Reno Dordrecht B.V. Uw dealer
078-6139244

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
P. Berkhout (Nieuwendijk) geeft de service van onze verkopers een
9

De medewerkers van de Reno Dordrecht BV staan altijd klaar en geven duidelijk advies in dien nodig. Een fijne garage waar je als cliënt wordt behandeld en waar de persoonlijke omstandigheden niet worden vergeten. Super garage.

11-12-2019
Dhr. J. Marinus (De Lier (gem. Westland)) geeft de service van onze verkopers een
9

Van het eerste begin af werd een sfeer van vertrouwen geschapen wat helpt bij het daaropvolgend gesprek met de directeur. In dit kader past ook de behulpzaamheid.

19-11-2019
Dhr. Bram van Geffen (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze doen wat ze moeten doen en staan altijd voor je klaar.

29-10-2019
W. Moesman (Hendrik Ido Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, kennis van zaken en vriendelijk en vakkundig personeel.

11-10-2019
kees van wingerden (dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

is een goede dealer en kan er altijd terecht met vragen, en bij kleine problemen wordt je direct geholpen.

08-10-2019
Bea Koetsier geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede ervaringen bij deze garage. Het blijft een kwestie van vertrouwen, maar ga er helemaal van uit dat men alles zo goed mogelijk doet.

01-10-2019
Cok Stolk (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Kwaliteit en service en klantvriendelijkheid.

01-10-2019
E.M. van Haastrecht geeft de service van onze werkplaats een
10

Hele goede service, betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk.

29-09-2019
Luc vd Linden (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en vakkundig personeel.

24-09-2019
Huub van Loon (Papendrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Reno Dordrecht B.V. is een uitstekende Suzuki dealer waar je geholpen wordt zoals het hoort.

24-09-2019
Elly van Biene geeft de service van onze werkplaats een
9

Alle aspecten tussen het maken van de afspraak en het ophalen van de auto zijn goed. Wel een beetje jammer dat Suzuki de APK keuring apart berekend bij een onderhoudsbeurt. Dat is eigenlijk geen usance.

18-09-2019
M holleman (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn gewoon goed.

18-09-2019
K. Lijfering (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk Goede service Correct Beleefd

17-09-2019
D.W. van Leeuwen (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en deskundig.

17-09-2019
Ger van Lelieveld (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

----

11-09-2019
C.R. Nobibux (Dordrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Vlot en vriendelijk geholpen en goede service.

29-08-2019
Verbaas (Ridderkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word altijd heel snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. Top service!

28-08-2019
R M E van der Tol van Prooijen (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant vriendelijk en een goede service.

27-08-2019
Mevr. E.A. van der Jagt-Tromp (Heerjansdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ontvangst heel vriendelijk, goed gesprek, duidelijke antwoorden op vragen, snel bindende afspraken kunnen maken, die ook snel nagekomen werden. Kortom behandeld zoals het bij een goede zaak hoort. Reno Dordrecht heeft ons perfect geholpen.

27-08-2019
W. de Groot (ZWIJNDRECHT ) geeft de service van onze werkplaats een
3

Prijzen van werkzaamheden hoger dan op website. Er komt van alles bij.

20-08-2019
A.M. van Ewijk (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik was onderweg van Haarlem naar familie in Limburg. Deze keer reed ik via Breda vanwege een verplichting aldaar. Het regende en ter hoogte van Zwijndrecht stopten de ruitenwissers, brandlucht, dus gestopt. Weggesleept en in Dordrecht terecht gekomen. Het sleepbedrijf heeft ervoor gezorgd dat de auto naar Suzuki dealer Reno ging. Reno heeft mij heel snel en tot volle tevredenheid geholpen door de motor van de ruitenwissers binnen 2 dagen te vervangen.

20-08-2019
Hans v pelt (Dordrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service

20-08-2019
dhr W Neef (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

goed, snel en zonder onnodige fratsen.

20-08-2019
Sylvia Teetenburg van gameren (Dordrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantgericht Vriendelijk Eerlijk

14-08-2019
JP Oomen (Ridderkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

klantvriendelijk, deskundig en behulpzaam

13-08-2019
Jennie geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg over de verschillende modellen. Persoonlijke benadering, proefrit maken geen probleem.

13-08-2019
Leo Scheurwater (Dordrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke kundige mensen die je met raad en daad helpen .niets is te veel We hebben er nu 3 auto's vandaan en zijn helemaal weg van de Suzuki

13-08-2019
jbm.hufkens (dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

alles is naar volle tevredenheid verlopen.en eventuele komende reparaties werden besproken

07-08-2019
dhr.k.c.teeuw (dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service,redelijke prijs. Staan altijd voor je klaar.

31-07-2019
Mw. Beltman (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goed en vriendelijk geholpen

30-07-2019
Marion wagenaar (Strijen) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben prettig en op tijd geholpen

24-07-2019
Dhr. A. (Ton) Weiss (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed en deskundig personeel, vriendelijk en behulpzaam, denken mee waar nodig.

23-07-2019
Jan Weemhof (Dordrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een goede garage.

23-07-2019
G de Pee (s- Gravendeel) geeft de service van onze werkplaats een
10

heel goede garage

19-07-2019
Dhr. Roy Lapre geeft de service van onze werkplaats een
10

De positieve familiaire benadering , wanneer ik belde omdat iets niet duidelijk was werd ik correct behandeld .

17-07-2019
Henriëtte de Vos geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over Reno Dordrecht. De service is er prima, de prijzen zijn aantrekkelijk en ik word er altijd vriendelijk geholpen. Daar naast is Suzuki natuurlijk een leuke en betrouwbare auto, die in prijs-kwaliteit verhouding een mooi product is :)

16-07-2019
Drukkerij van Gogh vof (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat het een geweldig bedrijf is, met fantastische mensen. Altijd even vriendelijk en behulpzaam..

16-07-2019
Loek Damen (Dordrecht.) geeft de service van onze werkplaats een
9

De klant wordt op een prettige manier benaderd. Na twaalf jaar wordt dat steeds persoonlijker dat geeft een prettig gevoel. De reparaties worden naar mijn mening goed uitgevoerd.

10-07-2019
Ed Oosten (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Uiterst tevreden over de vriendelijkheid, klantgerichtheid en service van deze Suzuki dealer.

09-07-2019
Dr. B.P.Hazenberg (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

afspraak is afspraak. vakbekwaam, hartelijkheid

09-07-2019
Henny Bezemer (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima vakmensen

02-07-2019
w kicken (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima garage

02-07-2019
Johan de Visser (Dordrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
8

De prettige en ongedwongen benadering van de heer Martin de Wilt.

25-06-2019
G van der Horst (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer tevreden over ontvangst en behandeling van zowel mijzelf als de auto.

19-06-2019
A.W. de Kock (Steenbergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gemakkelijk om online een afspraak te regelen. Klantvriendelijke niet opdringerige afhandeling, zowel online als aan de balie. Opdrachten worden perfect uitgevoerd. Service wordt vlot uitgevoerd, dus geen lange wachttijd, verblijf in nette wachtruimte met voldoende leesmateriaal en een lekker kopje koffie.

16-06-2019
Dhr.P.H.Geerards (zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

wij waren over vlaardingen ook tevreden,maar is nu te ver weg voor ons ! dus voortaan gaan wij naar RENO dordrecht

13-06-2019
Margot de Does-Kattemölle (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd vriendelijk en kwalitatief zeer goed

12-06-2019
Hans Abramsen (Schiedam) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede en vriendelijke ontvangst en servicebeurt door vakmensen uigevoerd

12-06-2019
Jan van Someren (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat je daar goed behandeld wordt de mensen zijn vriendelijk en wij komen er al meer dan 25 jaar wij hopen nog heel veel jaren te komen

12-06-2019
R. van der Windt (Zwijndrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke medewerkers, betrouwbaar.

12-06-2019
Celerio (Heerjansdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Leuk, klantvriendelijk en persoonlijk

11-06-2019
Mevr. Zwar geeft de service van onze werkplaats een
8

het is een prima garage, goede afspraken en ik word altijd zeer vriendelijk te woord gestaan.

06-06-2019
C. Van Zetten (DORDREHT) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan leggen alles wat ik vraag goed ut.

01-06-2019
Gerrit Verheul (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat RENO een zeer betrouwbare garage is

29-05-2019
Wesley musch (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zijn altijd correct, goede prijs en kwaliteit, staan áltijd paraat en voor je klaar en bovenal zeer betrouwbaar!

29-05-2019
A de wit geeft de service van onze werkplaats een
7

Ben tevreden

21-05-2019
Maja de Jong en Cor de Klerk (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Steeds is op elke vraag serieus ingegaan en naar tevredenheid geantwoord.

21-05-2019
Evelien Beekhuizen (Hendrik-Ido-Ambacht ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vertrouwde eerlijke dealer die zijn klanten kent

21-05-2019
a.spek (Dordrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne mensen die hier werkzaam zijn. Lichten je tijdig op de hoogte van de kosten. Zij denken in het belang van de klant. Het is een eerlijke garage.

14-05-2019
Mevr. de Groot (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word hier al jaren naar alle tevredenheid geholpen en te woord gestaan. Bij een onderhoudsbeurt wordt er pas iets gerepareerd of vervangen als het echt nodig is, dit in tegenstelling tot sommige andere garages.

14-05-2019
arie manten (hendrik-ido-ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Reno Dordrecht is een uitstekende dealer. Geeft duidelijke informatie bij vragen en de medewerkers zijn zeer klantvriendelijk

10-05-2019
K. Vuik (Sliedrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Is een hartelijk gastvrij garage. Ze staan naast de klant. Denken met je mee. Je voelt je thuis. Overlegt over de gemaakte kosten. En een heeeeerlijke koffie ??

07-05-2019
Rebecca Kleijn Hesselink (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen

07-05-2019
Bob Mosheuvel (H.I. Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
10

De receptie en de showroom nodigen uit om binnen te stappen. Je wordt er vriendelijk ontvangen en je krijgt het gevoel dat je welkom bent. Toen ik mijn Vitara kocht bij de dealer ging dat op een ontspannen, open en eerlijke manier. Geen opdringerig praatje, maar alle tijd voor inlichtingen, proefrit en prijsonderhandeling, inclusief inruilen van mijn SX4. En daarna bleef het contact prima, ook voor onderhoud en reparatie. Kortweg een aanrader als je een goede auto wilt kopen.

07-05-2019
Dik Dolderman (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik voel me hier thuis met mijn auto

07-05-2019
D de Bruin (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd bij naam genoemd worden, de mensen kennen je en het is er ook in de wacht ruimte gezellig.

24-04-2019
Paul Tennissen (Dordrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed geholpen wachtruimte ook netjes.

23-04-2019
Willems-engineering vof (Alblasserdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correcte ongedwongen ervaring tijdens de aankoop Prettig geholpen

21-04-2019
Christiaan (Schiedam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Professionele en vriendelijke dealer die de klant persoonlijk kent. Voert werkzaamheden goed en accuraat uit.

09-04-2019
Dhr S. Pierce geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, behulpzaam en bekwaam personeel.

02-04-2019
Mj smaal (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service fijne mensen.

02-04-2019
Geertje Visser geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat zij dat verdienen.

26-03-2019
André Voskuijl (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Reno heeft service gericht personeel,

20-03-2019
K.Bos (Ridderkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct , vriendelijk, gastvrij, vooraf ingelicht omtrent mogelijkheden en kosten, kortom zeer tevreden,

19-03-2019
S. Visser (Hendrik Ido Ambacht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, goede en betrouwbare service

19-03-2019
Peter Brand (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vanaf het eerste contact met deze garage ben ik zeer tevreden, gemaakte afspraken werden prima nagekomen , er werd prima service geboden.

13-03-2019
Marcel van Haren (LAGE ZWALUWE) geeft de service van onze werkplaats een
9

Totale plaatje, deskunig personeel, vriendelijk , duidelijke uitleg, gewoon een garage waar je je als klant thuis voelt

07-03-2019
Niels geeft de service van onze werkplaats een
10

Super service!

06-03-2019
Ruth Lopez Asensio (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt altijd vriendelijk en professioneel geholpen

05-03-2019
Mevr. J. Parlevliet geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service, correcte informatie en afspraken worden nagekomen. Klant moet wel zelf zorgen voor vervoer, bedrijf ligt wat ongunstig t.o.v. OV

05-03-2019
A Rust (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Als er iets met de auto aan de hand is en het is niet veilig dan wordt er adequaat gehandeld. in principe kan ik altijd een leenauto meekrijgen of een fiets.

04-03-2019
Mw. Heuvelman (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel eenvoudig omdat alles klopt.

19-02-2019
C.Fransen (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word hier altijd keurig en correct geholpen, vriendelijk personeel en altijd goede service.

12-02-2019
mevr. willy van der weijde (dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al jaren klant bij Reno Dordrecht en dat is niets voor niets. Heb er 3 nieuwe autos gekocht tot mijn volle tevredenheid. Zeer goede, deskundige en vriendelijke service.

12-02-2019
H Willemstein (Ridderkerk ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen, goede service.

05-02-2019
Sacha Bijkerk (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en betaalbaar.

05-02-2019
H. J. Broekhuizen (Sliedrecht ) geeft de service van onze verkopers een
10

Voldoet aan alles

31-01-2019
Mw.de Nijs geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben erg tevreden over de bejegening, deze was vriendelijk, rustig , tijd voor veel uitleg. Ook bij de aflevering werd de tijd genomen. Gastvrij.

30-01-2019
C.J.Michilsen (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en betrouwbare Dealer met goede service en beleefd personeel.

29-01-2019
P.sebes (Drechtsteden) geeft de service van onze verkopers een
9

Uitstekende service

29-01-2019
j.c. Kraaijeveld (zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede, bijna familiaire contacten.

22-01-2019
Marcel van Haren (LAGE ZWALUWE) geeft de service van onze werkplaats een
10

Sinds anderhalf jaar eigenaar van 2 suzuki's, en nooit hebben we zulke probleemloze auto's gehad, kortom zeer tevreden. Nadat wij de dealer in Dordrecht uitgekozen hadden zijn we al twee servicebeurten prima en probleemloos en duidelijk geholpen. We hopen nog jaren plezierig te kunnen rijden en bij onze dealer in Dordrecht onze auto in onderhoud te hebben.

16-01-2019
Mevr va geeft de service van onze werkplaats een
9

Kleinschallig persoonlijke benadering !

15-01-2019
R.L.Hartong (Hendrik-ido-Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
10

De garage is mij al zeer lang bekend. Er wordt goed werk afgeleverd en gemaakte afspraken worden nagekomen. Ik kan de garage aan een ieder aanbevelen.

09-01-2019
M. Taal (Dorgrecht) geeft de service van onze verkopers een
9

Wordt op een prettige, rustige manier geholpen, waarbij ze alle tijd voor je nemen.

09-01-2019
Monique (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk, eerlijk, betrouwbaar en bereikbaar

09-01-2019
Mevr Kuperus (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
7

Ik ben over het algemeen zeer tevreden, echter deze keer was er niet goed overlegd met een collega van een ander filiaal waardoor ze ruim een half uur te laat open gingen! Verder prima garage en wel netjes uitleg en excuses gekregen!

28-12-2018
Ad Hofland (Hendrik Ido Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Keurig personeel en nette afhandeling .

27-12-2018
A.Hendriks-Knijp (H-I-Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
9

ben tevreden,personeel komt betrouwbaar over

19-12-2018
Dhr.J.Havelaar (Dordrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Je ben bij Reno geen nummer maar een mens en ze staan altijd voor je klaar. Gewoon een top dealer.

18-12-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Reno Dordrecht B.V. in DORDRECHT
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen