Autoservice van Bruchem Uw dealer
038-4655233

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
JOS MULDER. J.B.W. (WIJHE) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autoservice van bruchem is vakkundig,vakbekwaam personeel , vriendelijk, En ze hebben een goede service.

12-10-2019
Hans HUISMAN (zWOLLE) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben goed geholpen Ben goed ontvangen Zijn afspraken na gekomen Prijsopgave klopte is van te voren op gegeven

10-10-2019
wolle (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

het vertrouwen inde firma.

09-10-2019
B.J.A. ter Bruggen (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel en goede service.

01-10-2019
M.H.Preuter (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service, en contact.

26-09-2019
L.Mulder-Schrijver (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
8

Personeel is attent en vriendelijk. Duidelijke uitleg over gemaakte afspraken, onderhoud van de auto, korte wachttijden. Ik ben heel tevreden.

11-09-2019
Hans Jager (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een zeer betrouwbare garage met vriendelijke personeel. Je krijgt altijd het gevoel dat ze jouw probleem willen oplossen. Bij spoed reparaties kun je meteen langs komen. Deze dealer is de reden dat ik voor de derde keer een Suzuki heb gekocht.

10-09-2019
Saskia vd Streek (Laag Zuthem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een degelijk bedrijf met een prima service!

27-08-2019
dhr.M.Boskamp (Dronten) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik heb mijn 1e Suzuki Alto FX in 31-3-1982 ( 37,5 j.)gekocht en heb verschillende Suzuki's gehad en omdat bij van Bruchum alles soepel verloopt en ben ik blijven hangen. Er heerst een huisvriendelijke sfeer en de koffie staat altijd klaar, bij inruil is altijd te praten op een positieve manier. Suzuki is een goede auto die net als ieder auto zijn vaste controle beurten nodig heeft en dan is er weinig aan de hand, alleen de gewone slijtage . Deze Suzuki Alto heb ik vanaf 31-10-2009 en er staat 330.000 km op de teller en dezelfde uitlaat en accu, verbruikt 1: 22.Wat moet ik meer zeggen over Suzuki.

14-08-2019
A Dokter (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zie eerdere beoordelingen

13-08-2019
Dhr. Herman Dijkslag (Zwolle) geeft de service van onze verkopers een
10

Men wordt vriendelijk geholpen bij zowel de receptie, werkplaats en door de verkoper. Prima ontvangst met drankje(s) door de receptioniste. Verkoper komt menigmaal langs en vraagt na de ervaring met de wagen zoals bevalt het goed, verbruik etc. Ook deskundig personeel in de werkplaats.

13-08-2019
Liane Wolters (Olst) geeft de service van onze verkopers een
9

Dit is al de zevende nieuwe auto die we bij Autoservice van Bruchem kopen. Als wij niet tevreden waren geweest dan hadden we niet zo vaak een nieuwe auto in Zwolle bij van Bruchem gekocht. Ondanks dat je nu bij elke garage een suzuki kunt kopen vinden wij het toch prettig om toch steeds bij van Bruchem in Zwolle onze auto te kopen. Ze geven meer dan een andere garage terug voor je auto. Daarom willen we wel een stukje rijden voor de service die ze geven. Ik kan alleen maar zeggen ga zo door en we hopen nog vele nieuwe auto's in Zwolle te kopen.

08-08-2019
Olga van Kalsbeek (Kampen) geeft de service van onze verkopers een
10

Autoservice Van Bruchem, goede service, goed contact en aardige mensen.

07-08-2019
Marcel Span (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik vind de service en expertise ongekend hoog

06-08-2019
Eddy Baltes (Genemuiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijke mensen die kennis van zaken hebben en service hoog in het vaandel hebben staan.

06-08-2019
Albert Oelen (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

wordt zeer goed geholpen met een duidelijke uitleg over wat er is gedaan

23-07-2019
Bert Dolsma (Meppel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Personeel is vriendelijk, duidelijke uitleg over werkzaamheden, meedenkend!

23-07-2019
j nieuwenhuis (zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

behulpzaam correct en deskundig.

03-07-2019
Willem Juurlink (Hattem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jarenlange top service, afspraak is afspraak en scherpe prijs .

02-07-2019
J.Gieske (Raalte) geeft de service van onze werkplaats een
10

uitstekende intake, goede diagnose probleem, tijdige info indien probleem, goede afhandeling

02-07-2019
Lidy Wijnands (Velserbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige mensen, goed geholpen, denken mee

02-07-2019
Vera (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, snelle afhandeling en vriendelijk personeel. Ze nemen de tijd voor je en leggen je met alle geduld uit wat er aan de auto moest gebeuren.

21-06-2019
Wilko (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbare dealer, bekwaam personeel.

19-06-2019
Ton Papiermole (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autoservice Van Bruchem is een klantvriendelijk bedrijf. Servicegericht en laat je nooit in de steek.

18-06-2019
Cobie Goedmakers (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraken worden nagekomen. Service is prima!! Uitleg is uitstekend. Je weet waar je aan toe bent.

18-06-2019
R. Bartol geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima ontvangst aan de balie; duidelijke uitleg van de werkzaamheden! Duidelijke kostenopgave. Goede sfeer. Ben jarenlang vaste klant bij van Bruchem

18-06-2019
Marie-louise Haveman geeft de service van onze werkplaats een
10

3 jaar geleden voor het eerst een auto gekocht bij Van Bruchem. De service van de garage is uitstekend. Het is altijd fijn om bij de garage te komen omdat de sfeer altijd goed is. Zeer vriendelijk spontaan en kundig personeel! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd waardoor je nooit voor verassingen komt te staan.

14-06-2019
Antonia Landman Busscher (Hattem) geeft de service van onze werkplaats een
8

je wordt altijd vriendelijk behandelt

30-05-2019
Mw. E J Detmar geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijke afspraken en goede service

21-05-2019
Ria Jansen (IJsselmuiden ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een kundig bedrijf ,houden zich aan de afspraken en super vriendelijk . Daar kan je goed zaken meedoen ...

21-05-2019
Sjaak Boender geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik zeer tevreden ben.

15-05-2019
R. Waanders geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al vele jaren vaste klant. Deskundig personeel, betrouwbare garage.

14-05-2019
Liane Wolters (Olst) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik geef nooit geen 10. bij mij is een 8 heel goed. goed personeel altijd vriendelijk. kan alleen zeggen ga zo door

09-05-2019
Jaap Goedmakers (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn erg tevreden over autoservice van Bruchem. Het is een fijn bedrijf waar mensen je nog bij naam kennen. De service is uitstekend, het onderhoud wordt altijd correct uitgevoerd en de klantvriendelijkheid groot. Wij zijn uiterst tevreden met de aankoop van onze nieuwe suzuki swift. En wij zijn ook nog steeds erg tevreden over de manier waarop onze suzuki alto uit 2010 wordt onderhouden. Ik zou eigenlijk niets negatiefs over autoservice van Bruchem kunnen zeggen.

30-04-2019
Hessel Yntema (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
8

Op website zijn zoekfuncties niet altijd even logisch/duidelijk.

16-04-2019
M Versteeg (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service

16-04-2019
Dhr. B.J.A. ter Bruggen (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer bekwaam en behulpzaam personeel. Altijd zeer vriendelijk. Goede service.

10-04-2019
Waisvisz geeft de service van onze werkplaats een
10

We zijn al jaren tevreden klanten

09-04-2019
B. Groothuis (Zwolle (Overijssel)) geeft de service van onze werkplaats een
10

Van Bruchem Suzukidealer Regio Zwolle geeft prima service, verkoopt en adviseert een betaalbaar en best getest automerk met prima betaalbaar onderhoud. Ik ben sinds 2015 al zeer tevreden over mijn dealer en automerk Suzuki.

04-04-2019
Bep de Zeeuw (IJsselmuiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik werd vriendelijk en vakkundig geholpen door de medewerker en hij heeft me alles over de auto verteld en uitgelegd en we hebben een stukje gereden. Ik ben erg tevreden met mijn Suzuki en over Autoservice van Bruchem.

26-03-2019
Fam. Voorn (Groesbeek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat de communicatie over de te verrichten werkzaamheden correct, duidelijk en klantvriendelijk is en alles conform afspraken keurig wordt afgewerkt. Deze Suzuki Dealer komt bij mij daarom als betrouwbaar en gedegen bedrijf over. Ik durf daar mijn vrienden gerust heen te sturen.

22-03-2019
alberts geeft de service van onze werkplaats een
9

Eerlijk vriendelijk en duidelijke uitleg over alles.

19-03-2019
G. M. geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne garage, deskundig, vriendelijk en behulpzaam.

13-03-2019
Jeanet ter Linden geeft de service van onze werkplaats een
10

Autoservice Van Bruchem heeft mij uitstekende service verleend.

01-03-2019
H.L.Jansen (IJsselmuiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een bijzonder bedrijf met een goede inzet Hier kan men met een gerust hart een auto aanschaffen, u weet dan zeker dat het in goede handen is. Tevens is de nazorg ook zeer goed. Indien men even moet wachten is er altijd een kopje thee of koffie voorhanden. Er is een goed verkoopteam aanwezig. Onze nieuwe auto zal dan weer een Suzuki zijn. Wij zijn dan ook zeer tevreden.

26-02-2019
Gerrit Fien (Kampen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service.

06-02-2019
Gerrit Rotman (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zowel de aanschaf van de auto, het onderhoud, en afhandeling van eventuele klachten laat niets te wensen over.

05-02-2019
Henk en Jon Dirkzwager geeft de service van onze verkopers een
10

Eens een auto bij Van Bruchem gekocht Nooit weer verder gezocht! Ik denk dat dit ons gevoel op dit moment aardig omschrijft. Wij gaan in de eerste plaats voor een dealer en niet voor een specifiek merk. Het geluk wil dat wij daarbij de Suzuki een zeer prettig merk vinden. De dealer is zeer toegankelijk en meedenkend. Hij kende onze wensen al voordat wij binnenkwamen. Wij worden daar met vriendelijkheid en respect door alle medewerkers tijdens de koop en in de jaren daarna benaderd.

29-01-2019
J van Keulen geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk en correct geholpen , ook denken ze met je mee als het nodig is

22-01-2019
Marian (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het een bedrijf waar een prettige sfeer hangt en mensen nog weten wat service verlenen is.

22-01-2019
Wijnia geeft de service van onze werkplaats een
10

Zijn belangstellend en zijn deskundig.

15-01-2019
harrie nagtzaam (zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

ben zeer tevreden hoe ik behandeld ben.

10-01-2019
dhr. M.Boskamp (Dronten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben per toeval bij van Bruchum terecht gekomen in 10 maart 1982 en heb een Suzuki Alto Fx gekocht en sindsdien ben ik blijven hangen,ik woon in dronten en de garage is in zwolle en die rit heb ik er wel voor over. Als de auto in de werkplaats is dan ga ik er even naar toe en praat wat bij over de auto wat er aan de hand is maar meestal is het een gewone reguliere beurt. De laatste auto heb 31-10-2009 gekocht ( Suzuki Alto) en de laatste keer voor een kleine onderhoudsbeurt was er niets te vinden. Er staat nu 307800 km op de teller en over al die jaren is het gebruik 21,3 gemiddeld. Ik rij nu 36 jaar en 3mnd Suzuki en ik heb zelden een rare reperatie gehad aan de wagen,het merk is goed en het personeel van van Bruchum staat altijd klaar .

02-01-2019
willem kuhlmann (zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kan me niet voorstellen dat het nog beter kan.

27-12-2018
Karst Mulder geeft de service van onze werkplaats een
9

goede kennis en service

19-12-2018
Erik (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ook behulpzaam als je geen afspraak hebt, maar wel een klein probleem

18-12-2018
H W DE GRAAF (DALFSEN) geeft de service van onze werkplaats een
10

U WORD ZEER GOED ONTVANGEN AAN DE BALIE.

11-12-2018
H.H. Roukema (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Bij van Bruchem wordt eerlijk, vriendelijk en duidelijk ontvangen en geïnformeerd.

11-12-2018
h.j.heijen (kampen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer prettige wijze van telefonisch ter woord staan, uitvoering van werkzaamheden zeer correct. Personeel is bekent en werkt er al jaren.

29-11-2018
Dhr. J. Sonius geeft de service van onze werkplaats een
10

Na 40 jaar onze auto's bij van Bruchem te hebben gekocht en in onderhoud hadden/hebben, zijn we nog steeds heel tevreden. Zolang we Suzuki rijden, en er is geen reden dit te veranderen, blijven we bij Van Bruchem. Het is een prettig en solide bedrijf. Heel fijn. En prettig om er te komen.

27-11-2018
Jaap Goedmakers (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al jaren klant en een bijzonder tevreden klant en tevreden suzukibezitter. Wij hebben zelfs twee Suzuki’s en zijn uiterst tevreden

27-11-2018
H. Beens geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig contact, goede service en gemaakte afspraken worden keurig nagekomen

25-11-2018
Raymond groen (Elburg) geeft de service van onze verkopers een
9

Nog niet gebeld wat mijn ervaring is van de nieuwe auto

24-11-2018
R. Brier (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en kundig

22-11-2018
Liane Wolters (Olst) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zijn klantvriendelijk. Ik kon meteen komen om de auto na te laten kijken.

20-11-2018
Herman Dijkslag (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Men beschikt over de nodige kennis zowel in de werkplaats als op de receptie. Dit is zeker een pluspunt.

14-11-2018
herman jansen geeft de service van onze werkplaats een
8

Je wordt prima ontvangen, en de koffie staat altijd klaar met een koekje want die worden elke dag bijgevuld ha ha .

09-11-2018
Elly Lokhorst (Emmeloord) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbare garage en goede service.

07-11-2018
Fred Heijndijk (Deventer) geeft de service van onze verkopers een
10

Prettigge sfeer, niet opdringerig, open en geen gelikte verkooppraatjes. Komt eerlijk en betrouwbaar over.

06-11-2018
H van Vilsteren geeft de service van onze verkopers een
9

Je wordt prettig ontvangen, goede service, vriendelijke medewerkers.

31-10-2018
A. van Balderen-de Jong (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ook met mijn oude Suzuki Alto (1997) word ik serieus genomen als ik voor een reparatie langs de garage moet. Ik maak weinig kilometers, daar houdt de werkplaats rekening mee bij een grote beurt en APK. Niet onnodig onderdelen vervangen als deze nog even meekunnen. Indien nodig staat de monteur mij netjes te woord als ik bij een (kleine) reparatie aanwezig ben in de werkplaats.

31-10-2018
roelof ket (kampen) geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd vriendelijk en hulpvaardig

30-10-2018
Mevrouw J.M. van der Eijk (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke, deskundige, behulpzame medewerkers.

27-10-2018
Wilko Anoniem (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een dealer die de tijd voor je neemt en meedenkt met je!

26-10-2018
Hennie Peters (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Professionele en klantvriendelijke garage

24-10-2018
Hans Huisman (Zwolle) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede ontvangst en goede uitleg van de auto ruim de tijd genomen.

17-10-2018
Dhr.W.Kortekaas (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Goede prijs kwaliteis verhouding. Vriendelijke medewerkers.

17-10-2018
P. Diderich (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer net bedrijf, klantvriendelijk en een laagdrempelig. Nette wachtruimte, de dames bij de receptie helpen je netjes, leggen de factuur uit en evt. Bijzonderheden. Zij verzorgen de koffie en bieden je de wachtruimte aan. Het bedrijf heeft een net ingerichte showroom en het geheel straalt professionaliteit uit. Kortom de moeite waard om een eindje voor om te moeten rijden, in mijn geval Harderwijk.

16-10-2018
Jaap Kranenburg (Kamperveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een zeer prettige garage waar je vriendelijk en zakelijk wordt behandeld. Erg positief!.

16-10-2018
M Versteeg (Zwolle ) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer goede service en ze kennen dde mensen

02-10-2018
Mv J Uineken (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
7

De periode die ik daar nu ben, sinds ik een auto heb gekocht .is me tot op heden goed bevallen goeie service.op tijd bericht gehad voor de apk etc kortom goed..

02-10-2018
JOS MULDER. J.B.W. (WIJHE) geeft de service van onze werkplaats een
9

OMDAT IK IN ALLE OPZICHTEN TEVREDEN BEN.

26-09-2018
H. Wezenberg geeft de service van onze verkopers een
9

Kennis van zaken. Vriendelijk en behulpzaam personeel zowel in de werkplaats, verkoop en administratie.

26-09-2018
bert ruiter (zwolle) geeft de service van onze verkopers een
9

De service is goed,als de auto een onderhoudsbeurt heeft gehad, duidelijke uitleg wat men heeft gedaan aan onderhoud en wat eventueel vervangen is.

25-09-2018
gj schurink (zwolle) geeft de service van onze verkopers een
10

bij Van Bruchem krijgt men als klant gedegen voorlichting en goede uitleg van service en onder der houd en garantie.

25-09-2018
G.j geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige behandeld, goede service.

25-09-2018
P.A.Mul (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom daar ongeveer 15 jaar en ben altijd correct en goed. Ik een voor mij zeer moeilijke periode door prive omstandigheden. Vond dat er tijd genomen werd om even rustig met mij te praten. Goed behandeld.

19-09-2018
Hans Jager (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij Van Bruchem krijg je het gevoel dat ze blij zijn je te kunnen helpen.

18-09-2018
Dhr T.heger (Zwolle) geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne garage met vakbekwame monteurs en receptionistes ,en verkoopafdeling zijn staan altijd voor je klaar.geweldig.

18-09-2018
fam. Aarten geeft de service van onze werkplaats een
9

We zijn zeer tevreden.

14-09-2018
r.remmerts geeft de service van onze werkplaats een
9

Een vriendelijk team, goede uitleg over de auto, en prima werkplaats waar de auto goed wordt onderhouden, en zo nodig wordt gerepareerd.

12-09-2018
Fam. Bredewout geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk personeel, zowel aan de receptie, de verkoper en de monteurs zijn zeer behulpzaam.

06-09-2018
Mevr. Ten Kate (Heino) geeft de service van onze werkplaats een
9

De werkplaats is prima en de receptie is altijd correct en vriendelijk en er wordt overlegd

28-08-2018
Kevin (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autoservice Van Bruchem is een zeer professionele onderneming waabij kwalitatief sterk onderhoud gecombineerd wordt met een vleugje persoonlijke aandacht. Het kennisniveau van de medewerkers is uitmuntend, je wordt continu op de hoogte gehouden van noodzakelijke vorderingen en zelfs wanneer je maar eens per jaar binnenloopt, kennen ze je toch bij naam. Ik zou Autoservice Van Bruchem daarom bij iedereen aanbevelen.

28-08-2018
A.M.C. Pijnaker (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Personeel is erg aardig

28-08-2018
Buisman (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijke mensen

14-08-2018
A.Oosterhuis (Zwolle) geeft de service van onze verkopers een
9

Kleine benaderbare garage, vriendelijk personeel. Het is mijn eerste Suzuki, dus ik kan geen oordeel geven over de verdere ontwikkelingen, maar het volste vertrouwen dat die positief zullen zijn.

13-08-2018
Bert (Meppel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd keurig nette benadering en een correcte uitvoering van de werkzaamheden. Ook uitleg achteraf is prettig en correct.

07-08-2018
Eddy Baltes (Genemuiden) geeft de service van onze werkplaats een
7

Verkoop en receptie bij Autoservice Van Bruchem prima, pand gedateerd. Vind ik geen probleem, voldoet verder prima bij het merk Suzuki. Werkplaatspersoneel moet secuurder de werkzaamheden uitvoeren en voorkomen dat de klant bij thuiskomst toch nog onvolkomendheden tegenkomen die weer hersteld moeten worden. Dat voorkomt ergernis bij de klant.

07-08-2018
Dhr. S.crans (Wapenveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

Personeel zeer vriendelijk en voorkomend. Altijd bereid vragen te Beantwoorden. Prima bedrijf

07-08-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autoservice van Bruchem in ZWOLLE
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen