Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

W.C. Ista & Zn Uw dealer
0111-641495

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

17 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Els van Hassent (Oude-Tonge) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een garage waar ze altijd aanspreekbaar zijn. Heb je iets onverwachts, dan proberen ze om toch een plekje voor je te maken. Het personeel is zeer behulpzaam en deskundig. Ik ben zeer tevreden over deze garage en kan hem bij iedereen aanbevelen.

23-09-2020
Edward Aaftink (Barendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Gewoon een een fijne garage met vriendelijke medewerkers. Ga er zeker terug met mijn mooie Suzuki. Het kleinschalige is mij zeker bevallen.

08-09-2020
Mevrouw Hennie Rijke (Renesse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat dit autobedrijf bestaat uit vakmensen die vriendelijk en attent zijn. De prijzen die zij berekenen correct zijn en niet overdreven. Staan altijd voor je klaar ook als je onverwacht komt. Prima autobedrijf met fijn personeel.

11-12-2019
C.Plasmans geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima ontvangst en vriendelijkheid

20-11-2019
Frans de Mooij (Noordgouwe ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne garage en personeel.

11-09-2019
af de koning (stad aant haringvliet) geeft de service van onze werkplaats een
8

ista zal contact opnemen met de inporteur aanleiding v slijtage achterbanden na 19000 km

30-05-2019
C.Plasmans (Sint Philipsland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijkheid personeel en goede service tijdens het wachten

02-04-2019
dies van den berg (bruinisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik wordt er altijd vriendelijk en goed geholpen ik wordt altijd begroet als een goede bekende en dat voelt vertrouwd

23-01-2019
H.capello (Goes) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage, die weet wat hij moet doen om een tevreden klant te behouden.

08-01-2019
willy eurloo geeft de service van onze werkplaats een
10

de afspraken zijn prima, zijn altijd vriendelijk en je kunt er met al je vragen terecht.

25-12-2018
Johannis Hoek (Bruinisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

03-12-2018
C.Plasmans (Sint Philipsland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word er altijd in volle tevredenheid geholpen en word er goed verzorgd tijdens de wachttijd

15-05-2018
A.M. Dorrestein (Bruinisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Ista zijn ze altijd duidelijk over wat er mogelijk mis zou kunnen zijn, helder over eventuele reparaties en verrassen ze je nooit met de kosten. De service is ook echt iedere keer weer top. Een onderhoudsbeurt kan hooguit langer duren, omdat er toch niets aan mankeert. Dat komt omdat ze dan nog eens extra alles checken!

17-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

een goede Suzuki dealer personeel klant vriendelijk

25-07-2017
c.m. de voogd (scharendijke) geeft de service van onze werkplaats een
9

zij staan altijd direct kaar e denken mee

23-06-2017
Adrie van Dijke (Sint Philipsland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Volgens afspraak en op tijd 40.000 km beurt gehad. Kreeg koffie bij aankomst en heb met demo gereden. Bij terugkomst was auto klaar. Geen bijzonderheden gemeld.

17-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Een goed adres met kennis van zaken

04-04-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
De door u gekozen voorkeursdealer is een Suzuki Servicedealer en bied geen nieuwe Suzuki’s aan. Selecteer alstublieft een andere dealer. (Deze Servicedealer kan wel als tussenpersoon de aankoop van een nieuwe Suzuki voor u verzorgen).
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten