Wat is het *beste merk* buitenboord-motor?
BLOG

Wat is het beste merk buitenboord-motor?

Wat is het beste merk buitenboordmotor?

Op zoek naar een buitenboordmotor? Dan kom je na een duik in de wereld van buitenboordmotoren al snel tot de ontdekking dat de keuze reuze is. Maar wat is nu het beste merk buitenboordmotor? Suzuki Marine adviseert als 15 jaar marktleider graag op dit gebied.

Suzuki Marine best verkochte merk

Spreken voor eigen parochie, daar prik je als consument natuurlijk al snel doorheen. ‘Wij van WC-eend adviseren…’ Afijn, je kent de uitdrukking vast wel. Maar in dit geval spreken de cijfers toch echt voor zich. Al vijftien jaar op rij is Suzuki Marine het populairste buitenboordmotormerk van Nederland. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Daar is de nodige expertise voor nodig, een betrouwbaar en degelijk dealernetwerk en een line-up aan producten die aan de wensen van klanten voldoet, voor de juiste prijs.

Uitgebreide line-up

Dankzij innovatieve technieken, een zeer hoge betrouwbaarheid, sterke prestaties en een laag brandstofverbruik blijven Suzuki buitenboordmotoren elk jaar groeien in populariteit. Suzuki levert in Nederland een uitgebreid gamma buitenboordmotoren. Van de DF2.5A met 2,5 pk tot en met de 350 pk sterke DF350A, een echte krachtpatser. Suzuki heeft simpelweg voor elke watersportliefhebber de juiste buitenboordmotor. Al vanaf de DF9.9B met 9,9 pk heeft elke Suzuki buitenboordmotor standaard injectie. Vanaf de DF9.9B beschikken ook alle types over het geavanceerde Suzuki Lean Burn Control waarmee brandstof wordt bespaard bij lagere toerentallen en constante snelheden.

DF9.9 en Nimarine.jpg
6 jaar garantie

6 jaar garantie!

Kijken we naar de internationale markt, dan valt op dat Suzuki Marine een van de betrouwbaarste fabrikanten ter wereld is. Die betrouwbaarheid draagt natuurlijk bij aan de populariteit van buitenboordmotoren van Suzuki Marine. Om die betrouwbaarheid te benadrukken geldt vanaf 2023 op elke nieuwe Suzuki buitenboordmotor - die door Suzuki Nederland is geleverd via een officiële Suzuki-dealer – een garantie van 6 jaar of 1.000 vaaruren, wat als eerste van toepassing is. Deze garantietermijn geldt in Nederland en is geldig op álle modellen.

Marktleider

Het aanbod van Suzuki Marine is uniek op de markt, door de combinatie van de producteigenschappen, de garantievoorwaarden en de professionele dealerorganisatie. Bovendien heeft Suzuki Marine de afgelopen jaren veel investeringen gedaan om producten en de organisatie nog beter te maken. Dit alles met maar een doel: mensen blijven vermaken op het water…..en als je daarin marktleider blijft, is dat de kroon op ons merk!

Cayman 38 13