EN NU IS HET TIJD OM TE GENIETEN
ACTIE

EN NU IS HET TIJD OM TE GENIETEN

GENIET VAN EEN GRATIS EN EXCLUSIEF STRANDLAKEN BIJ AANSCHAF VAN EEN SUZUKI BUITENBOORDMOTOR

Gratis Strandlaken actie

Dit voorjaar is het tijd om extra te genieten van watersport met een gratis en exclusief strandlaken bij aanschaf van een Suzuki buitenboordmotor.

Lekker relaxen op het dek in de zon. Heerlijk toeren over Nederlands mooiste vaarwegen. De hengel werpen op uw favoriete visstek. Of varen naar een stille ankerplek om te genieten van de mooiste natuur. Met welk doel u ook het water op gaat, met een Suzuki buitenboordmotor bent u verzekerd van zorgeloos genieten.

Suzuki Clean Ocean Project

Tijd om te genieten betekent ook genieten van een schonere maritieme wereld. Als meest innovatieve buitenboordmotoren fabrikant ter wereld is Suzuki altijd gericht op het leveren van de beste maritieme ervaring.

Met het Clean Ocean project initieert Suzuki wereldwijd clean-up activiteiten om de wateren schoon te houden. Daarnaast voert Suzuki een actieve strijd tegen plastic afval door gebruik van verpakkingsmaterialen te minimaliseren en optioneel een microplastic-filter te monteren op buitenboordmotoren. Met dit filter wordt het water gereinigd van microplastics, voordat het water de buitenboordmotor verlaat.

Milieuvriendelijk strandlaken

Het exclusieve en milieuvriendelijke strandlaken is voor 80% gemaakt van gerecycled katoen en voor 20% gemaakt van gerecycled plastic. Er zijn dus geen nieuwe grondstoffen gebruikt bij de vervaardiging van het strandlaken.