Nimarine MX 390 ALU Black Rhino

Vragen over dit product?

Neem dan contact op met je dealer.

Productbeschrijving

Nimarine rubberboten zijn te combineren met elke buitenboordmotor naar keuze. Deze kwaliteitsrubberboten zijn zeer scherp geprijsd. Met de uitgebreide keuzemogelijkheden is er altijd een die precies op jouw wensen aansluit. De MX 390 Black Rhino is de grootste van de MX ALU serie van het Nimarine rubberboten assortiment en is uitgevoerd in een gelimiteerde zwarte kleurstelling.

Eigenschappen

Artikelnummer (SKU) 0000009904

Afmetingen

Staartlengte Kortstaart (S)
Breedte 173 Centimeter
Lengte 379 Centimeter
Tubediameter 45 Centimeter

Omschrijvingen

Uitrusting Een lichtgewicht aluminium vloer zorgt voor een hoge stevigheid en lange levensduur van de MX390 Black Rhino. De vloer is voorzien van een bevestigingspunt voor een externe benzinetank. Tot de standaarduitrusting behoren een grijplijn rondom de boot, handgrepen, een set peddels, een loosplug, een sleepoog en tankbevestiging. Een voetpomp, een draagtas, een manometer en een reparatiekit worden eveneens meegeleverd.

Producteigenschappen

Boottype Aluminium bodem
Materiaal tube PVC
Outboard besturing Tiller
Luchtkamers 3 + 1
Maximaal vermogen 25 Paardenkracht
Leeggewicht 69 Kilogram
Maximum totaalgewicht (inclusief belasting) 780 Kilogram
Maximum aantal personen 5,50

Over de Suzuki Nimarine MX 390 ALU Black Rhino

2 jaar garantie

2 jaar garantie

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Steevast eindigt een Suzuki in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan op jouw Nimarine rubberboot maar liefst 2 jaar garantie.