Suzuki
DF300A

Meer laadvermogen bij lagere snelheden
Suzuki <br/>*DF300A*
Vanaf
€ 29.499,-

Suzuki DF300A

Met de komst van de DF300A buitenboordmotor introduceerde Suzuki als eerste fabrikant ter wereld het revolutionaire “Selective Rotation” systeem, waarmee eenvoudig de draairichting van de propeller kan worden ingesteld. De legendarische Suzuki DF300A biedt met zijn indrukwekkende 4.0 liter V6 krachtbron onnavolgbare prestaties en een perfecte controle. Samen met toonaangevende systemen zoals “Lean Burn” en “O2 Feedback Control” is de DF300AP niet alleen compact en licht van gewicht, maar ook de meest krachtige, stille en zuinige in zijn soort!

Technologie en performance van de DF300A

De onderdelen van de overbrenging zijn dusdanig geoptimaliseerd, dat de specificaties voor zowel reguliere als tegengestelde draairichting gelijk zijn. Hierdoor ontstaat een nog betere stroomlijn, vermindering van de weerstand in het water en neemt de duurzaamheid toe. De DF300A is verder aan weerszijden voorzien van dubbele waterinlaten voor een stabiele koeling op hoge snelheid en in ondiep water. De digitale en analoge tellers tonen alle belangrijke informatie, zoals de temperatuur van de motor en het benzineverbruik.

DF300APX_RC_Black_Back_from2021MY.jpg
DF300AP 250AP 4.jpeg

SELECTIVE ROTATION

Selectieve rotatie biedt een robuustere versnelling in de onderste eenheid waardoor de propeller in beide richtingen kan draaien en dus meer snelheid produceert.

DF300AP 250AP 2.jpeg

LEAN BURN CONTROL SYSTEM

Suzuki's Lean Burn Fuel Control Technology voorspelt de brandstofbehoeften volgens de bedrijfsomstandigheden en levert vervolgens het optimale brandstof/luchtmengsel aan de motor, wat resulteert in een efficiënter brandstofverbruik.

2021_DF300AP_Action_7.jpg

MEER LAADVERMOGEN BIJ LAGERE SNELHEDEN

Meer vermogen van dynamo bij stationair en lage toerentallen. Ideaal voor moderne boten die veel laadvermogen verlangen vanwege extra externe elektronische apparatuur.

De meest geavanceerde Drive-By-Wire technologie

De DF300A is uitgerust met Suzuki Precision Control. Dit gasklep besturingssysteem geeft een zeer precieze gasrespons en directe schakelmomenten. Het digitale signaal gaat via een kabelboom naar de motor, die alle commando’s perfect elektronisch afstemt via het geavanceerde Drive-By-Wire systeem. Suzuki Precision Control is persoonlijk instelbaar voor een enkele of dubbele besturing. Hierdoor is het mogelijk om meerdere motoren achter de boot te monteren.

2021_DF300AP_Action_1.jpg

Fedor Lammers vertelt in deze Suzuki Waterlife aflevering hoe het is om met de sportieve RIB ZAR 79SL te varen. Daarnaast vertelt Fedor over de Suzuki DF300A, een compacte en enorm krachtige 300pk buitenboordmotor uitgevoerd in het wit. Ook licht Fedor de eigenschappen en het verschil met de andere V6 Ultimate Performance buitenboordmotoren toe: de Suzuki DF250A en Suzuki DF250AUNX.

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Steevast eindigt een Suzuki in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan op jouw Suzuki buitenboordmotor maar liefst 6 jaar garantie.

Review