Autoplaza Suzuki Uw dealer
072-5675930

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Joke de Haan (Oosthuizen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service! Ze zijn klantvriendelijk, behulpzaam, uitermate betrouwbaar.

04-12-2019
Joke Jansen (Bergen NH) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kreeg een Suzuki mee naar huis, zodat ik niet enige tijd in de showroom hoef te wachten op het onderhoud. Dat was heel prettig. Na een telefoontje kon ik mijn Suzuki brandschoon ophalen.

01-11-2019
Ria Schaap (Heiloo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, deskundig en snel.

29-10-2019
Jaap de Groot (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service.

29-10-2019
Gerard Jonkman geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige benadering en professionele hulp.

29-10-2019
Frits schenk (Schagen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Vanaf het moment dat ik onze eerste Swift inruilde voor deze Swift, waren er misverstanden tussen verkoper, klant en werkplaats, waardoor ik meerdere keren (30km) moest rijden om te vragen wanneer er aktie zou komen, na een halfjaar is het hersteld.

23-10-2019
F.A.C. van Opstal (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
8

vakbekwaam, vriendelijk

22-10-2019
A Rifici geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon top service en je weet wat je van te voren ongeveer kwijt ben.

16-10-2019
Mevr. Becker (Heiloo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren kom ik bij deze garage. Heb regelmatig een nieuwe Suzuki gekocht en ben nog steeds zeer tevreden, zowel over de auto als over de garage.

15-10-2019
H. Admiraal (Egmond) geeft de service van onze verkopers een
9

Uitstekende combinatie van klantvriendelijkheid en kennis ter zake. Ongedwongen no-nonsense benadering straalt vertrouwen uit. Correct, pro-actief. Afspraken worden nagekomen.

08-10-2019
Eeuwouda Dijkhof-Bosma (Heerhugowaard ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tevreden over garage en service. Ook sinds mijn man is overleden kan ik alles vragen als ik iets niet weet. En altijd vervangende auto met automaat, dit is heel belangrijk voor me!

01-10-2019
Arthur bak (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en betrouwbaar met prima service.

24-09-2019
Miranda (Uitgeest) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede communicatie, weet waar je aan toe bent vooraf, komen afspraken na en faciliteiten om te wachten zijn ok.

24-09-2019
J.van laar (Hoogkarspel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dat monteurs je daarna uitleg geven dat vind erg fijn.

11-09-2019
Dhr J.Scholten geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke en uitstekende service.

11-09-2019
Jong (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen. Afspraken worden nagekomen, geen verrassingen. Prima kwaliteit. Uitstekende service.

10-09-2019
J.Kat geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantgericht, vriendelijk, dringen niets op, er werken al heel lang dezelfde mensen die je herkennen, ze denken met je mee.

10-09-2019
P. Vlug geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, prima wachtruimte

27-08-2019
n.jonker geeft de service van onze werkplaats een
6

genoeg gedaan

16-08-2019
Dhr Dol geeft de service van onze werkplaats een
8

Geen toevoeging. Gewoon zo doorgaan.

13-08-2019
Jaap Th. van Nes (Zuid-Scharwoude) geeft de service van onze werkplaats een
9

Onderhoudsbeurt in de afgesproken tijd gereed gemeld, onderhoud heeft plaats gevonden volgens afspraak.

06-08-2019
Mevr. E.Mijnen (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hulpvaardige eerlijke vaklui! Menselijk!

04-08-2019
Mevr.Rutten (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige medewerkers,fijne service.Ruime goed bereikbare garage .Schoon en opgeruimd.

19-07-2019
Lous Folkers (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word altijd goed en leuk geholpen. Als het nodig is word ik van huis gehaald en gebracht. Jullie koffie is lekker.

02-07-2019
Marijke Langendijk- Jansen (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word er altijd prettig geholpen. Ben al vele jaren klant.

25-06-2019
Marja Buitenwerf (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldig bedrijf. Nemen alle tijd voor vragen. Denken met je mee. Topverkoper!

18-06-2019
AJ Poppema (Oudorp ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vlotte en vriendelijke afhandeling van mijn vragen. Na de beurt altijd de auto gewassen ect.terug.kan me niets beter wensen.

05-06-2019
Zwitselaar (De Rijp) geeft de service van onze werkplaats een
8

goed

05-06-2019
Herman Meijer (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men doet zijn uiterste best om de klant te helpen.

05-06-2019
BJ Phiferons-Verhagen (Heer Hugo Waard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij het overlijden van mijn man, hebben ze mijn zo goed geholpen

29-05-2019
a klaver geeft de service van onze werkplaats een
7

ik ben zeer tevreden bij Autoplaza alleen het navigatie systeem dat je koopt bij een nieuwe auto dat is een drama ,kost je 300 euro veelste duur en twee jaar te oud, je loopt hiermee altijd achter de wagen met dat systeem een opdate ook veel te duur kostje 150 euro dat is een grote tegenvaller van Suzuki. Had ik dat geweten had ik nooit een navgatie systeem gekocht ik hoop dat ik daar een antwoord van Suzuki krijg.

26-05-2019
Wil Rooijakkers (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

klantvriendelijk, betrouwbaar, bekwaam, eerlijk, duidelijk.

22-05-2019
Robin sirre (Sint pancras) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer prettig bedrijf

21-05-2019
g kievit geeft de service van onze werkplaats een
10

ben al jaren klant en loop altijd tevreden naar mijn auto. kleine dingen doen ze tussen door zonder afspraak en ik geniet even van de koffie

21-05-2019
Dhr r stouten (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede en snelle service

30-04-2019
Dhr Pasma (Broek op Langedijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik correct en vriendelijk ben behandeld en de werkzaamheden en uitleg probleem netjes en keurig werd uitgelegd en men bereid was mee te gaan naar de auto om een bepaalde knop aan te wijzen die door mijn vrouw uitgedrukt was en door mij niet opgemerkt was.

23-04-2019
Henny Rensenbrink (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kom er al jaren en word altijd naar volle tevredenheid geholpen. Goed werk en prima service !

23-04-2019
A.W.v.Leeuwestijn geeft de service van onze werkplaats een
10

De klanten worden netjes en beleefd te woord gestaan en geholpen. Ook de auto word helemaal schoongemaakt en netjes weer afgeleverd aan de klant.

09-04-2019
Peter schuijt (Broek op langedijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service keer op keer. Voel mij echt klant.

02-04-2019
Leenstra (Avenhorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijke mensen, nette wachtruimte.

01-04-2019
Mevr. Teijsen geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren een zeer tevreden klant van Autoplaza Suzuki.

27-03-2019
Flossie (Beverwijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Geen opmerkingen alles verliep naar wens. Het was een lastige inruil, dat wisten we. Verkoper heeft er voor ons de beste deal uit weten te slepen.

26-02-2019
Leon van der Stam (Egmond-binnen) geeft de service van onze verkopers een
9

Werd goed geholpen ook tijdens het ophalen en het process naar de auto.

19-02-2019
Wijnand Buding (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede ontvangst en prima service.

22-01-2019
N voorthuijsen (schagerbrug) geeft de service van onze werkplaats een
9

wij zijn zeer tevreden over Suzuki alkmaar

22-01-2019
Joke de Haan (Oosthuizen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, goede service .. ik ben zeer tevreden

15-01-2019
Jan Hulsebosch (Egmond aan den Hoef) geeft de service van onze werkplaats een
10

De klantvriendelijke benadering en de geweldige service.

15-01-2019
Dhr. VLUG geeft de service van onze werkplaats een
9

Service is goed. Klantvriendelijk. Kwaliteit vd werkzaamheden.

01-01-2019
Dhr. Sneek (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autoplaza Suzuki is een dealer die klantvriendelijkheid en betrokkenheid bij de klant hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast wordt er prima werk en service geleverd.

30-12-2018
Dhr.R.M.Wijte (Beverwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Perfect onderhoud aan mijn suzuki

18-12-2018
G de Ruijter (Heiloo) geeft de service van onze werkplaats een
8

geen toe lichting

18-12-2018
mw schuring (heerhugowaard ) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima informatie. nette behandeling.

18-12-2018
Dhr. P. van Zutphen geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles is tot nu toe prima onderhouden

12-12-2018
Klaas Bierens (West-Graftdijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

In ruim 30 jaar dat ik Suzuki rij ben ik klant bij Autoplaza (voorheen Hans Zoon). Al die jaren zeer tevreden over zowel Suzuki als Autoplaza.

11-12-2018
Paul Vlug geeft de service van onze werkplaats een
10

Super service. Afspraken worden nagekomen. Een prima ontvangst. Lekkere koffie.

05-12-2018
Jan Blokker (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
8

Alles is prima in orde.Vind alleen een 10 overdreven. Een 8 is ruim voldoende. Er moet toch ook iets te verbeteren zijn.

05-12-2018
Wim Theel (Alkmaar ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mooie showroom. Vriendelijke bediening. Koffie en wifi en leestafel. .en uiteraard nieuwe en gebruikte auto's. Goed bereikbaar. Ruime parkeergelegenheid

04-12-2018
Jan Konijn (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

De wintercheck is goed en netjes uitgevoerd.

28-11-2018
Marjolein Cock (Bergen aan Zee ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk personeel, prettige wachtruimte met recente krant en lectuur en lekkere cappuccino. Goede uitleg aan de balie, goed meedenken met de klant bij de aanschaf van van een auto .

28-11-2018
George Roetering (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
8

ben zeer tevreden over behandeling algemeen

28-11-2018
kees grev (egmond aan zee) geeft de service van onze werkplaats een
8

goed geholpen

27-11-2018
G. De Hond (Heerhugowaard) geeft de service van onze verkopers een
10

Directe vriendelijke benadering!

23-11-2018
g. kievit geeft de service van onze werkplaats een
10

Kom er al jaren en ze zijn gewoon top. Wachtruimte is netjes en de koffie zoals het hoort. Ik ben een zeer tevreden klant.

20-11-2018
Mevr Keesmaat (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd een vriendelijke en correcte behandeling en prima reparaties/onderhoudsbeurten.

20-11-2018
Dhr F Bijl geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke en correcte benadering van het personeel. Goed overleg in plaats van dwingend advies . Uit te voeren werkzaamheden prima in orde.

20-11-2018
JFH Schröder (Heerhugowaard ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en goede service

06-11-2018
J. Kaas geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over Autoplaza Suzuki. De correcte behandeling van al het personeel en persoonlijke benadering. dit geeft aan dat men je respecteert als klant. Ook de showroom ziet er heel netjes en verzorgt uit

06-11-2018
C. Van der Goes (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn prima

30-10-2018
AGroot Weel (Broek op langedijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd als je daar kom is er vriendelijk personeel die je helpen.

29-10-2018
Mevr. M.G. Van Erk (Alkmaar-Noord) geeft de service van onze werkplaats een
9

Nogmaals vriendelijke en nette benadering, wachtruimte gezellig en netjes! Mooie leen auto mee gekregen enz.

24-10-2018
F.A.C. van Opstal (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk personeel en vakbekwaam komen hun beloftes na en maken je auto zowel van binnen als van buiten nog even schoon. Chapeau.

23-10-2018
Suzuki rijder (Regio Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
4

Vier jaar na de aankoop van een nieuwe auto een defecte claxon (à €160). Helaas geen garantie, terwijl je wel €25000 betaalt. Een claxon is, in Nederland, geen slijtage-onderdeel en een dient dan ook onder de garantie te vallen. Ook uit coulance werd niets aangeboden. Kortom, één grote teleurstelling.

23-10-2018
Bianca Heemskerk (ST.Maartensvlotbrug) geeft de service van onze werkplaats een
9

Blijf zo goed doorgaan en blijf met de tijd meegaan dan wordt het een keer een 10, tot nu toe een dikke pluim voor jullie mooie bedrijf.

20-10-2018
Jos Dekker geeft de service van onze verkopers een
6

Flexibel met onderhandelen, jammer dat de verkoper twee maal niet op de afspraaktijd aanwezig was.

16-10-2018
J de Groot (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik zeer tevreden ben.

16-10-2018
Mevr. L. Labots (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Iedere medewerker is zeer vriendelijk en klantgericht. Nemen de tijd voor je als je vragen hebt.

09-10-2018
Mw. Becker (Heiloo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Tot mijn grote tevredenheid kom ik al jaren bij de Suzukidealer** Ik ben en nog steeds blij met m'n Suzuki, dit keer rijd ik weer in 'n Ignis.

09-10-2018
Dhr Colin Smith (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geen klachten ooit gehad in 11jaar als suzuki eigenaar.

09-10-2018
josé barten geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer nette garage en afspraak is afspraak.

09-10-2018
H.westerink (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een zeer prettige en vakbekwame dealer

25-09-2018
Mevr. J. Zwart (Oudorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima bedrijf , vriendelijk en behulpzaam personeel. Bij een probleem met je auto kan je altijd langs komen .Goed bereikbaar ook.

11-09-2018
J van laar (Hoogkarspel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne plaats om te wachten met tv en tydschriften en altijd staat de koffie of thee klaar wat wil een mens Nog meer .

11-09-2018
Dhr. A.A.T. Voogd (Sint Maarten (NH)) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service

04-09-2018
Esther koopman (Alkmaar ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon top .niks op aan te merken

04-09-2018
Mevr. Tea Holscher (Heerhugowaard ) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer goed geholpen. Mooie auto en goede deal en prima service

28-08-2018
Peter de (Egmond aan Zee) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom zo'n 12 jaar (kan langer zijn) bij AutoPlaza Susuki. Het ontvangst aan de balie is persoonlijk en je krijgt een duidelijke uitleg over de te verrichten werkzaamheden. Meer kosten door extra werkzaamheden worden van te voren gemeld en om toestemming gevraagd zodat er geen verrassingen zijn. De faciliteiten om te wachten zijn ruim voldoende. Breng mijn auto begin middag en ga eind middag met een goed gevoel naar huis. Gek genoeg, een dag je onderhoud van mijn wagen bij Autoplaza is een dagje rust voor mij.

21-08-2018
RH Engbert geeft de service van onze werkplaats een
10

Reliable Customer-friendly

14-08-2018
de familie Koper (Bergen nh) geeft de service van onze verkopers een
9

vriendelijk rustig nemen de tijd prima uitleg koffie was ook prima nee hoor wij vonden het top

14-08-2018
CJ de Waard (Koedijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik werd zeer correct behandeld door

08-08-2018
Lex Schipper (Heiloo) geeft de service van onze verkopers een
8

Ben al jaar en dag klant bij Autoplaza Alkmaar. Een merkgarage, in dit geval Suzuki, heeft mijn voorkeur. De bejegening is vriendelijk en correct. De koffie is goed.

07-08-2018
ewald heersema geeft de service van onze werkplaats een
7

er was iets wat niet juist was

31-07-2018
N.Modderman geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijke verkoper. Dienstverlenend. Goede uitleg van de , voor mij, nieuwe accesoires. Nam de tijd en de aflevering was een klein feestje

31-07-2018
Wil Rooijakkers (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Autoplaza is betrouwbaar. Houdt zich aan de afspraken die gemaakt worden. Goede service, uitleg over wat er gedaan wordt en wat het gaat kosten. Rekening komt overeen met afgesproken prijsopgave. Auto wordt altijd keurig gewassen en schoongemaakt. Fiets of ander vervangend vervoermiddel is geen probleem. Personeel is vriendelijk en toegankelijk.

27-07-2018
Mevr. van Ginkel (Schagen) geeft de service van onze verkopers een
8

goed behandeld

18-07-2018
Anna de Bruijne-Schermerhorn geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige garage, vriendelijk personeel, goede monteurs.

17-07-2018
S. van kimmenaede (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer nette garage, vriendelijke medewerkers, leggen alles netjes uit en een uitstekende service!

17-07-2018
Dhr. W van Sintanneland (Schagen) geeft de service van onze verkopers een
9

niets dan goeds over Autoplaza Suzuki

17-07-2018
BJ. Phiferons-Verhagen (Heer Hugo Waard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat alles klopt

11-07-2018
Hans van der Wijst (Alkmaar) geeft de service van onze verkopers een
10

Vakmensen, goede verkoper, betrouwbaar en als er iets is gelijk bellen hoor, zeiden zij.....

10-07-2018
Linda Mouwe (Ansterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd duidelijk, flexibel, auto wordt gewassen en uitgezogen ! Top !!

04-07-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autoplaza Suzuki in ALKMAAR
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen