Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Autoplaza Suzuki Uw dealer
072-5675930

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
TT PHAN geeft de service van onze werkplaats een
9

Tevreden.

12-08-2020
Dhr. P.J.J. Wezelman (Heerhugowaard) geeft de service van onze verkopers een
9

Alles ziet er keurig overzichtelijk uit. Auto's staan mooi opgesteld.

11-08-2020
Skippy (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
5

Administratie en afdeling verkoop, krijgen een 5, dit vanwege niet klantvriendelijk. De afdeling werkplaats is beter krijgt een 8. Klant vriendelijker.

04-08-2020
Henkvan Tatenhove (Schagen) geeft de service van onze verkopers een
9

Duidelijke taal en goede antwoorden.

28-07-2020
Dhr. G. Jaspers (Koedijk ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb zeer veel vertrouwen in mijn dealer en klachten worden heel serieus afgehandeld.

28-07-2020
Ton Duin (Alkmaar) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede voorlichting en service.

28-07-2020
dhr. P. van Zutphen geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goed en vriendelijk geholpen.

22-07-2020
Dhr G.Roeland (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid op een hoog niveau.

21-07-2020
R. De Haan geeft de service van onze verkopers een
9

Persoonlijk en benaderbaar.

12-07-2020
Arthur Bak (Heerhugowaard ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, eerlijk. Vriendelijk. Top service.

24-06-2020
Hans.F van Bekkum (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
8

Alles volgens afspraak uitgevoerd en ook contact opgenomen i.v.m. meerkosten o.a. ruitenwissers.

23-06-2020
Dhr. Po Galis (Heemskerk ) geeft de service van onze verkopers een
10

We komen al jaren bij deze dealer we worden altijd snel en goed geholpen en de service is top Als er wat is met je auto kun je altijd terecht. Vandaar onze 3e nieuwe auto die we hier gekocht hebben!!

16-06-2020
Hans (Alkmaar) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede ontvangst/corona-maatregelen. Gelijk proefrit kunnen maken en een goede deal kunnen maken. Binnen een week konden we in de nieuwe Suzuki Ignis wegrijden.

16-06-2020
Marijke Langendijk- Jansen (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede dealer en prettig personeel.

09-06-2020
Ton de Weerdt (Obdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Afspraak maken. Ontvangst (bv koffie) auto wordt na reparatie en onderhoud gestofzuigd en gewassen. Dit alles zeer perfect in mijn ervaring. Sinds 6 jaren.

09-06-2020
Dhr.Cornelisse geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke mensen en goede uitleg en goede koffie.

09-06-2020
h.oussoren geeft de service van onze werkplaats een
9

is altijd goed.

07-06-2020
Efrem Gonet (Heiloo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mijn eerste ervaring verliep correct. Alles is gebeurd in een heel gemoedelijke sfeer. Een klant kan niet meer wensen.

03-06-2020
C Buter (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

je wordt altijd vriendelijk ontvangen en het werk wordt schoon afgeleverd.

02-06-2020
T. Bruin (Den Helder) geeft de service van onze verkopers een
10

De vriendelijkheid en het gevoel krijgen van een persoonlijke benadering. Open staan voor diverse vragen van technische aard. Het mogen kijken naar de voortgang van de gekochte auto op het aanbrengen van diverse opties. De wijze waarop de auto werd aangeboden vanuit de showroom/garage/poetsafdeling.

02-06-2020
J. Reichenfeld (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
9

Duidelijke afspraken en prijsopgaaf vooraf en zeer netjes in de omgang, kortom een fijn en net bedrijf!

29-05-2020
Johan Riemer (Broek op Langedijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Autoplaza Suzuki is een prima Suzuki dealer. We worden er altijd correct geholpen en alles is altijd tip top in orde. En als er soms iets fout gaat wordt dat altijd goed en snel opgelost. Aardige mensen. zowel receptie, magazijn en werkplaats.

28-05-2020
BJ Phiferons-Verhagen (Heer Hugo Waard) geeft de service van onze werkplaats een
9

De ontvangst aan de receptie was door de corona iets anders.

27-05-2020
Robin sirre geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een zeer klantvriendelijk bedrijf. Je voelt je er welkom.

12-05-2020
Hanny Schoof (Heemskerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn vriendelijk, goede snelle service, lekkere koffie, je krijgt altijd een klein presentje. Deze keer een bos tulpen. Top.

