Spectaculaire Suzuki GSX-R1000RR High Performance te zien bij Louwman Exclusive
Persbericht

Spectaculaire Suzuki GSX-R1000RR High Performance te zien bij Louwman Exclusive

De Suzuki GSX-R1000RR High Performance is de overtreffende trap van de succesvolle GSX-R1000R. Hij is sneller, lichter en nog exclusiever. De GSX-R1000RR High Performance past dan ook perfect op de locatie waar hij vanaf vandaag te zien is: Louwman Exclusive in Utrecht.

Topmodellen

Sinds een aantal jaar is de spectaculaire showroom van Louwman Exclusive aan de A2 in Utrecht het thuis voor de meest uiteenlopende supercars. Vanaf nu zijn er ook bijzondere motorfietsen te zien: de Hessler Motorsports Suzuki V-STROM 1000 ‘Desert Express’ en de Suzuki GSX-R1000RR High Performance, die compleet opnieuw is opgebouwd door Hoegee Suzuki Performance.

Carbon en titanium

De Suzuki GSX-R1000RR High Performance kan zich qua prestaties meten met de meest exclusieve supercars die er in Utrecht te zien zijn. Door gebruik te maken van koolstofvezel voor de bijzondere kuip, wordt meer dan 10 kilogram bespaard ten opzichte van de standaard GSX-R1000. Ook het speciale titanium uitlaatsysteem met R11Sq einddemper van Yoshimura bespaart weer enkele kilogrammen. Door enkele motorblokaanpassingen, levert de viercilinder nu ruim 212 pk bij 13.800 toeren, tien pk meer dan standaard.

Totaalpakket

Om de rij-eigenschappen van de GSX-R1000 nog verder te verbeteren, is ook de vering aangepast. De GSX-R1000RR High Performance beschikt over slimme veren van Bitubo, die door middel van een speciale app naar eigen smaak aan te passen is. Voor maximale tractie zijn Dunlop SportSmart TT-banden gemonteerd, zodat het extra vermogen ook echt tot zijn recht komt. Met High Performance-onderdelen van Brembo is ook de remmerij in lijn met de rest van de spectaculaire GSX-R1000RR High Performance.

Speciale bestelling

Elke GSX-R1000RR High Performance wordt op speciale bestelling gemaakt en naar klantwens afgesteld. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de zitpositie, die door het gebruik van clip-ons en een rem/schakelset van TRW voor elke rijder geschikt is. Alle geïnteresseerden zijn welkom bij Louwman Exclusive om de spectaculaire motorfiets te komen bekijken.