Suzuki introduceert nieuwe *Marine-accessoires*
Persbericht

Suzuki introduceert nieuwe Marine-accessoires

Suzuki introduceert nieuwe Marine-accessoires

Meerdere buitenboordmotoren starten met één druk op de knop en een nog preciezere bediening van de motoren. Suzuki introduceert verschillende Marine-accessoires die het varen nog verder vergemakkelijken.

  • Nieuwe versie Suzuki Precision Control
  • Keyless Start System voor meerdere buitenboordmotoren
  • Nieuwe software voor Suzuki Multi-function Gauge

Suzuki Precision Control

De nieuwe controllers met Suzuki Precision Control, het geavanceerde drive-by-wire-systeem van Suzuki, krijgen nog meer functies dan de voorgangers. Net als voorheen kan het systeem elektronisch de gasklepopening en schakelposities (vooruit, achteruit, etc.) bedienen. De Dual Top Mount Controller, waarmee meerdere buitenboordmotoren bediend kunnen worden, krijgt er een aantal functies bij. Zo is het maximaal aantal buitenboordmotoren dat kan worden bediend met een enkele controller verhoogd van vier naar zes. Ook is er een speciale éénhendelmodus toegevoegd, waarmee alle buitenboordmotoren te bedienen zijn met enkel de hendel aan bakboordzijde.

Nieuw voor alle controllers met Suzuki Precision Control is het Suzuki Auto Trim System, Suzuki's eerste automatische trimsysteem. Hiermee wordt de kanteling van de buitenboordmotor tijdens het varen automatisch aangepast naar de juiste hoek. Zo kan er comfortabeler gevaren worden, met een lager brandstofverbruik, ongeacht de vaardigheid van de gebruiker. Alle controllers zijn bovendien voorzien van een nieuw chique design.

Suzuki_Marine_Rigging_Multi_Function_Gauge.jpg
Suzuki_Marine_Rigging_MVI.jpg

Suzuki Keyless Start System

Met één druk op de knop meerdere buitenboordmotoren starten. Dat is mogelijk met de nieuwe versie van het Suzuki Keyless Start System. Net als bij de vorige versie van het systeem maakt de sleutel draadloos contact met de ontvanger als de buitenboordmotor gestart wordt. Hiervoor hoeft de sleutel niet tevoorschijn te worden gehaald en kan hij veilig opgeborgen blijven zitten.

Ook nieuw is een groter assortiment controle- en startpanelen. Hiervan zijn staande, liggende of losstaande varianten beschikbaar.

Update voor Suzuki Multi-function Gauge of Display

De nieuwe functies als het Suzuki Auto Trim System en de nieuwe versie van het Suzuki Keyless Start System kunnen door middel van een software-update ook getoond worden op de Suzuki Multi-function Gauge en op alle Suzuki Multi-function Displays. Deze software-update is per direct beschikbaar bij de Suzuki marine-dealer.

Suzuki_Marine_Rigging_Multi_Function_Gauge.jpg
AO-422 attachment 10.jpg
Suzuki_Marine_Rigging_Multi_function_display.jpg

Download persbericht en beeldmateriaal