Gratis Mobiliteitsservice bij onderhoud
Actie

Gratis Mobiliteitsservice bij onderhoud

Laat deze winter jouw motorfiets door de officiële Suzuki-dealer onderhouden en ontvang gratis pechhulp ter waarde van € 120,-.
Nu tijdelijk voor alle Suzuki motorfietsen vanaf bouwjaar 2006.

Nu één jaar lang, gratis Suzuki mobiliteitsservice!

Laat je in de winterperiode onderhoud uitvoeren door een officiële Suzuki-motordealer, dan is je motor meteen rijklaar als de voorjaarszon zich weer laat zien. Bovendien ontvang je een Suzuki Mobiliteitskaart ter waarde van € 120,-. En dit geldt nu tijdelijk voor alle Suzuki motorfietsen vanaf bouwjaar 2006 in de actieperiode tot en met 14 januari 2022.

Met de Suzuki Mobiliteitskaart krijg je een jaar lang GRATIS Suzuki Mobiliteitsservice! Dat is pechhulp in heel Europa. En dat 24 per dag en 7 dagen per week.

ONDERHOUD BIJ DE SUZUKI-DEALER

Bij de Suzuki-dealer kun je rekenen op snelle, betrouwbare service en duidelijke afspraken. Onze getrainde experts weten precies wat jouw Suzuki nodig heeft. En je houdt bij onderhoud door de officiële Suzuki-dealer aanspraak op de fabrieksgarantie. Bovendien betekent dealeronderhoud meerwaarde voor de waarde van jouw Suzuki-motorfiets.

Suzuki_Service_Onderhoud_door_Suzuki_getrainde_monteurs.JPG

Suzuki Mobiliteitsservice

Suzuki Mobiliteitsservice staat voor onvoorwaardelijke service en zekerheid. Dat betekent niet alleen gratis pechhulp in Nederland, maar in heel Europa. En dat 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Alle voordelen Suzuki Mobiliteitsservice:
  • Gratis pechhulp in heel Nederland (incl. woonplaats) en Europa.

  • 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

  • Gespecialiseerde monteurs voeren de reparatie uit.

  • Jaarlijkse verlenging na uitvoeren van onderhoudsbeurt.

  • De Mobiliteitsservice is kentekengebonden. Als iemand anders op jouw motor rijdt, blijft je motor dus gedekt.

  • Of je nu met een lege accu staat, een lekke band hebt of verkeerde brandstof hebt getankt, je wordt altijd geholpen. 

Win een gratis Suzuki onderhoudsbeurt

Nog meer actie bij de Suzuki-dealer! Als je in de actieperiode tot en met 14 januari 2022 een afspraak maakt bij jouw Suzuki dealer voor een onderhoudsbeurt, kun je het factuurbedrag terugwinnen of een unieke Arai Suzuki Katana helm. Maandelijks vindt er een trekking plaats en selecteren we de winnaars. Dus plan snel een onderhoudsbeurt in en doe mee!