Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Reno Dordrecht B.V. Uw dealer
078-6139244

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Daniël Kapel (Zwijndrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goed geholpen, zoals altijd. Duidelijk van tevoren prijsopgave gekregen die overeenkomt met de kosten achteraf. Mocht er tussendoor een ander reparatie en/of onderhoudspunt naar voren komen dan bellen ze vooraf over de kosten.

22-09-2020
Luc van der Linden (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service en attente meedenkende medewerkers.

15-09-2020
Nico van der Ent (Dordrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij ervaren Reno Dordrecht als een betrouwbare, klantvriendelijke garage, waar naast het belang van auto’s verkopen ook persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Ze hebben plezier in het auto’s verkopen en onderhouden en mensen blij maken met de aanschaf van een auto. Kortom: voor ons een unieke garage!

15-09-2020
Huub van Loon (vanloon1951@gmail.com) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mijn volgende aankoop wordt weer een Suzuki bij Reno Dordrecht vandaan.

09-09-2020
kees van wingerden (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al heel lang klant, veel verschillende Suzuki's gehad, altijd goed geholpen.

08-09-2020
A F Kooiman (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn gewoon goed.

06-09-2020
Peter Haring (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd vriendelijk, goed geholpen, lekkere koffie..:)

03-09-2020
Louise van Zetten (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en fijne mensen.

01-09-2020
Dhr. C.R. Nobibux (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kordate en professionele service.

27-08-2020
A. Zwinkels (Barendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik voel me absoluut niet bezwaard om bij deze dealer naar binnen te lopen. Zijn zeer klantvriendelijk. Er staat zelfs een koelkastje met drankjes erin waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Ook koffie of thee met iets lekkers erbij staan voor je klaar. Auto werd netjes op tijd weer afgeleverd en de prijs was zoals van te voren was afgesproken.

22-08-2020
Sylvia Teetenburg van gameren geeft de service van onze werkplaats een
9

Eerlijk en deskundig.

11-08-2020
Hans en Annelies Abramsen-Thijsse (Barchem (Gld)) geeft de service van onze verkopers een
10

Worden altijd met de meeste vriendelijkheid en zorgen behandeld.

11-08-2020
Henk Vlasveld (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn goed behandeld. Er is met de aanschaf van de auto meegedacht.

06-08-2020
Anja Van Zwietering (Lage Zwaluwe ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, correct en kundig geholpen.

28-07-2020
Klop (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldige service! Snel en vriendelijk. Onze volgende auto kopen wij ook weer hier.

28-07-2020
Dhr. J.F. van Stee (Dordrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Je wordt er altijd vriendelijk en correct ontvangen. En er is genoeg kennis in huis zodat je op alle vragen een duidelijk antwoord krijgt.

28-07-2020
Dhr. A. (Ton) Weiss (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over allen, deskundigheid, balie, chef etc.

21-07-2020
Ed Oosten (Zwijndrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima geholpen, vriendelijke medewerkers, kortom een tevreden klant.

14-07-2020
Dhr. K,Bos (Ridderkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig in omgang, goede uiteenzetting van probleem, geen verrassing wat de kosten zullen zijn.

09-07-2020
hr. k.c.teeuw (dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alle werkzaamheden worden keurig uitgevoerd. Tegen een zeer redelijk prijs. Alleen daarom al ga ik niet snel veranderen van merk.

07-07-2020
Dhr Bode geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk geholpen, goede service en duidelijke afspraken.

05-07-2020
Wijnand Kicken (Dordrecht) geeft de service van onze verkopers een
9

Betrouwbare dealer, wij komen er al jaren altijd is alles correct gerepareerd zonder klachten achteraf.

23-06-2020
Mevr.A.Rust (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke benadering. Lekker bakje koffie. Nog geen vervelende verrassingen gehad bij huidige auto.

23-06-2020
R Houtman (Dordrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top service en top personeel, klantvriendelijk en dit al jaren!!

16-06-2020
Dhr. J. de Visser (Dordrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het niveau van hoe je als klant te woord wordt gestaan en geholpen wordt, stellen mij zeer tevreden. Graag op deze voet verder gaan.

16-06-2020
R. van der Windt (Zwijndrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, eerlijk en betrouwbaar.

16-06-2020
Jolita Valkenburg (Halsteren) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer tevreden.

16-06-2020
Mevr. Flink (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Worden hier goed geholpen en niets is hun te veel om onze vragen te beantwoorden.

09-06-2020
B.P.Hazenberg geeft de service van onze werkplaats een
10

kleinschalig, gemakkelijk en heel direct contact, plezierig overleggen, perfect nakomen van beloftes, know how, kwaliteit.

09-06-2020
Martin v Meijeren (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zijn klantvriendelijk geven goed advies over de werkzaamheden die je wilt doen. Kijken ook naar het kostenplaatje en zorgen dat dat niet te gek wordt. Je kan er ook altijd terecht voor vragen over de auto en advies.

03-06-2020
Louise Peters glerum (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service, perfect personeel, zeer vriendelijk en behulpzaam.

26-05-2020
Leo ‘t Hof (Dordrecht) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik word altijd zeer vriendelijk en correct behandeld met een lekker bakje koffie erbij.

26-05-2020
AF van der Windt (Vlaardingen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles was goed, planning en reparatie, goed personeel en een prima afhandeling.

19-05-2020
C Bakker (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk behulpzaam en mijn ervaring is dat ze ook zonder afspraak altijd helpen.

12-05-2020
Sander de Zeeuw (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn zeer tevreden met alles.

12-05-2020
Dhr P.Schoon (dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd welkom en nemen altijd de tijd voor je.

06-05-2020
N. de Goede (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles klopt hier. Persoonlijke benadering, vriendelijk en deskundig. Toppertje.

28-04-2020
S. Esser (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt altijd prettig geholpen. Rustig en vriendelijk en informele sfeer.

28-04-2020
Anneke van Prooijen (Ouwerkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer service gevoelige dealer die met je meedenkt. Komen alle afspraken na. Fantastisch!

28-04-2020
T. V. Ballegooijen (Dordrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel, ze stellen je op je gemak en er is een luisterend oor. Zowel verkoper, administratieve medewerkster, en de monteurs niet te vergeten, zij weten waar ze over praten en denken in oplossingen mee met de klant. Ik kan niets slechts bedenken, wij zijn tot heden vriendelijk geholpen.

28-04-2020
Tanja van der Woude (Hendrik Ido Ambacht) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige ontvangst, professionele benadering. Deskundige verkoper.

22-04-2020
Tea van den Berg (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen, goede service en duidelijke uitleg.

21-04-2020
John woudenberg (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, weten waar ze mee bezig zijn en denken met je mee.

21-04-2020
Rebecca Kleijn Hesselink (Dordrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne en betrouwbare dealer.

21-04-2020
P Teunissen geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede en fijne service.

21-04-2020
Dhr. van Loon geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima dealer waarbij vooraf aangegeven wordt wat in een servicebeurt uitgevoerd gaat worden en wat de verwachte prijs is.

14-04-2020
Frank van den Broek (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige communicatie, vriendelijke ontvangst, tijd voor een praatje/toelichting.

14-04-2020
D de Bruin (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Leuke aardige vakmensen en je bent een bekende voor hen.

14-04-2020
Christiaan (Schiedam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een bedrijf waar je als klant een persoon in plaats van een nummer bent. Ik word er altijd goed en snel geholpen.

08-04-2020
Mevrouw Breevaart geeft de service van onze verkopers een
9

Goed geadviseerd en hele goede inruilprijs.

07-04-2020
Paul Wijnhoven (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne kleine persoonlijke dealer, geen arrogantie of afstand zoals bij veel grote merkdealers.

31-03-2020
Ilse kloosterman (Hendrik Ido ambacht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Reno zijn alle medewerkers klantvriendelijk, hebben verstand van zaken, behulpzaam, echt een aanrader.

31-03-2020
Geertje Visser geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte garage.

31-03-2020
Tj Booij- Liewes (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service.

31-03-2020
Lucy Kraan (Papendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is fijn om bij Reno Dordrecht langs te komen, iedereen is altijd vriendelijk en behulpzaam.

24-03-2020
Mw. van Lienden geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd prettig en naar wens geholpen.

18-03-2020
Cees van der Meer (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Snelle deskundige vriendelijk service.

17-03-2020
Peter van der Wilt (Capelle aan den Ijssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het gevoel dat je als klant wordt gewaardeerd. De services van de dealer en de goede prijsverhouding.

17-03-2020
Esther van Bodegraven (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, deskundig en aardig personeel.

17-03-2020
Hendrik Groen (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbare en juiste informatie over de onderhoudskosten. Goede service en vriendelijk personeel.

10-03-2020
Mevr I vd Graaf (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima geholpen.

03-03-2020
Ferry van Dort (Bergen op zoom) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goeie service, vriendelijk en vakkundig personeel.

03-03-2020
Dhr r van bergen bravenboer (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goed behandelt, zelfs een kras weggepoetst, alsnog vriendelijk bedankt.

03-03-2020
CD van Garderen (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en goede communicatie.

03-03-2020
Mark van der Gracht (Dodrecht) geeft de service van onze verkopers een
9

Uitstekende service. Vrijblijvend advies en geen opdringerige verkooppraatjes. Neemt alle tijd en zorgt dat alles duidelijk is.

27-02-2020
Ad Hofland (Hendrik Ido Ambacht) geeft de service van onze verkopers een
10

Je word er gewoon super geholpen .

25-02-2020
Mevrouw M.B. geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima geholpen, netjes vooraf prijsopgaaf. En hele nette uitleg hoe de prijsopgaaf tot stand is gekomen

18-02-2020
E.Schoonderwoerd (Maasdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk en correct

12-02-2020
willy van der weijde (dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

deskundige en vriendelijke service!

12-02-2020
Gerda Hulleman geeft de service van onze werkplaats een
10

Hier krijg je geweldige service erg vriendelijk

04-02-2020
R.de Vries (Dordrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik erg tevreden bent.

04-02-2020
P Dubbelman geeft de service van onze werkplaats een
8

Personeel en Directie heel vriendelijk , en goed werk zoals U omschrijft op de vraag of de auto was schoon gemaakt was, moet Ik helaas zeggen dat dat niet was gebeurd maar ik weet ook niet of dit de gewoonte is.

04-02-2020
D. De pater (Zwijndrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede snelle service ondanks drukte die dag hebben zij toch tijd gemaakt om mijn auto te repareren en een kleine beurt te geven. Dit waren mijn wensen en ik vond het dus erg fijn dat dit toch gedaan kon worden. Jolanda de balie dame is ook erg vriendelijk en brengt je betijds op de hoogte als er nog iets is of dit gemaakt mocht worden. Je staat dus niet voor verrassingen erg prettig. Kortom tevreden klant.

28-01-2020
Hans Abramsen (Barchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijke mensen die vakkundigheid uitstralen

28-01-2020
Okje Kuperus (Dordrecht) geeft de service van onze verkopers een
8

Fijne eerlijke service en al jaren vaste gezichten.

28-01-2020
Bas J. den Hoed (Dordrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Ben al meer dan 20jaar klant bij Suzuki Reno Dordrecht. Het personeel van directie tot wagenwasser zijn beleefd luisterend oor neem de tijd voor je kwa klachten ed., altijd tijd voor een bakje koffie en een praatje. Ja een top zaak met een Topservice op allerlei gebied

28-01-2020
Adrie de Kock (Steenbergen) geeft de service van onze verkopers een
10

Uitstekende garage met zeer klantvriendelijk en behulpzaam personeel. Je wordt er uitstekend geholpen op een klantvriendelijke niet opdringerige wijze. Ongeacht hoe of wat, de koffie staat altijd klaar!