28-04-2020
Gerard Stam (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service en professioneel onderhoud!

19-04-2020
P.J.Pasma (Broek op Langedijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik zeer goed en correct ben behandeld en een goede uitleg kreeg wat het mij ging kosten en wat er ging gebeuren met mijn vitara. Er werd goed met de corona maatregel omgegaan alles werd goed ontsmet ook de leen fiets werd eerst ontsmet en daarna stond deze voor mij klaar en kon ik hem gaan gebruiken. Toen ik mijn auto na de controle en APK beurt terug kwam halen hadden ze gratis mij auto gewassen en alles wat ze aangeraakt hadden ontsmet. Nadat ik betaald had mocht ik een bos tulpen uitzoeken en pakken vanwege de paasdagen en dat vond een zeer leuke geste (ook hier hield hij de corona maatregel goed door mij zelf de tulpen te laten pakken proficiat).

15-04-2020
Ron Zonneveld (Heerhugowaard) geeft de service van onze verkopers een
8

Behulpzaam , vriendelijk geholpen, maken proefrit direct zelf aangeboden, geen poepegein bij aflevering, alles helder en duidelijk

14-04-2020
A.W.v.Leeuwestijn (HeerHugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze dealer is echt top. Luistert naar de wensen van de klanten. En geeft ook een goed advies.

31-03-2020
Klaas Bierens (West-Graftdijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vanaf de periode dat het bedrijf nog Hans Zoon heette, waar ik begon met een Suzuki Alto, werd de naam later omgedoopt tot AutoPlaza. Vanaf het begin tot aan heden, heb ik vele type's Suzuki ingeruild en gekocht en dat naar alle tevredenheid. In deze lange periode ben ik steeds, ondanks toch wel diverse personeelswijzigingen, fantastisch te woord gestaan en geholpen.

31-03-2020
Marianne Meijrt (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en betrouwbaar.

24-03-2020
Louise Dijkstra -de Moel (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en goed personeel, zowel achter de balie als in de werkplaats. Je krijgt van te voren een prijsopgave en als er nog iets extra's moet gebeuren wordt daarover gebeld en eventueel overleg gepleegd.

17-03-2020
Klaas Beets (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon onze Dealer met jaren ervaring en trots op onze Suzuki Bandit

27-02-2020
mw van weering (heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Keurig geholpen prima service.

13-02-2020
Kimm Leenstra geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, duidelijk prijsopgave, vriendelijke medewerkers, goed verzorgde wachtruimte.

11-02-2020
Koen Koster geeft de service van onze werkplaats een
5

Afspraken over wanneer de auto gereed is worden zonder contact niet nagekomen.

11-02-2020
Paul vdd Vlugt (Broek op Langedijk) geeft de service van onze verkopers een
10

Prettig ontvangst goede service. Er meegedacht in oplossingen. Er wordt je niet iets opgedrongen.

28-01-2020
A. Abrahamse (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service en snelle afhandeling van de klacht.

22-01-2020
Jan Hulsebosch (Egmond aan den Hoef) geeft de service van onze verkopers een
10

De uiterst vriendelijke service en de correcte afhandeling van alles.

26-12-2019
ingrid ferrero (alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd vriendelijk en correct geholpen. deze x was er alleen een zekering nodig. kon direct terecht en ze hebben het snel gemaakt zonder kosten

10-12-2019
Joke de Haan (Oosthuizen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service! Ze zijn klantvriendelijk, behulpzaam, uitermate betrouwbaar.

04-12-2019
Joke Jansen (Bergen NH) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kreeg een Suzuki mee naar huis, zodat ik niet enige tijd in de showroom hoef te wachten op het onderhoud. Dat was heel prettig. Na een telefoontje kon ik mijn Suzuki brandschoon ophalen.

01-11-2019
Ria Schaap (Heiloo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, deskundig en snel.

29-10-2019
Jaap de Groot (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service.

29-10-2019
Gerard Jonkman geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige benadering en professionele hulp.

29-10-2019
Frits schenk (Schagen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Vanaf het moment dat ik onze eerste Swift inruilde voor deze Swift, waren er misverstanden tussen verkoper, klant en werkplaats, waardoor ik meerdere keren (30km) moest rijden om te vragen wanneer er aktie zou komen, na een halfjaar is het hersteld.

23-10-2019
F.A.C. van Opstal (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
8

vakbekwaam, vriendelijk

22-10-2019
A Rifici geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon top service en je weet wat je van te voren ongeveer kwijt ben.

16-10-2019
Mevr. Becker (Heiloo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren kom ik bij deze garage. Heb regelmatig een nieuwe Suzuki gekocht en ben nog steeds zeer tevreden, zowel over de auto als over de garage.

15-10-2019
H. Admiraal (Egmond) geeft de service van onze verkopers een
9

Uitstekende combinatie van klantvriendelijkheid en kennis ter zake. Ongedwongen no-nonsense benadering straalt vertrouwen uit. Correct, pro-actief. Afspraken worden nagekomen.

08-10-2019
Eeuwouda Dijkhof-Bosma (Heerhugowaard ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tevreden over garage en service. Ook sinds mijn man is overleden kan ik alles vragen als ik iets niet weet. En altijd vervangende auto met automaat, dit is heel belangrijk voor me!

01-10-2019
Arthur bak (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en betrouwbaar met prima service.

24-09-2019
Miranda (Uitgeest) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede communicatie, weet waar je aan toe bent vooraf, komen afspraken na en faciliteiten om te wachten zijn ok.

24-09-2019
J.van laar (Hoogkarspel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dat monteurs je daarna uitleg geven dat vind erg fijn.

11-09-2019
Dhr J.Scholten geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke en uitstekende service.

11-09-2019
Jong (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen. Afspraken worden nagekomen, geen verrassingen. Prima kwaliteit. Uitstekende service.

10-09-2019
J.Kat geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantgericht, vriendelijk, dringen niets op, er werken al heel lang dezelfde mensen die je herkennen, ze denken met je mee.

10-09-2019
P. Vlug geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, prima wachtruimte

27-08-2019
n.jonker geeft de service van onze werkplaats een
6

genoeg gedaan

16-08-2019
Dhr Dol geeft de service van onze werkplaats een
8

Geen toevoeging. Gewoon zo doorgaan.

13-08-2019
Jaap Th. van Nes (Zuid-Scharwoude) geeft de service van onze werkplaats een
9

Onderhoudsbeurt in de afgesproken tijd gereed gemeld, onderhoud heeft plaats gevonden volgens afspraak.

06-08-2019
Mevr. E.Mijnen (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hulpvaardige eerlijke vaklui! Menselijk!

04-08-2019
Mevr.Rutten (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige medewerkers,fijne service.Ruime goed bereikbare garage .Schoon en opgeruimd.

19-07-2019
Lous Folkers (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word altijd goed en leuk geholpen. Als het nodig is word ik van huis gehaald en gebracht. Jullie koffie is lekker.

02-07-2019
Marijke Langendijk- Jansen (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word er altijd prettig geholpen. Ben al vele jaren klant.

25-06-2019
Marja Buitenwerf (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldig bedrijf. Nemen alle tijd voor vragen. Denken met je mee. Topverkoper!

18-06-2019
AJ Poppema (Oudorp ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vlotte en vriendelijke afhandeling van mijn vragen. Na de beurt altijd de auto gewassen ect.terug.kan me niets beter wensen.

05-06-2019
Zwitselaar (De Rijp) geeft de service van onze werkplaats een
8

goed

05-06-2019
Herman Meijer (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men doet zijn uiterste best om de klant te helpen.

05-06-2019
BJ Phiferons-Verhagen (Heer Hugo Waard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij het overlijden van mijn man, hebben ze mijn zo goed geholpen

29-05-2019
a klaver geeft de service van onze werkplaats een
7

ik ben zeer tevreden bij Autoplaza alleen het navigatie systeem dat je koopt bij een nieuwe auto dat is een drama ,kost je 300 euro veelste duur en twee jaar te oud, je loopt hiermee altijd achter de wagen met dat systeem een opdate ook veel te duur kostje 150 euro dat is een grote tegenvaller van Suzuki. Had ik dat geweten had ik nooit een navgatie systeem gekocht ik hoop dat ik daar een antwoord van Suzuki krijg.

26-05-2019
Wil Rooijakkers (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

klantvriendelijk, betrouwbaar, bekwaam, eerlijk, duidelijk.

22-05-2019
Robin sirre (Sint pancras) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer prettig bedrijf

21-05-2019
g kievit geeft de service van onze werkplaats een
10

ben al jaren klant en loop altijd tevreden naar mijn auto. kleine dingen doen ze tussen door zonder afspraak en ik geniet even van de koffie

21-05-2019
Dhr r stouten (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede en snelle service

30-04-2019
Dhr Pasma (Broek op Langedijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik correct en vriendelijk ben behandeld en de werkzaamheden en uitleg probleem netjes en keurig werd uitgelegd en men bereid was mee te gaan naar de auto om een bepaalde knop aan te wijzen die door mijn vrouw uitgedrukt was en door mij niet opgemerkt was.

23-04-2019
Henny Rensenbrink (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kom er al jaren en word altijd naar volle tevredenheid geholpen. Goed werk en prima service !

23-04-2019
A.W.v.Leeuwestijn geeft de service van onze werkplaats een
10

De klanten worden netjes en beleefd te woord gestaan en geholpen. Ook de auto word helemaal schoongemaakt en netjes weer afgeleverd aan de klant.

09-04-2019
Peter schuijt (Broek op langedijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service keer op keer. Voel mij echt klant.

02-04-2019
Leenstra (Avenhorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijke mensen, nette wachtruimte.

01-04-2019
Mevr. Teijsen geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren een zeer tevreden klant van Autoplaza Suzuki.

27-03-2019
Flossie (Beverwijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Geen opmerkingen alles verliep naar wens. Het was een lastige inruil, dat wisten we. Verkoper heeft er voor ons de beste deal uit weten te slepen.

26-02-2019
Leon van der Stam (Egmond-binnen) geeft de service van onze verkopers een
9

Werd goed geholpen ook tijdens het ophalen en het process naar de auto.

19-02-2019
Wijnand Buding (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede ontvangst en prima service.

22-01-2019
N voorthuijsen (schagerbrug) geeft de service van onze werkplaats een
9

wij zijn zeer tevreden over Suzuki alkmaar

22-01-2019
Joke de Haan (Oosthuizen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, goede service .. ik ben zeer tevreden

15-01-2019
Jan Hulsebosch (Egmond aan den Hoef) geeft de service van onze werkplaats een
10

De klantvriendelijke benadering en de geweldige service.

15-01-2019
Dhr. VLUG geeft de service van onze werkplaats een
9

Service is goed. Klantvriendelijk. Kwaliteit vd werkzaamheden.

01-01-2019
Dhr. Sneek (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autoplaza Suzuki is een dealer die klantvriendelijkheid en betrokkenheid bij de klant hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast wordt er prima werk en service geleverd.

30-12-2018
Dhr.R.M.Wijte (Beverwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Perfect onderhoud aan mijn suzuki

18-12-2018
G de Ruijter (Heiloo) geeft de service van onze werkplaats een
8

geen toe lichting

18-12-2018
mw schuring (heerhugowaard ) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima informatie. nette behandeling.

18-12-2018
Dhr. P. van Zutphen geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles is tot nu toe prima onderhouden

12-12-2018
Klaas Bierens (West-Graftdijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

In ruim 30 jaar dat ik Suzuki rij ben ik klant bij Autoplaza (voorheen Hans Zoon). Al die jaren zeer tevreden over zowel Suzuki als Autoplaza.

11-12-2018
Paul Vlug geeft de service van onze werkplaats een
10

Super service. Afspraken worden nagekomen. Een prima ontvangst. Lekkere koffie.

05-12-2018
Jan Blokker (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
8

Alles is prima in orde.Vind alleen een 10 overdreven. Een 8 is ruim voldoende. Er moet toch ook iets te verbeteren zijn.

05-12-2018
Wim Theel (Alkmaar ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mooie showroom. Vriendelijke bediening. Koffie en wifi en leestafel. .en uiteraard nieuwe en gebruikte auto's. Goed bereikbaar. Ruime parkeergelegenheid

04-12-2018
Jan Konijn (Heerhugowaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

De wintercheck is goed en netjes uitgevoerd.

28-11-2018
Marjolein Cock (Bergen aan Zee ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk personeel, prettige wachtruimte met recente krant en lectuur en lekkere cappuccino. Goede uitleg aan de balie, goed meedenken met de klant bij de aanschaf van van een auto .

28-11-2018
George Roetering (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
8

ben zeer tevreden over behandeling algemeen

28-11-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autoplaza Suzuki in ALKMAAR
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten