Suzuki Breda Uw dealer
088-5250653

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
F de Bruijn (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden met deze dealer en garage.

24-10-2019
Bram Theunissen (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zoals ik vroeger heel tevreden was bij Toyota van Dorst Breda, ben ik dat nu ook bij Suzuki Breda. (Vroeger Suzuki van Dorst)

22-10-2019
mevr Schoemaker geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte behandeling

17-10-2019
Cees van Wezenbeek (Kaatsheuvel) geeft de service van onze werkplaats een
8

De medewerkers zijn vriendelijk en vakkundig en verstaan hun vak volgengs mij gevoel!

15-10-2019
H R van Baaren (Rijen) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima service

05-10-2019
Joke (Rucphen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klant gericht en vriendelijk.

24-09-2019
Peter Diepstraten (Terheijden) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik ben tevreden met behandeling van Suzuki Breda, en heb geen klachten!

17-09-2019
Mw. Letja de Goede (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
8

Alles ging als gewenst. Ik wist wat het ging kosten, werd gebeld voordat aanpassingen werden gedaan. Personeel vriendelijk.

04-09-2019
Dhr. P Appeldoorn (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zoals altijd goede service en klantvriendelijk

04-09-2019
H Klerkx (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

10 behoeft geen verdere uitlej, spreekt voor zich

03-09-2019
Jos van Lith (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij Suzuki Breda is men bereid een stap extra te doen, om tevreden klanten te krijgen. Niet alleen bij verkoop maar ook bij de planning en werkplaats.

03-09-2019
Faes (Chaam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Personeel is klantvriendelijk. Werkzaamheden goed uitgevoerd. Jammer dat de auto niet schoon is afgeleverd door een kapotte wasstraat.

03-09-2019
dhr P.E.van Geldorp (Teteringen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed geoutilleerd bedrijf met deskundige medewerkers en goede ontvangst klanten.

29-08-2019
Van geeft de service van onze werkplaats een
8

Een garage waarje netjes en correct behandeld wordt

28-08-2019
Anja Peemen (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel kan altijd met vragen komen

20-08-2019
Johan van Hal geeft de service van onze werkplaats een
9

Het onderhoud aan de auto is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

06-08-2019
p sterrenburg (sprang capelle) geeft de service van onze werkplaats een
9

ze zijn duidelijk en leggen t goed uit

30-07-2019
C.G. Phaff (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
8

De auto werd op correcte manier overgedragen

09-07-2019
Rani Kulik (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Breda is een goede en betrouwbare garage. Je wordt altijd met respect behandeld. Iedereen is hulpvaardig en eerlijk en de afspraken worden altijd goed nagekomen

03-07-2019
Dhr van Londen (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al 12 jaar klant bij deze dealer en nog nooit teleurgesteld.

02-07-2019
Henk de Wert (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service

18-06-2019
Nathalie Kobes (Terheijden) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service

18-06-2019
Mevrouw Benton stulting (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren ben ik klant bij Suzuki.Belangrijk vindt ik het contact met Dennis beers graag wil dat zo houden.

13-06-2019
Dhr, J. Cornelissen (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijke ontvangst en behandeling bij de receptie. Ook nadat de werkzaamheden waren uitgevoerd. Toppie.

12-06-2019
Peggy Scholte (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top bedrijf ga zo door

12-06-2019
Ad hinten (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
6

verder wil ik niet meer uitwijden

06-06-2019
Albert van Beek (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een prettige ontvangst en fijn zaken doen

04-06-2019
Mw. Klerkx (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, vlotte afwikkeling en ze hebben tijd om een vraag te antwoorden. Kortweg een goede sfeer en vriendelijk.

21-05-2019
M vd hoogen (breda) geeft de service van onze werkplaats een
8

zie antwoorden vorige vragen

21-05-2019
Janneke Schoonderwoert (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top service, medewerkers nemen de tijd, zijn kundig, vriendelijk en nemen contact met je op om de kosten te bespreken. Ik kom er al jaren en nog steeds zeer tevreden!