21-01-2020
Dhr. Bram van Geffen (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke receptioniste en prima salesman.

26-12-2019
P. Berkhout (Nieuwendijk) geeft de service van onze verkopers een
9

De medewerkers van de Reno Dordrecht BV staan altijd klaar en geven duidelijk advies in dien nodig. Een fijne garage waar je als cliënt wordt behandeld en waar de persoonlijke omstandigheden niet worden vergeten. Super garage.

11-12-2019
Dhr. J. Marinus (De Lier (gem. Westland)) geeft de service van onze verkopers een
9

Van het eerste begin af werd een sfeer van vertrouwen geschapen wat helpt bij het daaropvolgend gesprek met de directeur. In dit kader past ook de behulpzaamheid.

19-11-2019
Dhr. Bram van Geffen (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze doen wat ze moeten doen en staan altijd voor je klaar.

29-10-2019
W. Moesman (Hendrik Ido Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, kennis van zaken en vriendelijk en vakkundig personeel.

11-10-2019
kees van wingerden (dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

is een goede dealer en kan er altijd terecht met vragen, en bij kleine problemen wordt je direct geholpen.

08-10-2019
Bea Koetsier geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede ervaringen bij deze garage. Het blijft een kwestie van vertrouwen, maar ga er helemaal van uit dat men alles zo goed mogelijk doet.

01-10-2019
Cok Stolk (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Kwaliteit en service en klantvriendelijkheid.

01-10-2019
E.M. van Haastrecht geeft de service van onze werkplaats een
10

Hele goede service, betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk.

29-09-2019
Luc vd Linden (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en vakkundig personeel.

24-09-2019
Huub van Loon (Papendrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Reno Dordrecht B.V. is een uitstekende Suzuki dealer waar je geholpen wordt zoals het hoort.

24-09-2019
Elly van Biene geeft de service van onze werkplaats een
9

Alle aspecten tussen het maken van de afspraak en het ophalen van de auto zijn goed. Wel een beetje jammer dat Suzuki de APK keuring apart berekend bij een onderhoudsbeurt. Dat is eigenlijk geen usance.

18-09-2019
M holleman (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn gewoon goed.

18-09-2019
K. Lijfering (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk Goede service Correct Beleefd

17-09-2019
D.W. van Leeuwen (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en deskundig.

17-09-2019
Ger van Lelieveld (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

----

11-09-2019
C.R. Nobibux (Dordrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Vlot en vriendelijk geholpen en goede service.

29-08-2019
Verbaas (Ridderkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word altijd heel snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. Top service!

28-08-2019
R M E van der Tol van Prooijen (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant vriendelijk en een goede service.

27-08-2019
Mevr. E.A. van der Jagt-Tromp (Heerjansdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ontvangst heel vriendelijk, goed gesprek, duidelijke antwoorden op vragen, snel bindende afspraken kunnen maken, die ook snel nagekomen werden. Kortom behandeld zoals het bij een goede zaak hoort. Reno Dordrecht heeft ons perfect geholpen.

27-08-2019
W. de Groot (ZWIJNDRECHT ) geeft de service van onze werkplaats een
3

Prijzen van werkzaamheden hoger dan op website. Er komt van alles bij.

20-08-2019
A.M. van Ewijk (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik was onderweg van Haarlem naar familie in Limburg. Deze keer reed ik via Breda vanwege een verplichting aldaar. Het regende en ter hoogte van Zwijndrecht stopten de ruitenwissers, brandlucht, dus gestopt. Weggesleept en in Dordrecht terecht gekomen. Het sleepbedrijf heeft ervoor gezorgd dat de auto naar Suzuki dealer Reno ging. Reno heeft mij heel snel en tot volle tevredenheid geholpen door de motor van de ruitenwissers binnen 2 dagen te vervangen.

20-08-2019
Hans v pelt (Dordrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service

20-08-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Reno Dordrecht B.V. in DORDRECHT
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten