijk uitgerust

De viercilinder met 749 cc is afgeleid van de motor uit de GSX-R750. Bij de GSX-S750 is de afstelling alleen meer gericht op straatgebruik. Met 84 kW (114 pk) bij 10.500 toeren is de GSX-S750 nog altijd enorm krachtig.

Standaard is elke GSX-S750 rijk uitgerust. Zo beschikt de motorfiets over een LCD-dashboard, een Upside down-voorvork van KYB en Nissin-vierzuiger radiale remklauwen vóór Uiteraard is de GSX-S750 uitgerust met geavanceerde assistentiesystemen, waaronder tractiecontrole met drie instellingen, ABS en het Easy Start System. Ook Low RPM Assist, dat wegrijden vergemakkelijkt, is standaard.

Beschikbaarheid

De nieuwe kleuren van de Suzuki GSX-S750 staan vanaf december bij de Suzuki-dealer. In een later stadium worden de prijzen en accessoires bekendgemaakt.