07-05-2019
C.W. Welten klant nr. 2030751 (Teteringen) geeft de service van onze werkplaats een
6

-

25-04-2019
Niek Felius (Breda ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Verkoop medewerker is goed Receptie en technische info over werkzaamheden is prima En verder nog:VAN dORST SUZUKI HEET NU LOUWMAN SUZUKI !!!!!

23-04-2019
Mw A Koch geeft de service van onze werkplaats een
10

Als trouwe klant ervaar ik steeds weer, de goede service, de klantvriendelijkheid. zeer deskundige uitvoering van de reparatie werkzaam heden. Afspraken worden na gekomen. Onverwachte reparatie worden besproken. Indien een reparatie meer tijd vergd dan voorzien was wordt ik daar van tijdig op de hogte gesteld. Indien nodig wordt er voor vervangend vervoer gezorgd. En mijn auto wordt altijd keurring netjes gepoetst afgeleverd :)

16-04-2019
M. Peters geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd goed geholpen, ook bij onverwachte zaken. Prima service en een prettige behandeling.

04-04-2019
dhr. MG Stallen (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
9

zoals ik al vertelde ik kom hier al vele jaren en ben nog nooit teleurgesteld personeel erg vriendelijk en staat altijd klaar voor mij

03-04-2019
Gaem copal (Rijen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service.

02-04-2019
r.franken (breda) geeft de service van onze werkplaats een
7

het cijfer 7 staat voor mij goed.

10-03-2019
Henk Hagenaars (BREDA) geeft de service van onze werkplaats een
10

De vriendelijkheid en vakkennis van de medewerkers is heel goed. Ze zijn altijd behulpzaam als er een probleem is en zijn bereid om mee te denken en het op te lossen. Vooral de vriendelijkheid van een medewerker is een prettige ontvangst. Ook van de monteurs is de vriendelijkheid zeer goed.

09-03-2019
H.P Willemsen (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het vertrouwen dat wij hebben in zowel de monteurs als het kantoor personeel.

05-03-2019
Ans cals (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zoals ik al ik al in de vorige vragen heb geschreven dat ik al jaren met veel plezier in deze garage kom, het zijn vriendelijk mensen.

12-02-2019
Johan van Hal (Bavel) geeft de service van onze verkopers een
8

Een no nonsens aanpak wat past bij de huidige tijd.

12-02-2019
Mevrouw Gelens geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik had vooraf zelf gevraagd telefonisch wat de kosten waren voor het onderhoud van de Suzuki. En ik werd gebeld door Suzuki voor de onderhoudsbeurt. ik wilde net zelf gaan bellen hiervoor. Prettige sfeer en service goede koffie en er ligt altijd een krant om te lezen en je kan wachten tot de auto klaar is.

06-02-2019
J. Box (Ulvenhout) geeft de service van onze werkplaats een
7

Van Dorst is professionele garage. Wat ik mis is een kostenopgave van te voren en uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. De bezoekersruimte achter inde zaak is niet aantrekkelijk.

05-02-2019
Hanneke (Made) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik altijd uiterst tevreden ben over het onderhoud van mijn swift! Voor de werkplaats daar en hun service daarom een dikke 10!

22-01-2019
Harry Michielsen (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

kom hier al jaren dit is mijn 3e Suzuki en met dit personeel en service blijf ik hier komen

08-01-2019
Pieter Bliek (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

betrouwbaar en klantvriendelijk en bekwaam.

08-01-2019
Ton v/d Oudenhoven (Etten Leur) geeft de service van onze werkplaats een
9

jullie zijn duidelijk, correct en vriendelijk er valt niets op aan te merken.

03-01-2019
Jan Te Lintel Hekkert (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

goed ontvangen bij de receptie en reparatiegoed gedaan.

27-12-2018
Gerard Moes (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alvorens een jaarlijkse onderhoudsbeurt te plannen is er overleg geweest. Naast de onderhoudsbeurt was mij bekend dat er 2 nieuwe banden gemonteerd zouden worden, waarvoor met mij vooraf een prijs werd afgesproken. Alles is keurig geheel volgens afspraak uitgevoerd. Prettige en deskundige communicatie met een medewerker lag hieraan te grondslag!!!!

27-12-2018
Brigitte schijven (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nette snelle service. Heerlijke cappuccino ??

27-12-2018
Mw I Lindeboom-van Dael geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke en respectvolle behandeling Goed werk wordt afgeleverd Informatie over eventuele wijzigingen wordt gegeven Prettige koffie- en wachtruimte Auto wordt netjes gewassen afgeleverd

26-12-2018
R.Tax (Breda ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk, correct, personeel Reparatie correct uitgevoerd

19-12-2018
Eric Hereijgers (Rijsbergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijke mensen. Iedereen doet zijn best om er iets van te maken. Gewoon goed

18-12-2018
H.J den Os (Etten-Leur) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service

11-12-2018
Mevrouw K.E.J. van den Berg (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer behulpzame mensen zowel op afspraak voor een beurt als incidenteel als er onverwacht een lampje blijft branden in de auto en ik het laat nakijken bij de Suzuki dealer. De receptie is bemand en goed. Ik had van tevoren geen kostenberekening gehad maar de rekening achteraf vond ik redelijk, dus niet extreem hoog of met grote onverwachte posten.

11-12-2018
H. Klerkx (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, goede service en goede koffie.

29-11-2018
j.krop (waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service.

29-11-2018
Bram Theunissen (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
8

Bij van Dorst altijd een goede en correcte behandeling gehad. Ook bij de Toyota's bij van Dorst hiervoor.

22-11-2018
Dhr en mevr Kulik (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat wij altijd tevreden zijn en uitstekend geholpen worden

22-11-2018
de heer R.A.P.J. Lommers (Udenhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima dealer, zeer klantvriendelijk en flexibel

22-11-2018
Rene van t Geloof (Lage Zwaluwe) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd duidelijk taal goede service en zeer netjes geholpen.

30-10-2018
Gerda van Etten (BREDA) geeft de service van onze werkplaats een
8

een leenauto of fiets zou wel zo prettig zijn ,om het wachten nuttig te maken.

09-10-2018
J.M. van Assendelft geeft de service van onze werkplaats een
8

Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam en verstaan hun vak.

02-10-2018
Mevr. D. Roovers (Etten Leur) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service

27-09-2018
de groot ernst geeft de service van onze verkopers een
7

Mag wel wat aan gesleuteld worden. Lopen twee dingen door elkaar mazda/suzuki, vind het slechte zaak dat er twee man buiten staan te roken en je uiteindelijk door een verkoper van mazda geholpen moet worden en met aflevering de strik van de auto verwijdert met als achterblijver een kras op de auto mag je met je nieuwee auto naar het poetsbedrijf om te polijsten.

26-09-2018
Nathalie Kobes (Terheijden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon goed.

25-09-2018
P Thijssen (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
7

Er zijn altijd wel verbeterpunten.

18-09-2018
Marion van de luitgaarden (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon tevreden ik word altijd netjes geholpen

13-09-2018
dhr. J.Loontjens (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijkheid. Netjes onderhouden garagebedrijf. Correctheid

11-09-2018
Dhr. M. Aarts (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Staan altijd voor mij klaar. Zijn deskundig. Luisteren goed naar mijn probleem en hebben meestal een goede oplossing.

04-09-2018
Mevr. Faes (Chaam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk receptie werkplaats komt afspraken na.

29-08-2018
ad geerts (Teteringen) geeft de service van onze verkopers een
8

goede uitleg en fijne behandeling door verkoper

21-08-2018
W.P.J. van Rijsbergen (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het verblijf tijdens de servicebeurt en de vriendelijke medewerkers van van Dorst zorgen voor een leuke morgen in de garage.

14-08-2018
M.J.v.d.Berg (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
8

klantvriedelijk en een schone auto

01-08-2018
Aad Robeerst (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Van Dorst klopt alles en staat ieder aspect in het teken van : De klant is koning, zonder klanten geen Van Dorst Suzuki. Je bent geen nummer of postcode, nee, je word altijd met naam begroet, ook telefonisch.

25-07-2018
p sterrenburg (sprang capelle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke benadering door het personeel en goede service

24-07-2018
Me-stulting Benton (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, heldere afspraken

24-07-2018
Jan Brouwers (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer tevreden

24-07-2018
CA Smith (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top service

24-07-2018
Mevr C.van Gorp Dekkers (Etten-Leur.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een goede en betrouwbare garage het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

17-07-2018
Jan Sijstermans (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
9

vakmanschap en persoonlijke aandacht

10-07-2018
Ad van Londen (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
9

prijs, kwaliteit,vakmanschap, service.

05-07-2018
H. van Schendel (Made) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd zeer correct en bekwaam geholpen bij van dorst.

05-07-2018
pieter leijten (breda) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede sevice, prima informatie, betrouwbaar

03-07-2018
Marie-Josée van Mierlo (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Tijdens beurt en APK keuring ligt de krant klaar en staat de koffie te geuren. Na afloop krijg ik een gewassen en gezogen auto terug. Wat een luxe!!!

26-06-2018
j.f. de rooij (teteringen) geeft de service van onze werkplaats een
8

sympatieke behandeling en correcte informatie wat allemaal wel en niet moest gebeuren9

26-06-2018
Mw. B. Mion geeft de service van onze verkopers een
9

Van Dorst Suzuki ia een garage met deskundig en aardig personeel dat het belang van de klant voorop stelt.

20-06-2018
Corrie de Wert (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service en conform afspraken

19-06-2018
Sven (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
1

niet op de hoogte gesteld dat het onderdeel voor reparatie binnen was. Vervolgens hebben ze nog iets anders losgemaakt waardoor ik daar thuis achter kwam en kon ik weer terug om dat terug vast te laten zetten.

19-06-2018
Annemiek Koch (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben super tevreden, over de service van Van Dorst Suzuki. Er wordt altijd overlegd wanneer de kosten van een reparatie, of keuring, hoger uitvallen omdat er zich onverwachte mankementen voor doen. De service aan de receptie is aangenaam en vriendelijk. indien nodig wordt er een vervangende auto, of vervoer aangeboden.

18-06-2018
Dhr.Leijten (Dorst) geeft de service van onze verkopers een
10

Ben al jaren prima tevreden over mijn "oude" Swift.Zeker gezien de betrouwbaarheid en de prima dealer

12-06-2018
Dhr. J.M. Snelders (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en vriendelijke manier van helpen en service.

08-06-2018
bert tops (breda) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en kundig personeel

16-05-2018
Pieter Bliek (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
9

afspraken kloppen , klantvriendelijk en perfecte service

15-05-2018
EJM Bergmans (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een hele fijne garage met vriendelijk personeel.

02-05-2018
geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service

01-05-2018
E E van Tongeren (Kortgene) geeft de service van onze verkopers een
9

Wij zijn goed geholpen door vriendelijk personeel.

14-04-2018
Mevr. Edcius geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben vanaf de negentig jaren klant bij dit bedrijf en het contact bevalt goed. Ze doen wat van hen verwacht wordt op vriendelijke wijze.

14-04-2018
Dhr. J.M.Leijten (Dorst) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben altijd erg tevreden over van Dorst Suzuki en voorheen van Dorst Toyota.

12-04-2018
c.mm van Wezenbeek (Kaatsheuvel) geeft de service van onze werkplaats een
8

nogmaals correct behandeld

04-04-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Suzuki Breda in BREDA
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen