Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Autoservice van Bruchem Uw dealer
038-4655233

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Bennink (Dalfsen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel en zeer goede service. Wordt gebeld over eventuele extra werkzaamheden en de kosten hiervan.

20-10-2020
F.van der Zweep (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben er al jaren klant. Word altijd vriendelijk en voorkomend behandeld. Ik word er als een 'oude bekende' aangrsproken en gezien. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Over gedane reparaties nooit klachten gehad. Ben erg tevreden. Ben nu 83, en blijf zo lang het kan en nodig is, klant.

23-09-2020
R.remmerts geeft de service van onze werkplaats een
10

Professionele, en fijne garage, wordt al 12 jaar goed geholpen.

23-09-2020
JOS MULDER. J.B.W. (WIJHE) geeft de service van onze werkplaats een
9

Autoservice van Bruchem heeft vakbekwaam personeel en de service is heel goed.

21-09-2020
willem van regteren (grafhorst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijk.

08-09-2020
Mevrouw Kok (Kampen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een garage met persoonlijke aandacht en goede service.

03-09-2020
S. Hoogendijk (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke medewerkers. Correcte en goede service. Ruim 10 jaar al een tevreden klant.

26-08-2020
HW Altena geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, transparant, aanspraken kopen, je wordt als "familielid" herkend en behandeld, communicatief.

25-08-2020
Mevr. G.H. Beltman (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super garage met aandacht voor de klant. Er vindt altijd vooraf overleg plaats over extra werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Kom je de auto ophalen dan krijg je uitgebreide toelichting over de uitgevoerde reparaties en de daar bijbehorende kosten. Je weet waar je aan toe bent!

25-08-2020
Henk Essenburg (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben tevreden.

18-08-2020
Marinus Preuter (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Houden zich aan afspraak betreffende tijd, en ook aan de vooraf aangegeven onderhoudswerkzaamheden.

04-08-2020
Buisman (Zwolle ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen, goed geholpen, ben tevreden.

29-07-2020
Wouter (Dalfsen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer correcte behandeling en afspraak is afspraak.

28-07-2020
Fan Altena (GENEMUIDEN) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk en perfect.

14-07-2020
Rob van Loon (Ommen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbare en vakkundige garage. Bovendien vriendelijke mensen.

07-07-2020
Jos ten Voorde (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijke een garage die met de tijd meegaat. Vriendelijk en correct.

24-06-2020
Mevr. Menninga geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede voorlichting over de werkzaamheden aan de auto. Lopen de werkzaamheden uit dan wordt dit op tijd gemeld en meegedacht over een oplossing in verband met vervangend vervoer. De mensen van de receptie zijn erg aardig en leggen alles goed uit. De beurten zijn goed en tussentijds is er eigenlijk nooit iets kapot aan de auto.

23-06-2020
Bartol (Nieuwleusen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jarenlang tot volle tevredenheid mijn Suzuki-garage! Klantvriendelijk, goede service & duidelijke afspraken & prijsopgave met betrekking tot onderhoudsbeurten. EEN TOPPER!!!

16-06-2020
Henk de waal (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Persoonlijke service.

09-06-2020
Frits van lienden (Dalfsen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kunnen andere een voorbeeld aan nemen!!!

03-06-2020
Cobie Goedmakers (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service. Heldere en duidelijke informatie.

02-06-2020
Marie-louise Haveman geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne dealer van aankoop tot onderhoud. Zeer vriendelijk personeel waardoor je er altijd met plezier heen gaat voor onderhoud of een reparatie. Soms wel prijzig. Maar dit krijg je als je naar de dealer gaat en de auto goed onderhouden wil hebben.

27-05-2020
Geke kragt (Meppel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service. Klantvriendelijk. Netjes. Persoonlijk.

05-05-2020
J.M. Gosker (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en vriendelijke bejegening.

28-04-2020
Jaap Goedmakers (Zwolle ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over de service en klantgerichtheid van Autoservice van Bruchem.

21-04-2020
Jan van Benthem (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke ontvangst receptie. Daarnaast wordt de onderhoudsbeurt keurig uitgevoerd. En mochten er gebreken aan het licht komen, dan wordt dat keurig gemeld en besproken.

07-04-2020
Ghd van Brug (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede communicatie. Klantvriendelijk van baas tot en met werknemers receptie en werkplaats.

07-04-2020
Dhr. Wolters geeft de service van onze werkplaats een
10

De informatie vooraf, de service en nadien de uitleg zijn uitmuntend.

07-04-2020
Mevr. H. Stellingwerff (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima bedrijf, klantgericht, denken mee, geven goed advies, prettige mensen in de omgang.

07-04-2020
Bert Groothuis (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Van de receptie tot verkoop en van verkoop tot werkplaats vriendelijke vakmensen die klantgericht mee denken en doen. Daarnaast goed betaalbare tarieven voor onderhoud. Kundig, klantgericht en koffie toe ;-)

11-03-2020
Bep de Zeeuw (IJsselmuiden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en vriendelijke mensen! Koffie tijdens de wachttijd......en genoeg te lezen.

10-03-2020
Willem Beekhuis & Susan Dekkers (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is erg makkelijk een afspraak te plannen en de receptioniste bevestigt tijdig de afspraak en geeft informatie over de te verwachten extra kosten in verband met periodiek onderhoud en benodigde onderdelen.

25-02-2020
Willem Kuhlmann (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben altijd vriendelijk, vakkundig en service gericht behandeld.

25-02-2020
A.k. Zanen (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige garage. Goede afspraken, men houdt rekening met je wensen

25-02-2020
Rob (Kampen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer fijne ontvangst, uitleg werkorder en toelichting op factuur

18-02-2020
W.Selles (Kampen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Service, komt afspraken na, klantgericht

18-02-2020
Dhr. B.Ester (zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en duidelijk communicatie

29-01-2020
T. Dijkstra (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Van Bruchem heeft vriendelijk personeel en uitstekende service. Je komt niet voor verrassingen te staan. Alles wordt in overleg uitgevoerd.

28-01-2020
Jack R. Grondel (Meppel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top service. Kennen de klant en zijn betrokken. Begint bij telefonisch contact, dan planning, werkzaamheden en nazorg. Mooi voorbeeld voor vele bedrijven. Compliment aan de organisatie!

30-12-2019
M A (Hasselt) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik vind de prijzen een beetje hoog, maar voor de rest ik ben zeer tevreden.

25-12-2019
E van der Meulen (Zwolle) geeft de service van onze verkopers een
8

Goede service, altijd gevoel dat je welkom bent

21-11-2019
M. Jenster (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima personeel!!

31-10-2019
Paul R (Dronten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel die weten waar ze het over hebben en leveren een perfecte service.

29-10-2019
Ben (Zwolle) geeft de service van onze verkopers een
10

Klantgerichtheid, kwaliteit, deskundigheid en vakmanschap!

29-10-2019
A M Folst geeft de service van onze werkplaats een
9

de behandeling is vriendelijk. de uitleg is duidelijk. ze zijn behulpzaam en ze doen zeker niet moeilijk.

22-10-2019
JOS MULDER. J.B.W. (WIJHE) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autoservice van bruchem is vakkundig,vakbekwaam personeel , vriendelijk, En ze hebben een goede service.

12-10-2019
Hans HUISMAN (zWOLLE) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben goed geholpen Ben goed ontvangen Zijn afspraken na gekomen Prijsopgave klopte is van te voren op gegeven

10-10-2019
wolle (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

het vertrouwen inde firma.

09-10-2019
B.J.A. ter Bruggen (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel en goede service.

01-10-2019
M.H.Preuter (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service, en contact.

26-09-2019
L.Mulder-Schrijver (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
8

Personeel is attent en vriendelijk. Duidelijke uitleg over gemaakte afspraken, onderhoud van de auto, korte wachttijden. Ik ben heel tevreden.

11-09-2019
Hans Jager (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een zeer betrouwbare garage met vriendelijke personeel. Je krijgt altijd het gevoel dat ze jouw probleem willen oplossen. Bij spoed reparaties kun je meteen langs komen. Deze dealer is de reden dat ik voor de derde keer een Suzuki heb gekocht.

10-09-2019
Saskia vd Streek (Laag Zuthem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een degelijk bedrijf met een prima service!

27-08-2019
dhr.M.Boskamp (Dronten) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik heb mijn 1e Suzuki Alto FX in 31-3-1982 ( 37,5 j.)gekocht en heb verschillende Suzuki's gehad en omdat bij van Bruchum alles soepel verloopt en ben ik blijven hangen. Er heerst een huisvriendelijke sfeer en de koffie staat altijd klaar, bij inruil is altijd te praten op een positieve manier. Suzuki is een goede auto die net als ieder auto zijn vaste controle beurten nodig heeft en dan is er weinig aan de hand, alleen de gewone slijtage . Deze Suzuki Alto heb ik vanaf 31-10-2009 en er staat 330.000 km op de teller en dezelfde uitlaat en accu, verbruikt 1: 22.Wat moet ik meer zeggen over Suzuki.

14-08-2019
A Dokter (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zie eerdere beoordelingen

13-08-2019
Dhr. Herman Dijkslag (Zwolle) geeft de service van onze verkopers een
10

Men wordt vriendelijk geholpen bij zowel de receptie, werkplaats en door de verkoper. Prima ontvangst met drankje(s) door de receptioniste. Verkoper komt menigmaal langs en vraagt na de ervaring met de wagen zoals bevalt het goed, verbruik etc. Ook deskundig personeel in de werkplaats.

13-08-2019
Liane Wolters (Olst) geeft de service van onze verkopers een
9

Dit is al de zevende nieuwe auto die we bij Autoservice van Bruchem kopen. Als wij niet tevreden waren geweest dan hadden we niet zo vaak een nieuwe auto in Zwolle bij van Bruchem gekocht. Ondanks dat je nu bij elke garage een suzuki kunt kopen vinden wij het toch prettig om toch steeds bij van Bruchem in Zwolle onze auto te kopen. Ze geven meer dan een andere garage terug voor je auto. Daarom willen we wel een stukje rijden voor de service die ze geven. Ik kan alleen maar zeggen ga zo door en we hopen nog vele nieuwe auto's in Zwolle te kopen.

08-08-2019
Olga van Kalsbeek (Kampen) geeft de service van onze verkopers een
10

Autoservice Van Bruchem, goede service, goed contact en aardige mensen.

07-08-2019
Marcel Span (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik vind de service en expertise ongekend hoog

06-08-2019
Eddy Baltes (Genemuiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijke mensen die kennis van zaken hebben en service hoog in het vaandel hebben staan.

06-08-2019
Albert Oelen (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

wordt zeer goed geholpen met een duidelijke uitleg over wat er is gedaan

23-07-2019
Bert Dolsma (Meppel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Personeel is vriendelijk, duidelijke uitleg over werkzaamheden, meedenkend!

23-07-2019
j nieuwenhuis (zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

behulpzaam correct en deskundig.

03-07-2019
Willem Juurlink (Hattem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jarenlange top service, afspraak is afspraak en scherpe prijs .

02-07-2019
J.Gieske (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
10

uitstekende intake, goede diagnose probleem, tijdige info indien probleem, goede afhandeling

02-07-2019
Lidy Wijnands (Velserbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige mensen, goed geholpen, denken mee

02-07-2019
Vera (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, snelle afhandeling en vriendelijk personeel. Ze nemen de tijd voor je en leggen je met alle geduld uit wat er aan de auto moest gebeuren.

21-06-2019
Wilko (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbare dealer, bekwaam personeel.

19-06-2019
Ton Papiermole (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autoservice Van Bruchem is een klantvriendelijk bedrijf. Servicegericht en laat je nooit in de steek.

18-06-2019
Cobie Goedmakers (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraken worden nagekomen. Service is prima!! Uitleg is uitstekend. Je weet waar je aan toe bent.

18-06-2019
R. Bartol geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima ontvangst aan de balie; duidelijke uitleg van de werkzaamheden! Duidelijke kostenopgave. Goede sfeer. Ben jarenlang vaste klant bij van Bruchem

18-06-2019
Marie-louise Haveman geeft de service van onze werkplaats een
10

3 jaar geleden voor het eerst een auto gekocht bij Van Bruchem. De service van de garage is uitstekend. Het is altijd fijn om bij de garage te komen omdat de sfeer altijd goed is. Zeer vriendelijk spontaan en kundig personeel! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd waardoor je nooit voor verassingen komt te staan.

14-06-2019
Antonia Landman Busscher (Hattem) geeft de service van onze werkplaats een
8

je wordt altijd vriendelijk behandelt

30-05-2019
Mw. E J Detmar geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijke afspraken en goede service

21-05-2019
Ria Jansen (IJsselmuiden ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een kundig bedrijf ,houden zich aan de afspraken en super vriendelijk . Daar kan je goed zaken meedoen ...

21-05-2019
Sjaak Boender geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik zeer tevreden ben.

15-05-2019
R. Waanders geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al vele jaren vaste klant. Deskundig personeel, betrouwbare garage.

14-05-2019
Liane Wolters (Olst) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik geef nooit geen 10. bij mij is een 8 heel goed. goed personeel altijd vriendelijk. kan alleen zeggen ga zo door

09-05-2019
Jaap Goedmakers (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn erg tevreden over autoservice van Bruchem. Het is een fijn bedrijf waar mensen je nog bij naam kennen. De service is uitstekend, het onderhoud wordt altijd correct uitgevoerd en de klantvriendelijkheid groot. Wij zijn uiterst tevreden met de aankoop van onze nieuwe suzuki swift. En wij zijn ook nog steeds erg tevreden over de manier waarop onze suzuki alto uit 2010 wordt onderhouden. Ik zou eigenlijk niets negatiefs over autoservice van Bruchem kunnen zeggen.

30-04-2019
Hessel Yntema (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
8

Op website zijn zoekfuncties niet altijd even logisch/duidelijk.

16-04-2019
M Versteeg (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service

16-04-2019
Dhr. B.J.A. ter Bruggen (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer bekwaam en behulpzaam personeel. Altijd zeer vriendelijk. Goede service.

10-04-2019
Waisvisz geeft de service van onze werkplaats een
10

We zijn al jaren tevreden klanten

09-04-2019
B. Groothuis (Zwolle (Overijssel)) geeft de service van onze werkplaats een
10

Van Bruchem Suzukidealer Regio Zwolle geeft prima service, verkoopt en adviseert een betaalbaar en best getest automerk met prima betaalbaar onderhoud. Ik ben sinds 2015 al zeer tevreden over mijn dealer en automerk Suzuki.

04-04-2019
Bep de Zeeuw (IJsselmuiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik werd vriendelijk en vakkundig geholpen door de medewerker en hij heeft me alles over de auto verteld en uitgelegd en we hebben een stukje gereden. Ik ben erg tevreden met mijn Suzuki en over Autoservice van Bruchem.

26-03-2019
Fam. Voorn (Groesbeek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat de communicatie over de te verrichten werkzaamheden correct, duidelijk en klantvriendelijk is en alles conform afspraken keurig wordt afgewerkt. Deze Suzuki Dealer komt bij mij daarom als betrouwbaar en gedegen bedrijf over. Ik durf daar mijn vrienden gerust heen te sturen.

22-03-2019
alberts geeft de service van onze werkplaats een
9

Eerlijk vriendelijk en duidelijke uitleg over alles.

19-03-2019
G. M. geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne garage, deskundig, vriendelijk en behulpzaam.

13-03-2019
Jeanet ter Linden geeft de service van onze werkplaats een
10

Autoservice Van Bruchem heeft mij uitstekende service verleend.

01-03-2019
H.L.Jansen (IJsselmuiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een bijzonder bedrijf met een goede inzet Hier kan men met een gerust hart een auto aanschaffen, u weet dan zeker dat het in goede handen is. Tevens is de nazorg ook zeer goed. Indien men even moet wachten is er altijd een kopje thee of koffie voorhanden. Er is een goed verkoopteam aanwezig. Onze nieuwe auto zal dan weer een Suzuki zijn. Wij zijn dan ook zeer tevreden.

26-02-2019
Gerrit Fien (Kampen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service.

06-02-2019
Gerrit Rotman (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zowel de aanschaf van de auto, het onderhoud, en afhandeling van eventuele klachten laat niets te wensen over.

05-02-2019
Henk en Jon Dirkzwager geeft de service van onze verkopers een
10

Eens een auto bij Van Bruchem gekocht Nooit weer verder gezocht! Ik denk dat dit ons gevoel op dit moment aardig omschrijft. Wij gaan in de eerste plaats voor een dealer en niet voor een specifiek merk. Het geluk wil dat wij daarbij de Suzuki een zeer prettig merk vinden. De dealer is zeer toegankelijk en meedenkend. Hij kende onze wensen al voordat wij binnenkwamen. Wij worden daar met vriendelijkheid en respect door alle medewerkers tijdens de koop en in de jaren daarna benaderd.

29-01-2019
J van Keulen geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk en correct geholpen , ook denken ze met je mee als het nodig is

22-01-2019
Marian (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het een bedrijf waar een prettige sfeer hangt en mensen nog weten wat service verlenen is.

22-01-2019
Wijnia geeft de service van onze werkplaats een
10

Zijn belangstellend en zijn deskundig.

15-01-2019
harrie nagtzaam (zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

ben zeer tevreden hoe ik behandeld ben.

10-01-2019
dhr. M.Boskamp (Dronten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben per toeval bij van Bruchum terecht gekomen in 10 maart 1982 en heb een Suzuki Alto Fx gekocht en sindsdien ben ik blijven hangen,ik woon in dronten en de garage is in zwolle en die rit heb ik er wel voor over. Als de auto in de werkplaats is dan ga ik er even naar toe en praat wat bij over de auto wat er aan de hand is maar meestal is het een gewone reguliere beurt. De laatste auto heb 31-10-2009 gekocht ( Suzuki Alto) en de laatste keer voor een kleine onderhoudsbeurt was er niets te vinden. Er staat nu 307800 km op de teller en over al die jaren is het gebruik 21,3 gemiddeld. Ik rij nu 36 jaar en 3mnd Suzuki en ik heb zelden een rare reperatie gehad aan de wagen,het merk is goed en het personeel van van Bruchum staat altijd klaar .

02-01-2019
willem kuhlmann (zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kan me niet voorstellen dat het nog beter kan.

27-12-2018
Karst Mulder geeft de service van onze werkplaats een
9

goede kennis en service

19-12-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
De door u gekozen voorkeursdealer is een Suzuki Servicedealer en bied geen nieuwe Suzuki’s aan. Selecteer alstublieft een andere dealer. (Deze Servicedealer kan wel als tussenpersoon de aankoop van een nieuwe Suzuki voor u verzorgen).
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten