Autoservice van Bruchem Uw dealer
038-4655233

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
mevr.n.riekhoff (zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

prima service.eerlijke beoordeling.vriendelijke ontvangst.goede prijs,fijne zaak

14-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Een 8 is een prima, passende score.

14-12-2017
M Versteeg (Zwolle ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijke benadering als klant.

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Prima garage. Wordt er altijd correct geholpen en de service is perfect.

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

goede garage

07-12-2017
Liane Wolters (Olst) geeft de service van onze werkplaats een
9

de service is goed. alle personeel is vriendelijk altijd wel in voor een praatje. we komen al jaren bij Autoservice Van Bruchem. we hebben nooit geen problemen en als we ze hadden dan worden ze netjes verholpen. We kunnen alleen maar zeggen ga zo door en wij hopen nog veel auto's bij jullie te kopen.

06-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Persoonlijke benadering. Ik word herkend en krijg veel aandacht voor mijn vragen. Er wordt met mij meegedacht. Kortom ik kan me niet beter wensen.

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service. Vriendelijkheid en accuraat denken, handelen staan er hoog in het vaandel.

05-12-2017
Geri Kok (Kampen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben deze onderzoeken zat dus graag niet meer sturen het is een goede garage en klaar meningen zullen daar altijd over verschillen ik kwam alleen banden wisselen dan is zo'n enquête zinloos

29-11-2017
Trijnie Drint (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij Autoservice Van Bruchem krijg je altijd een goede en snelle service. Als er wat met mijn auto is, kan ik bijna altijd direct terecht. Vooraf wordt een prijsindicatie gegeven van de werkzaamheden en als de kosten toch hoger worden, wordt daarover vooraf overlegd. De medewerkers van het garagebedrijf zijn altijd vriendelijk en opgewekt.

29-11-2017
Dhr. C.Moezelaar (Hasselt ( Gem. Zwartewaterland)) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kundige en vriendelijke medewerkers.

28-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer prettig en behulpzaam personeel. Goede service, uitermate klantvriendelijk, schappelijke prijzen. Ik vind het een supergarage!

28-11-2017
B. ter Bruggen (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk personeel. Worden correct geholpen. Goede service.

21-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer goede service en vriendelijke medewerkers/sters

13-11-2017
van Brug (zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede, prettige, zakelijke behandeling. Goede info vooraf.

07-11-2017
Koos Zonjee (Dalfsen) geeft de service van onze verkopers een
10

goed vakmanschap goede klik goede info zoekt iets bij je wensen

07-11-2017
Rudy van den Brink geeft de service van onze werkplaats een
10

Een prima garage met aardige en vakbekwame mensen. Inmiddels al meerder Suzuki,s daar gekocht en wat belangrijk is , dat je de mensen daar vertrouwd.

31-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Erg goed.

31-10-2017
Martin Jansen (Maarssen) geeft de service van onze verkopers een
9

prima service

31-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en vakkundige monteurs. En men neemt óók mij, met m'n oude karretje, serieus als m'n Suzuki een reparatie nodig heeft.

25-10-2017
Mevr. T. Ester-Kool (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik kom al jaren als klant bij de Suzuki en ben nog altijd te vrede. Je kunt van ze op aan en zijn betrouwbaar.

25-10-2017
Hennie peters (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct en vriendelijk

24-10-2017
Hans Weda (Hardenberg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima services en klantvriendelijk.

24-10-2017
W.J.Damman (Dalfsen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij zijn al lang suzukirijders en hebben meestal prima contact.

24-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service vriendelijke mensen

24-10-2017
Dhr.W.Kortekaas (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede prijs kwaliteits verhouding. Goede service. Meedenken.

20-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

zeer vertrouwd adres

17-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Prima garage, wij worden altijd goed en prettig geholpen

17-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer prettig, kundig en vriendelijk geholpen. Goed advies gekregen waar ik iets mee kan!

13-10-2017
JOS MULDER (WIJHE) geeft de service van onze werkplaats een
9

AUTOSERVICE VAN BRUCHEM IS VAKKUNDIG ,HEEFT EEN GOEDE SERVICE, KLANTVRIENDELIJK. ZE NEMEN DE TIJD VOOR DE KLANT. KORTOM:IK BEN EEN TEVREDEN KLANT.

11-10-2017
J.J.Jurriaans (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage, kundig personeel, vriendelijke Bali medewerkers.

03-10-2017
r.remmerts geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service, en goede uitleg en geen onverwachte kosten achteraf,en klantvriendelijkheid.

26-09-2017
Wim Wittenberg (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat het een klantvriendelijke garage is waarbij alles vooraf wordt uitgelegd en na afloop nabesproken....zeer prettig personeel en goede koffie (ook zeer belangrijk)

19-09-2017
Fam. Bredewout geeft de service van onze verkopers een
9

We zijn zeer correct behandeld. Niet opdringerig. We kregen veel informatie en uitleg over de nieuwe auto. Er werd ook een proefrit aangeboden, zonder dat we er om gevraagd hebben. Een zeer vriendelijke verkoper. De eigenaar van de garage wenste ons ook nog veel veilige kilometers en we kregen een heerlijke taart met Suzuki erop en ook de beste wensen met de nieuwe auto. Na een paar weken werd er nog even gebeld door de verkoper of we nog vragen hadden en of de auto goed beviel. Zeer attent.

15-09-2017
Marga ten Kate (Heino) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende services

13-09-2017
J. Docter (Nieuwleusen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima dealer met uitstekende service, al jarenlang zeer tevreden

13-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

ze zijn gewoon erg goed en nauwkeurig erg prettig

11-09-2017
Gezien (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bedrijf met goede uitstraling. Personeel is zeer klantgericht, service verlenend, geven uitgebreide uitleg. Je weet dat je hier eerlijk wordt behandeld. Top!

22-08-2017
K van oosten (Zwolle) geeft de service van onze verkopers een
10

Was perfect

15-08-2017
Cathy Terlouw (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat we ons persoonlijk gekend voelen. Omdat we zoveel vertrouwen hebben in dat onze auto veilig gesteld wordt. Omdat we goede informatie krijgen over wat ze doen aan onze auto en waarom. Omdat ik al 32 jaar client ben en nooit teleurgesteld ben. Omdat ik zelfs kan bellen als ik op vakantie ga en mijn accu leeg blijkt door eigen toedoen en ze dan in no time komen om me te helpen. Voelt als familie eigenlijk. Alle vertrouwen in dit bedrijf en fijn om er te komen.

08-08-2017
Bert Dolsma (Meppel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Keurig vooraf en achteraf de werkzaamheden doorgenomen, vriendelijke mensen, goede service

08-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Van Bruchem is zeer klantvriendelijk en vakkundig. Ik voel me altijd welkom en gehoord. Ik zou het wel fijn vinden als mijn auto na iedere servicebeurt ook gewassen werd. Dan geef ik hen een 10! Nu krijgen ze een 8,5. Prima autoservice!!

03-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

De service naar te vredenheid is.

01-08-2017
Lidy Wijnands geeft de service van onze werkplaats een
9

Een fijne dealer, dacht met ons mee bij aanschaf van mijn auto, bij onderhoudsbeurten kan ik wachten of eventueel een leenauto meekrijgen. Echte vakmensen.

01-08-2017
Cobie Goedmakers (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd een persoonlijke benadering, je bent geen nummer. Reparaties gaan altijd in overleg, met daarbij alvast de prijsindicatie. Er wordt meegedacht.

01-08-2017
Herman Haakmeester (zwolle) geeft de service van onze verkopers een
10

Voor mij al meer dan 30 jaar een prima garage in alle opzichten

01-08-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

zeer loyale garage met zeervriendelijk medewerkers een zeer goede garage

27-07-2017
Henk en Cobie Altena geeft de service van onze werkplaats een
10

het is onze derde Suzuki dat zegt genoeg denk ik

25-07-2017
Geertje van der Molen (' t Harde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd prima geholpen. Vriendelijk. Mijn auto is zelfs meegenomen door de monteur i.v. m het wonen in dezelfde woonplaats en weer netjes mee teruggenomen. Service

25-07-2017
Dhr.JB.Sarton ('t harde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zijn zeer tevreden.Erg klant gericht en vriendelijk. Zeer goede werkplaats.

25-07-2017
Harry Hultink geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke en servicegerichte houding van de mensen die hier werken.

19-07-2017
Marcel Span (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Totaalconcept van Bruchem maakt mij uiterst tevreden, ik voel me zeer gewaardeerd als klant

19-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt er keurig en netjes als mens behandeld. Je wordt keurig gebeld als de auto weer toe is aan een beurt. Allemaal vriendelijke mensen echt een aanrader. Zijn eerlijk en betrouwbaar.

19-07-2017
J. ten Voorde (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word netjes ontvangen en geholpen. Beurten worden conform afspraken uitgevoerd en berekend

18-07-2017
Dhr.W.Juurlink (Hattem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Servicegericht, betrouwbaar en in goed overleg onderhoudsbeurt, APK goedgekeurd, voor een scherpe prijs

12-07-2017
Dhr. J. Gieske (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dealer komt afspraken na, geeft bijzonderheden op tijd door en biedt eventueel alternatief. Vriendelijke medewerkers die zo nodig voor je klaar staan. Technisch uitstekend werk.

12-07-2017
J. Wevers (Zwolle) geeft de service van onze verkopers een
9

Er valt altijd iets te verbeteren.

12-07-2017
W.kramer (Dalfsen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed service

12-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Informatie voldoet, echter kan nog beter zodat er kosten worden bespaart. Ontvangst uitstekend en wachttijd uiterst correct. Wordt op tijd geholpen en zit binnen de tijdmarge..

12-07-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Goed en klantvriendelijk.

27-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Tot nu toe zeer tevreden over de service.

27-06-2017
Martin van der Bend (Dronten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, goede aanbiedingen

22-06-2017
Bert Groothuis (Zwolle) geeft de service van onze verkopers een
9

klantvriendelijk , open en eerlijk, helder in communicatie en servicegericht. Dit geldt voor, tijdens en na het aankoopproces

21-06-2017
GF v Diermen (Kampen Kloosterstraat ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijk direct toe de point word netjes geïnformeerd over wat er te gebeuren moet en wat ze zeggen daar staan ze voor nooit ja maar, klasse in een woord. En als je bepaalde dingen aan geeft waar ze erg duur mee zijn word je niet afgescheept maar ze denken er over na en komen er op terug en altijd met een heel te vreden tegen aanbod.

20-06-2017
H.van Rijssen (Zwolle) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer goede en betouwbaar bedrijf met vriendelijke medewerkrs

20-06-2017
H.H. Roukema (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben tevreden over de klantgerichte, prettige wijze van omgaan met mij als klant.

19-06-2017
van der put (Wezep) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service

19-06-2017
Freddy Wennemars (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede kwalitatieve service. Vriendelijk personeel en helder communicatie.

06-06-2017
M.P.Sypkens Smit (Hattem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima bedrijf. Aardige mensen. Kennen jou en je auto. Denken met de klant mee.

31-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en altijd behulpzaam

30-05-2017
Carola Wittenaar-Roering (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
8

ben al jaren klant en tevreden over de behandeling. Die is klantvriendelijk en correct

25-05-2017
Dhr. S.B.Talsma (Hasselt) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk en correct. Zelfs de baas hemzelf komt met je praten

24-05-2017
N V ginkel (Emst) geeft de service van onze werkplaats een
9

Aardig en behulpzaam personeel

24-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige medewerkers, heldere afspraken rondom brengen/ophalen van de auto en kosten, altijd bereid voor een nadere toelichting.

23-05-2017
A.Torn-Nijhof (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk, leggen goed uit, komen afspraken goed na. Vind het alleen erg storend dat steeds als je ergens komt om een beoordeling gevraagd wordt, niet alleen bij een dealer maarhaast bij elk bedrijf waar je op afspraak komt

23-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service leuke mensen en nooit lang wachten op reparatie of andere kleine dingen die moeten gebeuren ben zeer tevreden

18-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

een negen is voor de meester en een tien voor onze lieve heer ;). bij autoservice van bruchem zijn ze naar mijn gevoel oprecht. Ze zijn bekwaam en vriendelijk.

17-05-2017
Hilly Stellingwerff (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbare, deskundige, servicegerichte onderneming

17-05-2017
Hans Kragt (Meppel) geeft de service van onze verkopers een
9

Omdat dit een goed bedrijf is dat niet een auto opdringt ,en de koper in zijn waarde laat, beter dan de andere dealer in Rouveen deze was zeer opdringerig en moest mij binnen halen omdat ik zijn rayon zit , van Bruchem is een dealer die weet wat de koper wil en dringt niet op.

16-05-2017
nico hutten (zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

krijg uitleg,word deskundig geholpen.en ze staan voor je klaar

16-05-2017
J van Keulen (Genemuiden ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk en goede service

14-05-2017
n,riekhoff (zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Staan altijd voor je klaar;ongeacht het probleem

12-05-2017
K.A.Mulder (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij van Bruchem kennen ze hun klanten, correcte behandeling

10-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben goed tevreden

10-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer vriendelijk en professioneel personeel

10-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service en communicatie

10-05-2017
M Versteeg (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service en vriendelijk personeel.

27-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat het goed is.

25-04-2017
Henri Bijleveld (Wapenveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima voor elkaar vriendelijke mensen!

21-04-2017
A.van Hattem-Burgler (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Om de klantvriendelijkheid, het meedenken wat er beslist moest gebeuren en de uitleg van het kostenplaatje.

18-04-2017
rota ten berge (meppel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben zeer te vreden

18-04-2017
Jon Dirkzwager ('t Harde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service van Van Bruchem is deskundig en zeer betrouwbaar. Prettige contact naar de klant toe.

18-04-2017
M.Boskamp (Dronten) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik heb nooit klachten achteraf en alles wordt met je besproken voor ze ergens aan beginnenen je word altijd vriendelijk ontvangen.

17-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.

13-04-2017
Willem Visscher (Zwolle ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een fantastisch bedrijf waar de klant nog koning is.

12-04-2017
Mirjam van den Heuvel (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Men denkt hier met je mee. Je wordt vriendelijk geholpen en elke keer weer word ik verrast door de overtreffende trap van klantvriendelijkheid. Al 2 keer meegemaakt dat ik uit de brand ben geholpen, door vervangend vervoer, even een accu lenen, binnen een dag met de auto ingepland worden waardoor alles op rolletjes kan lopen. En het allerleukste vind ik dat ze mij en mijn autootje waar ik trots op ben, kennen. Ik vertrouw op hun oordeel!

11-04-2017
Hr.E.L.Waisvisz (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk aan de telefoon , goede service.

11-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Een 8 is een mooi cijfer, echter er is ruimte voor verbetering.

11-04-2017
Walter Jansen (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer professioneel en klantvriendelijk

11-04-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autoservice van Bruchem in ZWOLLE
Datum
Selecteer een gewenste datum.
Tijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen