Autocentre Van Buuren BV Uw dealer
0182-516680

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

82 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Mv lommerde geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen

03-09-2019
J.P.M. van der Wiel (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

ZE zijn klantvriendelijk

20-08-2019
Dhr E.A.van Duuren (Schiedam) geeft de service van onze werkplaats een
10

No nonsens garage doet wat die moet doen tegen een goede prijs

13-08-2019
Dhr. L.A.R. Chatelin (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Receptiepersoneel prima, monteurs goed. Jammer dat m'n vaste monteur weg is gegaan vanwege privé omstandigheden. Heb nog niet veel ervaren over de andere monteurs.

09-07-2019
C.A. de Kruijf geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk. Goede service .je weet vooraf waar je aan toe bent

29-05-2019
Lisette van der Velden (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd behulpzaam, denken mee, zeer vriendelijk, kom er al jaren.

21-05-2019
Hr.H.T.Verkaik (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

De vriendelijke sfeer,correcte behandeling,en nooit discussie over de rekening,petje af.

21-05-2019
A. Gouw (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Snelle service, correct geholpen en adequate prijsopgave. Ook duidelijkheid over de werkzaamheden en de kostenopgave en daadwerkelijke kosten.

10-04-2019
Bianca geeft de service van onze werkplaats een
10

Service en communicatie zijn perfect

09-04-2019
e verdonk (gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Garage die attent is voor de klant groot of kleine reparatie koffie staat vers klaar voor je. En mensen zijn vriendelijk. Oprecht en eerlijk.

02-04-2019
J. Buitink (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ze erg gastvrij zijn en een goede service verlenen. Denken altijd met je mee en ook al ben je onbeholpen met je uitleg als je een probleem hebt weten ze altijd wat je bedoelt en wordt het opgelost. Je voelt je er altijd op je gemak.

26-02-2019
E Dijkema geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijk en belangstellend

29-01-2019
dhr ; broer (reeuwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

gewoon een goeie garage

16-01-2019
Bob Roman (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij kwamen alleen voor ruitenwissers voor.Waren gescheurd. Schrokken wel van de prijs € 66,- Montage was niet berekend.Adviesprijs Suzuki..... Vinden wij toch niet bij een Suzuki passen!

08-01-2019
E. Snaterse geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, zeer klantgericht, zowel de mensen bij de balie als de monteurs zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken

28-11-2018
G. de Jong (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Autocentre Van Buuren word je op een klantvriendelijke en correcte manier behandeld. De combinatie van vakkennis en redelijke prijzen zorgt ervoor dat ik al jaren een tevreden klant ben.

27-11-2018
louis jansen (reeuwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

goed eerlijk net een grote familie

22-11-2018
Marcel van Es (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
8

De koffie staat altijd klaar ,en ben altijd tevreden.

20-11-2018
mevr. v d knaap reijm (nieuwerkerk a d ijssel) geeft de service van onze werkplaats een
8

een garage die hun vak verstaan in alles

23-10-2018
Groeneveld (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima dealer en dito garage. Vriendelijke vakmensen zonder poespas.

18-10-2018
K.S. Laurense (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende en klantvriendelijke garage.

16-10-2018
Mevr.J.Schellekens (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vind het een heel prettig vertrouwd bedrijf en altijd vriendelijk te woord gestaan.

16-10-2018
Ingrid van Loo (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hart voor de auto en het merk, duidelijke informatie en kosteninschatting, prettig contact.

09-10-2018
e verdonk (gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

geven goede raad met alles. ze luisteren na je en zoeken altijd na oplossingen . kan geen kwaad woord zeggen over dit familie bedrijf .

09-10-2018
Joop van Es (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
8

Persoonlijke benadering.

02-10-2018
GCB Beets (Ridderkerk) geeft de service van onze werkplaats een
8

ja

20-09-2018
Dhr Baars geeft de service van onze werkplaats een
9

Een zeer goed bedrijf met kundige hardwerkende en vriendelijke mensen

19-09-2018
Dhr. I. Van den Berg geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is een fijne garage om in te zijn met vriendelijk personeel en de reparaties zijn goed uitgevoerd

18-09-2018
mevr. r te g geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en informatie.

06-09-2018
Dhr. Larry Chatelin (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren klant en dit, nog steeds, tot volle tevredenheid!

04-09-2018
E.J. van Oijen (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en betaalbaar.

03-09-2018
E.A. van Duuren (Schiedam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Keurige service gewoon normaal doen geen kapsones

28-08-2018
J.P.M. van der Wiel (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

ze zijn vriendelijk

21-08-2018
Paulus (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al meer dan 30 jaar voor ons een vertrouwd adres. goede service. fijne persoonlijke benadreing , goede prijs/kwaliteit verhouding, altijd alles in goed overleg. Bij van Buuren denkt men nog met je mee !!

21-08-2018
c dekker (waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

voldoende

10-07-2018
CC Melman (gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

heb zelf in verkoop gezeten weet dus wat er afspleet in de auto verkoop.

20-06-2018
H.T.Verkaik (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

De medewerkers van Autocentre Van Buuren B.V.zijn,vriendelijke,betrouwbare mensen,dat geeft een vertrouwenwekkend gevoel.

12-06-2018
C.A. de Kruijf (Gouda ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Al jaren zeer tevreden

12-06-2018
Mevrouw Feijtel geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service en klantvriendelijkheid.

29-05-2018
Dina Havenaar (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Deze dealer is een eerlijk, kundig, nauwkeurig, betrouwbaar en prettig bedrijf. Heb je een nieuwe auto nodig of juist een tweede hands of zoek je een goed garage? Bij deze dealer heb ik dit alles gevonden. Voor mij geen betere!

20-04-2018
Claudia van Lindt (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn altijd vriendelijk en ze geven je het gevoel dat je welkom bent en waardevol. Super team.

20-03-2018
Mevr. Y.van Nieuwkoop geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen, goed werk tegen afgesproken prijs

14-03-2018
Daphne Anne van de Water (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik geef zelden een 10 aan welke instantie dan ook, maar dit bedrijf heeft in de afgelopen jaren mijn auto heel goed onderhouden. De aanschaf was bij een ander bedrijf en die hebben me een schadeauto verkocht zonder me daarvan op de hoogte te stellen. Ze hebben de grote beurt en de apk uitgevoerd en waren nogal onder de indruk over de slechte staat van deze auto. Mijn schrik was ook groot, zeer groot eigenlijk. Ze hebben een totale “operatie” uitgevoerd en hebben me hier en daar wat geholpen (niet alles doorberekend). Elk jaar ga ik met Mn suki naar ze toe en elk jaar krijg ik op tijd een telefoontje met het wel en wee rapport, ik weet bijna op de cent af wat ik aan het einde van de dag af moet rekenen. Ik Heb nog nooit een klacht gehad waardoor ik terug niets, altijd alles prima in orde. Alleen Mn stoel staat niet terug als de monteur klaar is maar ja, dan zou de monteur er ook niet meer in of uit kunnen denk ik. Ikbennet1:58cm) ?? al met al... een fijn bedrijf met een vakkundig team op alle afdelingen.

07-03-2018
Jeanne Kastelein (Waddinxveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ruime mogelijkheden voor afspraakplanning. Snelle, accurate service

06-03-2018
j l jansen (reeuwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

je wordt goed vrindelijk geholpen

27-02-2018
Mevr. Buitink geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt altijd erg serieus en voorkomend geholpen. Niets is te veel en ook tijdens de wachttijd wordt er goed voor je gezorgd op een vrolijke en vriendelijke wijze.

21-02-2018
cees v d knaap (nieuwerkerk a d ijssel) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima garage,vriendelijke mensen ,verstaan hun vak

13-02-2018
Annette van Z. (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijk en correct

19-12-2017
Marga Teeuwen (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Meer dan 20 jaar kom ik bij deze Autogarage van Buuren in Gouda. Ze zijn vriendelijk eerlijk ze denken mee en echt te vertrouwen. Echt een TOP garage!!!!!

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk staan altijd voor je klaar

06-12-2017
Marienne Feijtel (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Er wordt altijd prima service geleverd en men is zeer vriendelijk en klantgericht.

08-11-2017
Lucy van Zeijl (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Persoonlijke aandacht en ruim de tijd

08-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbare dealer, denkt met je mee. Prima inruilwaarde gekregen en goede service. Heeft hart voor je auto.

17-10-2017
Larry Chatelin (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben al jaren een tevreden klant bij Autocentre Van Buuren. Zowel in de werkplaats als bij de recepie/verkoop zijn de mensen vriendelijk en deskundig!

17-10-2017
Barend Kers (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk, kennis van zaken en komen de gemaakte afspraken na!

17-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Kleine klantvriendelijke garage met deskundig personeel

12-09-2017
Ernst van duuren (Schiedam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg klantvriendelijk en correct

15-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
6

Ze zijn duur in prijs

09-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke correcte mensen in het bedrijf

09-08-2017
Ellie Kooijman (Vlaardingen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Autocentre Van Buuren wordt je uiterst vriendelijk ontvangen. Terwijl je op je auto wacht kun je plaatsnemen aan de leestafel (met de kranten van de dag) en word je verwend met een kop koffie of thee. De werkzaamheden aan de auto worden snel en vakkundig verricht en hebben bij mij nooit tot klachten geleid. Kortom: een uitstekende dealer. Zelfs onze verhuizing van Gouda naar Vlaardingen heeft er niet toe geleid dat ik van dealer gewisseld heb. Ik voel me uitstekend op mijn gemak bij dit bedrijf!

25-07-2017
c dekker (waddnxveeni) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede kofie

19-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt altijd vriendelijk geholpen. Heb vertrouwen in de vakmensen. Altijd prijsopgave per telefoon.

19-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Wil toch opmerking maken over dealerschap.Ik ben ,zoals bij U bekend ,bij v Buuren. Hoe is het dan mogelijk dat ik van collega Boonstoppel,waar ik nog nooit geweest ben,een aanbod met inruilprijs van mijn Suzuki krijg.!!!!!!!

12-07-2017
Dhr. C.C.Melman (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn heel tevreden over van Buuren garage, wordt vakkundig en vriendelijk geholpen.

20-06-2017
Claudia van lindt (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hele goede servise en hele leuk mensen die daar werken.

19-06-2017
louis jansen (reeuwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

nog nooit teleur gesteld en altijd naar een oplossing gezocht een zeer goed familie bedrijf

30-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Bekwame en klantvriendelijke garage

24-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

alles ok

16-05-2017
Gwendolyne v Erp (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
8

Dik tevreden hoor daarom ook een dikke 8

10-05-2017
J.Schellekens (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vind het een zeer prettige en vertrouwde garage. Eerlijke antwoorden dus een goed adres om auto te kopen en laten repareren. Klantvriendelijk hoog in het vaandel.

10-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

PRETTIGE SFEER EN GOEDE SERVICE.

12-04-2017
A.van Zuijlekom (Gouda ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Reparatie is goed doorsproken en op tijd gemeld wat ze gingen doen. Helaas niet verholpen, de klacht kwam al gauw weer terug. Garage heeft wel geïnformeerd bij mij hoe de stand van zaken was. Nu gaat as. donderdag de auto weer de garage in!

11-04-2017
Roel Drost. (Moordrecht. ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nooit klachten over en vriendelijke mensen.

04-04-2017
Mevr. Buitink geeft de service van onze werkplaats een
9

Voel me erg op mijn gemak, ze begrijpen ook mijn " lekentaal " als er een probleem is en denken goed met je mee. Bellen je met een prijsopgaaf zodra zij hebben kunnen bekijken wat het gaat kosten en dan wordt het nooit meer! Fijne gezellige mensen.

02-04-2017
Coby hornes (gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

het is een fijne zaak en ze staan je altijd goed te woord

22-03-2017
C v d Knaap (nieuwerkerk a d ijssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima garage, ze doen echt hun best verstaan hun vak , hebben een hart voor de klant ,de klant staat hoog in het vaandel prima

21-03-2017
Neijssel (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een prima dealer waar we al jaren met tevredenheid komen!

04-03-2017
Marga Teeuwen (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer betrouwbaar, komen afspraken na, denken met je mee, zeer vriendelijk, koffie staat altijd klaar,Gewoon super!!!

20-12-2016
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

In de meer 20 jr dat ik bij deze dealer ben, heb ik een uitstekende ervaring opgedaan. Hulpvaardig en zij doen hun best om een probleem zo gauw mogelijk voor de klant op te lossen.

13-12-2016
Dhr. Larry Chatelin (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autocenter van Buuren heeft zeer kundige monteurs en administratief medewerkers waar ik al jaren mee te maken heb en nog steeds zeer tevreden over ben.

12-10-2016
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

prima geholpen, vriendelijk en correct behandeld.

05-10-2016
Dhr.e.a.van duuren (Schiedam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een gewone garage zonder poespas waarin de klant centraal staat en de service voorop met duidelijke afspraken en prijzen een prima communicatie

23-08-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
De door u gekozen voorkeursdealer is een Suzuki Servicedealer en bied geen nieuwe Suzuki’s aan. Selecteer alstublieft een andere dealer. (Deze Servicedealer kan wel als tussenpersoon de aankoop van een nieuwe Suzuki voor u verzorgen).
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen