Suzuki Purmerend

Hoi, wij zijn Louwman.

100 jaar geleden zijn we begonnen met en passie om mensen te bewegen.
Wij zijn een familiebedrijf dat zich niet laat leiden door de waan van de dag en altijd kiest voor lange termijn relaties met klanten, leveranciers en personeel.
Wij begrijpen dat het laten onderhouden, repareren of kopen van een auto al spannend genoeg is. Dat doen wij daarom zonder fratsen, gebaseerd op vertrouwen.
We kiezen er bewust voor om alles wat we doen buitengewoon goed te doen. We kunnen daarvoor bouwen en vertrouwen op onze mensen, de specialisten. Samen zetten we buitengewoon neer als de nieuwe standaard.

Bij onze vestigingen in Breda, Rotterdam, Purmerend en Tilburg vind je een ruim aanbod van zowel nieuwe als gebruikte Suzuki modellen. Bij onze vestiging in Waalwijk ben je van harte welkom voor onderhoud, reparatie of een jong gebruikte Suzuki.
Graag tot snel.
  • Meer dan 100 jaar ervaring

  • Deskundig advies

  • Betrouwbare service

  • Duidelijke afspraken

Aanwezig bij Suzuki Purmerend:
  • Nieuwe suzuki's
  • Occasions
  • Onderhoud

Acties

Beekse Bergen winactie
Actie
Geldig van t/m

Beekse Bergen winactie

Bij Suzuki nemen we het welzijn en voortbestaan van de natuur serieus. We hebben vooral een speciale band met wildlife. Daarom ondersteunen we met de Stichting Suzuki Rhino Club diverse projecten die de leefomgeving van de bedreigde zwarte neushoorn beschermen. We werken daarbij ook samen met Safaripark Beekse Bergen. Sluit je aan bij onze missie om de zwarte neushoorn te beschermen. Word nu donateur van de Suzuki Rhino Club en maak kans op gratis kaarten voor Safaripark Beekse Bergen!

Het voordeel van een Suzuki occasion

Uitgebreide garantie mogelijkheden
Nieuwe APK bij aflevering
Gecontroleerde kilometerstand (NAP)
1 jaar gratis pechhulp in heel Europa