Suzumar DS 360 ALU

Vragen over dit product?

Neem dan contact op met je dealer.

Productbeschrijving

De Suzumar DS 360 met aluminium vloer is ontworpen om plezier en prestaties te combineren. De lichtgewicht aluminium bodemdelen met robuuste verbindingen zorgen voor een lange levensduur. Tevens is hierdoor de stevigheid verbeterd, zodat hij onder alle omstandigheden optimaal presteert.

Eigenschappen

Artikelnummer (SKU) 0000009898

Afmetingen

Staartlengte Kortstaart (S)
Breedte 173 Centimeter
Lengte 356 Centimeter
Tubediameter 45 Centimeter

Omschrijvingen

Uitrusting Tot de standaarduitrusting van de Suzumar DS 360 behoort een grijplijn rondom de boot, handgrepen, een set peddels, een loosplug, een sleepoog en tank bevestiging. Een voetpomp, een draagtas, een manometer en een reparatiekit worden eveneens meegeleverd.
Technologie De Suzumar DS 360 is een echte sportboot die uitstekende vaareigenschappen heeft. Hij is ruim en comfortabel, dus ideaal voor langere trips of voor het varen op hoge snelheid. Zoals alle opblaasbare Suzumar boten is ook dit model voorzien van drie aparte luchtkamers en een opblaasbare kiel voor een veilige vaart. De rubberboot is uitgerust met een houten spiegel en een houten bankje.

Producteigenschappen

Boottype Aluminium bodem
Materiaal tube PVC
Outboard besturing Tiller
Luchtkamers 3 + 1
Maximaal vermogen 20 Paardenkracht
Leeggewicht 68 Kilogram
Maximum totaalgewicht (inclusief belasting) 700 Kilogram
Maximum aantal personen 5,50

Over de Suzuki Suzumar DS 360 ALU

Fallback image

3 jaar garantie

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Steevast eindigt een Suzuki in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan op jouw Nimarine rubberboot maar liefst 3 jaar garantie.