Haswing

Milieuvriendelijk en fluisterstil
Haswing

Haswing elektrische buitenboordmotoren

Wil je ook genieten van eindeloos vaarplezier? Koop dan een fluisterstille elektrische buitenboordmotor van Haswing en geniet van het gemak dat het varen met een elektrische boot met zich meebrengt.

Elektrische buitenboordmotoren / Fluistermotoren

Maak kennis met de brede lijn innovatieve elektrische buitenboordmotoren van Haswing Marine. De milieuvriendelijke Haswing motoren zijn ongekend licht en compact en bieden je jarenlang fluisterstil vaarplezier. Door het brede modellengamma en een legio aan accessoires kan je je Haswing volledig aan jouw wensen aanpassen voor optimale prestaties. Laat je verrassen door het gebruiksgemak en de duurzaamheid van deze nieuwe manier van varen!

visual_cover.jpg

Haswing modellen

Haswing elektrische buitenboordmotoren onderscheiden zich door een hoog uitrustingsniveau en een zeer toegankelijke prijsstelling. Dankzij het brede modellengamma, voor zowel spiegel- als boegmontage, kan Haswing vele facetten van de watersport en vissport voorzien van duurzaam vaarplezier. Naast elektrische buitenboordmotoren biedt Haswing een uitgebreid gamma originele accessoires en accu- en laadsystemen voor optimale prestaties.

LOGO 60X40CM.jpg