Service: *Garantie & Onderhoud*

Service: Garantie & Onderhoud

Suzuki Marine Onderhoud & Garantie

Op alle nieuwe Suzuki buitenboordmotoren wordt standaard maar liefst 3 jaar garantie verleend. De brede range Suzuki Marine producten zijn verkrijgbaar bij de officiële Suzuki Marine dealers. Zij zijn tevens de aangewezen plek voor onderhoud en garantie voor jouw nieuwe aanschaf.

De officiële Marine dealers zijn door Suzuki technisch opgeleid en worden elk jaar bijgeschoold om optimaal van alle technische vernieuwingen op de hoogte te blijven. Met deze bedrijven heeft Suzuki Nederland heldere afspraken over garantie en herstel indien het aangeschafte product niet aan de vereisten voldoet.

Suzuki garantiekaart

Elke Suzuki buitenboordmotor is voorzien van een uniek serienummer en een eigen garantiekaart die je uitsluitend bij de officiële dealer kunt ontvangen. Na ontvangst van de Suzuki garantiekaart  kun je bij elke officiële Suzuki Marine dealer in Nederland terecht voor onderhouds- en garantiewerkzaamheden. Voor overige vragen over de Onderhoud & Garantie staat de Suzuki Marine dealer je uiteraard graag te woord!

Hoelang geldt de garantie?

  • De Suzuki buitenboordmotoren worden geleverd met een garantie van 3 jaar.
  • De Suzumar rubberboten worden geleverd met een garantie van 3 jaar.
  • De Nimarine rubberboten worden geleverd met een garantie van 2 jaar.
Suzuki Marine 3 jaar garantie.png