Wiegerinck Hengelo BV Uw dealer
074-2431135

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Wim Lelsz (Haaksbergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles klopt.

30-10-2019
T van Dorst geeft de service van onze verkopers een
10

Goed en kundig geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto.

29-10-2019
N van Dijken (Hengelo) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijke mensen.

24-09-2019
Yvonne van Stuivenberg (Hengelo) geeft de service van onze verkopers een
10

Vakkundig personeel en vriendelijk.

17-09-2019
J. Vos-v.d. Brand geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk, ook de eigenaar zelf. Prima algehele dienstverlening.

03-09-2019
Ger Heilen (Weerselo) geeft de service van onze verkopers een
8

Prettig en keurig geholpen. Niet opdringerig. Duidelijke uitleg, informatie en advies.

13-08-2019
Rob Olde Riekerink (Oldenzaal) geeft de service van onze verkopers een
9

Professioneel, kundig, vriendelijk

30-07-2019
B.G.J. Wissink (Tubbergen ) geeft de service van onze werkplaats een
8

kwaliteit die staat

09-07-2019
R. Janmaat (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

Professionele en zakelijk een aangename dealer, snel en compleet gedurende het verkoopproces

15-06-2019
HJG van Geloven (Borne) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijk personeel. Houden zich aan afspraken.

12-06-2019
Ben Koppelman (Haaksbergen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Aardig en prettig personeel

29-05-2019
J.W.M. Hesselink (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind een 8 een goed cijfer, al zeg ik het zelf. Alles kan altijd beter, heb nog nooit een 10 gegeven.

07-05-2019
Mevr. K.Wegter (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Nooit klachten over deze garage

23-04-2019
Willem van Weerdenburg (Terwolde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alle tijd goed ontvangen dus alles vlot geregeld ook onderhoud maar ook de verzekering en snelle aflevering. 9 dagen

23-04-2019
mevr schippers (almelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede klantvriendelijkheid en nemen de tijd voor je... topservice die gegeven en word goede duidelijke afspraken

11-04-2019
Inge Lankheet-Kerver (Haaksbergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en behulpzaam personeel, fijne auto, rijdt geweldig! Erg leuk dat mijn (allereerste nieuwe ) auto onder een doek stond die ik er zelf af mocht halen. Bij de proefrit had de radio heel erg veel bassen dat vond ik jammer. Bloemetje bij aflevering geeft net een iets feestelijker tintje dan een fles rode wijn. Heel tevreden over de garage in Hengelo waar ik mijn nieuwe Suzuki Ignis heb gekocht.

23-03-2019
Dhr. JFG Smeets (Haaksbergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zowel bij binnenkomst als tijdens de onderhandelingen en uiteindelijk met de deal bleven zij uiterst vriendelijk en professioneel. De toonzaal ziet er gelikt uit en het personeel is kundig en vriendelijk

12-03-2019
Mevr. M. Elfring (Hengelo Ov.) geeft de service van onze werkplaats een
7

Zou een hoger cijfer gegeven hebben als ze me niet verteld hadden dat de ruitenwissers vervangen moesten worden. Dat was nl al met de winterbeurt gebeurd, 2 maanden eerder dus. Dit vond ik echt een minpunt. Maar kon dat bewijzen aan de hand van de faktuur.

21-02-2019
Dhr. H. Kolman (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt bij garage Wiegerinck in Hengelo altijd correct en vriendelijk geholpen.

12-02-2019
Wim Hellemons (Hengelo) geeft de service van onze verkopers een
9

Nadat ik er al vele auto bij Wiegerinck hebt gekocht, ben ik altijd op een correcte manier behandelt, ook over het onderhoud van de auto ben ik zeer tevreden, afspraken worden steeds goed nagekomen, het is altijd prettig zaken doen, op hartelijke manier, met een kopje koffie.

05-02-2019
jan kokhuis (hengelo) geeft de service van onze verkopers een
10

Je krijgt en hebt een goed gevoel zowel bij als na de aankoop!

05-02-2019
Jan de rijk (hengelo ov) geeft de service van onze werkplaats een
10

om dat wiegerinckheel goed is en zijn afspraken na komt

01-02-2019
A. de Krosse (Ootmarsum ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijke prijsopgave gekregen, werkzaamheden uitstekend uitgevoerd. Zeer aanbevelenswaardig.

29-01-2019
Dhr. Th.L. den Hertog (Rijssen) geeft de service van onze verkopers een
8

Bedrijf ziet er verzorgd uit en de ontvangst is als zeer positief ervaren.

29-01-2019
Pim van Vuuren (Eibergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Net personeel, goed uitgevoerde opdracht

27-12-2018
Mevr Bos (Westerhaar-Vriezenveensewijk ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik heel goed geholpen ben , zowel via mail telefoon en ook als ik daar was

06-11-2018
Anja Boom geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben al jaren klant bij deze dealer, zeer tevreden. De medewerkers zijn altijd zeer correct en ben zeer tevreden over onze 2 suzuki’s

31-10-2018
dhr Bemer (Almelo ) geeft de service van onze werkplaats een
8

De ontvangst is vriendelijk en vragen of worden goed beantwoord.

10-10-2018
Frits Schutte geeft de service van onze verkopers een
9

betrouwbaar staan altijd klaar

18-09-2018
Dhr. J van Essen (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Totaal plaatje is goed.

30-08-2018
hans geeft de service van onze werkplaats een
8

gewoon goed

14-08-2018
J.Geertsma (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Is een goede en eerlijke dealer

14-08-2018
Anita wissing (Haaksbergen ) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede sfeer.. Kundig en aardig personeel.. Je voelt je goed als je binnen stapt

31-07-2018
Ben Banis (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Na meer dan 1 jaar rijden met mijn suzuki heb ik alleen maar positieve ervaring. Zoals korte wachtijden voor afspraak, alsook bij het bezoek aan de werkplaats c.q.showroom/ receptie.

10-07-2018
H.J.G. van Geloven (Borne) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende service. Goede informatie. Vriendelijke behandeling.

10-07-2018
Wim Lelsz (Haaksbergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd 100% in order.met suzuki kom je alleen voor een beurd in de garage.

04-07-2018
A. Bolscher (Oldenzaal) geeft de service van onze verkopers een
8

Je wordt bij deze dealer nog als klant behandeld en geen nummer. Klantvriendelijkheid en service staan hier hoog in het vaandel.

03-07-2018
Ben Koppelman (Haaksbergen) geeft de service van onze verkopers een
6

Chapeau voor de behandeling tijdens de verkoop.Een ding wil ik opmerken.Tijdens onze bezoeken aan de showroom in Hengelo zag je ook regelmatig de verkoper. Het is de 2e nieuwe auto die we bij hem hebben gekocht en we vinden dat hij ons daar dan ook mee zou feliciteren en zo wie zo een gesprekje aan zou gaan. We vinden dat we een beetje lucht voor hem waren. Jammer maar dat moet ik opmerken.

26-06-2018
Dhr. Beijer (Borne) geeft de service van onze werkplaats een
9

Eerste indruk over het geheel van technische service, afhandeling en uitstraling van locatie.

20-06-2018
E. Krijnsen geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige service, voor een dealer betaalbare prijzen en ze stemmen eerst af over kosten alvorens ze ermee aan de slag gaan. Daarbij geven ze je ook ruimte om een reparatie niet direct uit te laten voeren en noemen de alvast verwachte kosten zoals nieuwe banden. Tevens de auto uitgezogen en gewassen terug, top!

19-06-2018
Anke (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over de dealer

05-06-2018
Dhr. Bijen geeft de service van onze werkplaats een
10

ben al jaren klant en tevreden.

15-05-2018
Mevrouw D. Noordink geeft de service van onze verkopers een
9

Auto Wiegerinck biedt prima service met een persoonlijke benadering. Ze nemen de tijd voor de klanten, komen afspraken na en hebben verstand van zaken.

24-04-2018
Frieda Veldkamp (Hengelo O) geeft de service van onze werkplaats een
8

Tevreden over klantvriendelijkheid

04-04-2018
DHR. H.Reimink (Hellendoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service,vriendelijke mensen , vragen worden netjes beantwoord.

04-04-2018
Dhr. H. Kolman geeft de service van onze werkplaats een
9

Tevreden over de persoonlijke benadering en de nette uitvoering van de werkzaamheden.

15-03-2018
M. Lubbers (Hengelo ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede nette vriendelijke correcte service met een open correspondentie en afspraak is afspraak

14-03-2018
Dhr. J.van Leersum (Borne) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt goed ontvangen en de behandeling is correct.

13-03-2018
Ruud van der Toorn (Hengelo) geeft de service van onze verkopers een
9

Niet-grootschalig autobedrijf waar je je als klant gezien voelt. Gemotiveerde medewerkers die je een goede en bondige uitleg geven zonder opgepoetste praatjes. Correcte naleving van afspraken.

13-03-2018
H.A.MEIJERS (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed te woord gestaan de verkoper had duidelijk plezier in zijn werk

06-03-2018
mevr.dam geeft de service van onze werkplaats een
10

prima bedrijf goede service aardige mensen.

28-02-2018
Dhr. Cramer (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service

27-02-2018
Gerrit Siekmans (Oldenzaal) geeft de service van onze verkopers een
9

Ze komen alle verplichtingen na. Samen werking is goed. Vriendelijk, ook personeel in de werkplaats.

27-02-2018
B.loohuis (Oldenzaal) geeft de service van onze verkopers een
9

Correct, niet te opdringerig, deskundigheid

16-02-2018
Pim van Vuuren (Eibergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Nette (schone) garage, goede service, netjes met de ontvangst

13-02-2018
Marjan Drost (Goor) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk personeel en zeer goed geholpen. Ook het wisselen van velgen was geen probleem.

30-01-2018
Arno de Krosse (Ootmarsum) geeft de service van onze verkopers een
10

Correct verstrekte informatie over de auto en goed afhandeling van het verkoopproces.

30-01-2018
Loes Kwakkenbos (Hengelo (ov)) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer tevreden over deze garage en zijn service.

30-01-2018
P. de Bruijn (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige mensen, duidelijke afspraken en goede nazorg maken deze dealer bijzonder. Zeker een adres om te onhouden!!

10-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

goede ontvangst en leuke behandeling en altijd vriendelijk en opgewekte benadering.

27-12-2017
G.j.ballast (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage met uitstekend personeel

26-12-2017
Hennie Michorius (Haaksbergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

heel vriendelyke mensen

25-12-2017
Gerrit Groot Roessink geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige omgang/correct.

15-12-2017
hj schipper (almelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Service en klantvriendelijkheid super evenals uitleg over werkzaamheden aan mijn auto

05-12-2017
Wim Lelsz (Haaksbergen) geeft de service van onze verkopers een
9

**** geeft ons een vertrouwd gevoel,dit is al de vierde Suzuki die wij kopen bij ***

04-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Klantvriendelijk aardig perssoneel.

22-11-2017
Gerard Endeman (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben over het algemeen zeer tevreden.

21-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat je op een correcte manier word behandeld.

21-11-2017
Mirjam zwierink (Goor) geeft de service van onze verkopers een
8

Prima service

08-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijn bedrijf, correcte behandeling, deskundig personeel/advies en altijd een bakkie koffie of thee.

08-11-2017
Fons Houtman (Hengelo ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wiegerinck Hengelo heeft ons altijd zeer goed voorgelicht en correct behandeld, uitmuntend.

07-11-2017
Wim Hesselink (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

10 is voor onze Lieve Heer.

07-11-2017
Mevr. G. Glashouwer (Hengelo) geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne klantbenadering. Goede voorlichting. Ongedwongen sfeer. Respect tegenover de klant waardoor je niet in een bepaalde richting wordt geduwd maar zelf beslist.

31-10-2017
K.Wegter (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk, behulpzaam en bekwaam personeel, je voelt je er thuis!

29-10-2017
Gerhard (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
8

goede service n vriendelijk personeel

24-10-2017
Anneke Vos (Losser) geeft de service van onze verkopers een
10

Keurige garage, netjes en prima geholpen. Antwoorden op vragen van mijn kant keurig beantwoord.

17-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

uiterst tevreden. Nogmaals een dikke acht

10-10-2017
Dick Tolsma (Boxmeer) geeft de service van onze verkopers een
8

Wij hebben een goed gevoel bij dit bedrijf : vriendelijk, betrouwbaar en deskundig.

04-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijk, goede uitleg van factuur,

03-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige mensen en goede afspraken!

19-09-2017
mevr.G.Kat (Apeldoorn ) geeft de service van onze verkopers een
9

Een hele fijne garage en prima personeel

19-09-2017
Gerard Barkel (Oldenzaal) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk, duidelijk en behulpzaam

12-09-2017
RJ Bergevoet (Goor) geeft de service van onze verkopers een
8

Goede service en een goede auto afgeleverd

29-08-2017
Dick Tolsma (Oldenzaal ) geeft de service van onze verkopers een
8

Het autobedrijf Wiegerinck in Hengelo oogt schoon en professioneel. De service (van receptionist tot en met directeur) is uitermate positief, vriendelijk en klantgericht. Voor de bespreking van een eventuele inruil/aankoop wordt de tijd genomen en worden alle stappen doorgenomen met de klant. Bij aflevering wordt de klant eveneens rustig en zo nodig uitgebreid geïnformeerd over de bediening van de nieuwe auto. Kortom : klasse !

29-08-2017
Dhr. A. van Lienden (Borne) geeft de service van onze verkopers een
9

Het is een heel prettige dealer. Men heeft oog voor de relatie

29-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
6

omdat de site wat beter overzichtelijker kan volgens mij

22-08-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

We zijn dik tevreden over de informatie en vragen die we kregen.

22-08-2017
Frank Schievink (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer sociaal, meevoelend

31-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Word altijd goed geholpen, eventuele extra's worden altijd eerst doorgesproken.

14-07-2017
Monique Zomer (Enschede ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik werd vriendelijk geholpen. De reparatie is heel goed uitgevoerd. Was wel wat aan de dure kant. Maar al met al ben ik dik tevreden. Ook heel fijn dat er een leenauto automaat voor mij beschikbaar was.

20-06-2017
Dhr. L.Pril (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriedelijke en bekwame mensen

19-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede behandeling, klantvriendelijk en goede service en het belangrijkste ze komen de afspraken na.

19-06-2017
W. Rosink (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
8

Prima service en erg klantvriendelijk

13-06-2017
Harry wientjes (Haaksbergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

top en nette garage ,klant vriendelijk

07-06-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk personeel, prima service.

06-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn zeer tevreden over Wiegerinck Hengelo. De mensen zijn altijd vriendelijk, vakbekwaam. Er is tijd voor een praatje onder genot van n bakkie thee of koffie.Je wordt als klant gewaardeerd. Helemaal top.

22-05-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige ontvangst, aanbieden van een drankje bij wachttijd, voorlichting en informatie zijn goed, en wij zijn altijd tevreden met de gang van zaken.

16-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

een prima bedrijf met goede service .

11-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Bij binnen komst word er gelijk gevraagd wat de reden van je bezoek is .En als je moet wachten vragen ze gelijk of je koffie wil hebben. Als er een afspraak gemaakt moet worden word dit inoverleg gedaan. Vallen de kosten hoger uit dan word ergebeld

10-05-2017
Dhr. A.A.W Houtman (Hengelo) geeft de service van onze verkopers een
9

We worden er altijd heel prettig geholpen, en de verdere behandeling na aankoop is zeer goed.

09-05-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Wiegerinck Hengelo BV in HENGELO OV
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen