Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Winters Weert B.V. Uw dealer
0495-526455

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Joop Groot Zevert (Veldhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vakkundig monteurs, klantvriendelijk.

15-09-2020
Frans en Toosje van Daal (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke mensen en goede service.

08-09-2020
Wim Strik (Venlo-Blerick) geeft de service van onze verkopers een
10

Een tevreden koper, zowel over de nieuwe als de ingeruilde auto.

05-08-2020
Jan Sijben (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles gaat goed. Ben zeer tevreden.

29-07-2020
leen de laat (soerendonk) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk en deskundig, behulpzaam.

29-07-2020
W.wijnhoven (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk.

28-07-2020
Mevr WF Visser Sommer (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed geholpen, alleen was het wel een hoop geld.

28-07-2020
Ed Sealtiel (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima klantvriendelijke, deskundige garage.

28-07-2020
Ad Frijters (Veldhoven) geeft de service van onze verkopers een
10

Correct behandeld, prettig zaken gedaan en bij de aflevering uitgebreide uitleg.

28-07-2020
W. Stanko geeft de service van onze verkopers een
8

Bepaalde dingen zeer onduidelijk. Bijv. de lakverzegeling, zeer onduidelijk welk pakket en welke prijs voor welk pakket. En als je er naar vraagt krijg je een vaag antwoord. Hierbij voel ik me bedonderd heb er een slecht gevoel over.

14-07-2020
Dhr p. Geraads (Tegelen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke mensen. Goede service.

09-06-2020
Dhr peters (Geleen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede garage.

02-06-2020
Jan Maessen (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Solide, betrouwbaar adres. Fijn zaken doen kenmerkt deze dealer. Het feit dat ik niet erg tevreden heb opgegeven omtrent de wachtruimte c.q receptie ligt ten grondslag aan het feit dat toen ik mijn auto aanbood voor onderhoud de showroom werd gerenoveerd. Maar dat is natuurlijk een incidentele gebeurtenis en niet representatief voor deze research.

19-05-2020
MFM Vd Winkel (Baexem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt goed geholpen door vriendelijke mensen.

16-05-2020
Henri petit (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima bedrijf.

12-05-2020
Mevr maessen geeft de service van onze verkopers een
8

Prima verlopen.

12-05-2020
Harrie de Groot (Eindhoven) geeft de service van onze verkopers een
9

Snel, correct en goede uitleg. Als ik nu nog een onderhoudsschema had gehad was het een 10 geweest.

28-04-2020
Lous Verrest-Huinen (Maarheeze) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige bejegening en goede afhandeling!

08-04-2020
Mevr. Van den Broek geeft de service van onze werkplaats een
10

In één woord GEWELDIG!

01-04-2020
J de Quartel geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima, duidelijk, correct. Geen verrassingen.

17-03-2020
jac peters (weert) geeft de service van onze werkplaats een
8

Autobedrijf Winters is een prima organisatie welke in het onder / midden segment van de automarkt werkt. Gelet op het bovenstaande voldoet dit bedrijf prima aan de eisen des tijds. prijs kwaliteit prima, service prima etc het kan allemaal nog beter maar dit hoeft niet ( opstelling auto's in de showroom, opstelling en inrichting front office , service desk

20-02-2020
L de wit (Valkenswaard) geeft de service van onze verkopers een
10

Ze zijn vriendelijk en kundig

18-02-2020
jos Fermont (beegden) geeft de service van onze werkplaats een
7

De service kan beter.

12-02-2020
Knöps geeft de service van onze verkopers een
9

vriendelijk, secuur en goed mee te onderhandelen

11-02-2020
H Jansen (Valkenswaard) geeft de service van onze verkopers een
9

Correcte behandeling zeker aan te raden

21-01-2020
Marco Moonemans (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben simpelweg bijzonder tevreden!

21-01-2020
Frans Hellenbrand geeft de service van onze werkplaats een
9

vakkundig, vriendelijk en klantgericht

03-12-2019
j maier (wessem) geeft de service van onze verkopers een
9

heb in het verleden ook Suzuki gereden was toen tevreden met Suzuki en dealer

19-11-2019
HJvHouwelingen (Herkenbosch) geeft de service van onze verkopers een
9

Duidelijk en helder aan mijn wensen voldaan

12-11-2019
Sjo Adang (Roermond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service en klantvriendelijk.

31-10-2019
Eric-Jan van der Heiden (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke, snelle deskundig en betrouwbare service. Alle reparaties gaan in overleg. Geen negatieve verassingen bij het afrekenen.

30-10-2019
H jansen (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Duidelijk.

29-10-2019
Corry Graus geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en een prettige wachtruimte. Jammer dat het puntje op de i er niet was, er moest nog een laatste reset gedaan worden omdat het olielampje bleef branden.

24-09-2019
Wil Visser Sommer (Nederweert) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik zeer tevreden ben.

17-09-2019
Remi Beugelink (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een jaar geleden mijn Suzuki S Cross gekocht, mijn eerste 15000 km beurt bij Winters Weert, prima op de afgesproken tijd, een tweetal vragen mijnerzijds zijn prima opgelost. Ik ben over de service en vertrouwen van dit bedrijf zeer tevreden.

14-09-2019
Theo Snijkers (Wessem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Medewerkers weten heel duidelijk waar ze mee bezig zijn. Kijk even terug naar de geschiedenis van een auto en als er vroegere problemen zijn geweest vraag dan even hoe het er nu mee gaat en of er nog wensen zijn.

03-09-2019
prosper delsing (echt) geeft de service van onze verkopers een
9

staan altijd te woord als je wat vraagt

20-08-2019
Jan Sijben (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer vriendelijk en correct behandeld.

02-08-2019
Jbm stultiens (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne garage en goed personeel

30-07-2019
Frank (Deurne) geeft de service van onze verkopers een
10

Garage winters is gewoon een garage die het doet zoals het moet goede uitleg afspraken die goed nagekomen worden vriendelijkheid is daar normaal Prima garage

30-07-2019
Dhr peters (Geleen ) geeft de service van onze verkopers een
9

Ben zeer goed ontvangen

23-07-2019
Weekers (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles top geregeld

10-07-2019
Scheepers (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
9

Meerdere auto’s gekocht

29-06-2019
Maenen geeft de service van onze werkplaats een
10

Top bedrijf, vakkennis, aardige mensen

19-06-2019
J van Empel geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk bedrijf waar je goed en snel geholpen word. Wij hebben hier al diverse auto's gekocht en ingeruild en altijd tot een prima deal kunnen komen. Over hoe problemen worden opgelost hebben wij nog geen ervaring, tot op heden nog geen problemen gehad.

04-06-2019
Mjh van kaer (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
10

We hebben altijd goed gesprek en we kwamen altijd oo een deal uit

22-05-2019
Marco Moonemans (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zoals eerder vermeld, als dr schaal lopen van 0-11 dan zou ik een 11 geven! Of een 15, wat dan ook: hoogste score!!! Ben gewoon zeer tevreden!

14-05-2019
Dhr. H. Derckx (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben dik tevreden over Winters autobedrijf

10-05-2019
Mevr. M. Brands-Verstappen (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd klantgericht. Eenmaal, ruim een jaar geleden, een akkefietje gehad, maar toen ik daarover met een medewerker heb gesproken, is dat tot in de puntjes opgelost. Daarom is Winters al jarenlang mijn vaste dealer zowel voor aanschaf auto als onderhoud.

23-04-2019
Dhr Creemers (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles liep perfect van de prijsopgave tot alles klaar was Ontzettendfijn personeel dat mij goed geholpen heeft

23-04-2019
Paul (Echt) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service, deskundigheid, vriendelijkheid

16-04-2019
G Kluijtmans (Nederweert) geeft de service van onze werkplaats een
10

klant vriendelijk

16-04-2019
Jan Geelen (Haelen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede klantvriendelijke ontvangst met krant en koffie. Snelle jaarlijkse beurt uitgevoerd volgens opgave. Kleine attentie bijafrekening.

09-04-2019
Dhr. de Vries (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een goed bedrijf met vriendelijk personeel dat altijd bereid is te helpen.

09-04-2019
C.H.M. Kwaspen (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede ontvangst. Goede kennis van zaken.

09-04-2019
JGM Verrest (Maarheeze) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een 10 is voor God, een 9 voor de meester en dus is een 8 een fantastische score.

09-04-2019
Peter Rijnders (Budel-Dorplein) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk personeel. Monteur komt ook nog zeggen dat mijn ruitenwisser achter aan vervanging toe is dan praat je over 9 euro. Nou compliment.

02-04-2019
ed sealtiel (weert) geeft de service van onze werkplaats een
10

gewoon super service

12-03-2019
Wil van Lier (Asten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ze eerlijk zijn, betrouwbaar, gastvrij en super professioneel!

06-03-2019
Tom de Vos (Veldhoven) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantvriendelijk, goede inruilprijs, kennis van zaken, een verkoper die naar je luisterde, goede after sales, kortom een dealer die bij mij zeer hoog in het vaandel staat. Van de mensen om me heen rijden er best veel een auto van Winters en allemaal hoor je hetzelfde zeggen. Geweldig zo'n garage. Zo moesten ze allemaal zijn. De grote drijfveer directeur verstaat dit vak als geen ander en draagt dit via zijn personeel uit naar zijn klanten en dat voel je als klant meteen. Ga zo door ! Volgende keer weer Winters !!

29-01-2019
Mevr.Kersten (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn vriendelijk en alles snel afgehandeld zo als het hoort

22-01-2019
JJC Wolfs (Koningsbosch) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne garage met prima medewerkers. Goede en duidelijke afspraken en prima service.

08-01-2019
Marie (Eindhoven) geeft de service van onze verkopers een
10

Heel klantvriendelijk en behulpzaam. Ik voelde me welkom bij het autobedrijf Winters B.V.

11-12-2018
P L Sijpkes (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
8

Autobedrijf Winters is een bedrijf met aardige en kundige mensen die het maken dat ik vanuit Almere mijn auto in Weert in onderhoud heb.

22-11-2018
Sjo Adang (Roermond) geeft de service van onze verkopers een
9

goede service.beleefd.behulpzaam.goede uitleg by aflevering.

21-11-2018
Dhr. M van Boekel geeft de service van onze werkplaats een
9

Keurig net bedrijf met vriendelijke mensen en goede service.

20-11-2018
Wim Strik (Venlo - Blerick) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het verhaal van Winters dat de Swift met name een auto is, die staat voor - redelijke prijs bij aanschaf, - zuinig in gebruik, - een auto met de minste storing. - service laat wat mij betreft NIETS te wensen over.

07-11-2018
Wchlelievel (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
8

8

30-10-2018
Jansen (Valkenswaard ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijk volgens afspraak

30-10-2018
t parren geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk geholpen door personeel

24-10-2018
AH Verberne (Heythuysen) geeft de service van onze verkopers een
10

goede ontvangst.

23-10-2018
Jos hendriks (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nogmaals goede service en monteur peter die de auto haalt en terug brengt en nog uitlegd wat ze gedaan hebben .

21-10-2018
Charles Meijer geeft de service van onze verkopers een
9

De aanschaf van de Suzuki ging in een prettige, duidelijke en open sfeer. Afspraken worden nagekomen. Ik heb nog nooit een auto in zo’n korte tijd gekocht. Meestal nam het wat langer tijd in beslag vanwege twijfels over de auto, verkoper of bedrijf. In dit geval niet. Ook de afstand tussen onze woonplaats en Weert van ruim 90 km was hierdoor geen beletsel.

04-10-2018
Corry Graus geeft de service van onze verkopers een
8

Goede service en vriendelijke verkopers.

02-10-2018
Manny Hodiamont (Valkenburg aan de Geul) geeft de service van onze verkopers een
9

Bedrijf maakt een degelijke indruk. Het verkoopproces bij de aankoop van onze nieuwe Suzuki Vitara High Executive verliep naar volle tevredenheid. Personeel weet klant op de juiste manier te woord te staan.

25-09-2018
Mevr. Graus geeft de service van onze werkplaats een
7

Over het algemeen tevreden. Een defect aan de automatische deuropener in de garatietijd kon niet naar tevredenheid verholpen worden.

28-08-2018
M.Eijsvogel (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service, komen afspraken na!

28-08-2018
Marco (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer prettige omgeving met vriendelijke en bekwame mensen

28-08-2018
Jan Sijben (Weert) geeft de service van onze verkopers een
9

Deskundige voorlichting en prettige behandeling.

28-08-2018
Julis de Quartel (Waalre) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vakkundige dealer. Zakelijk en efficiënt. Prettig contact. Zeer tevreden. Dat ligt natuurlijk ook gewoon aan de auto: Bijna volledige storingsvrij en als er eens iets is wordt het gewoon snel opgelost.

23-08-2018
Ed Sealtiel (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
10

we zijn super tevreden over alle aspecten van deze garage. echt super

07-08-2018
Dhr van der Looij (Valkenswaard) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk

07-08-2018
H. Fügel geeft de service van onze werkplaats een
8

Vind mijn oordeel treffend! Hiebij moet gezien worden dat ik moeijlijk een oordeel kan afgeven als ik in de showruimte zit en in de werkplaats de werkzaamheden aan mijn auto plaatsvinden.

03-08-2018
Theo Snijkers (Wessem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ken dit bedrijf nu één jaar. Zowel bij de aankoop van een tweedehandsje met inruil, als de afhandeling van en aantal technische problemen daarna heb ik me altijd zeer correct behandeld gevoeld. Nooit overbodige vragen. Geen vervelende (verkoop)-praatjes. Gewoon een fijn vertrouwd bedrijf.

31-07-2018
M Janssen (Veldhoven ) geeft de service van onze verkopers een
9

Ben geholpen zoals het hoort

31-07-2018
Melanie geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne en vriendelijke mensen, goede hulp gekregen. Staan altijd voor je klaar.

24-07-2018
Dhr. Wijnhoven W.J.J. (Weert) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer correcte en klantvriendelijke behandeling

11-07-2018
Frits Vortman (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ontvangst had beter gekund

02-07-2018
Michael Schumacher (Stramproy) geeft de service van onze werkplaats een
9

een bedrijf waar je direct op je gemak voelt en je de laatste nieuwe producten van Suzuki uitvoerig kunt bekijken en de nodige toelichting, uitleg en aanbeveling krijgt

27-06-2018
Caroline (Nederweert) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Duidelijke uitleg en alles volgens plan in orde.

12-06-2018
M. Adriaens geeft de service van onze verkopers een
7

Correcte benadering. Er wordt naar je geluisterd.

23-05-2018
A. Romeijnders (Maasbracht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed behandeld

16-05-2018
Mw, Tubee (Neeritter) geeft de service van onze verkopers een
9

Klant vriendelijk

15-05-2018
j.smulders geeft de service van onze verkopers een
8

prima geholpen en vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. alleen aanbrengen van parkeersensoren heeft geresulteerd in 'vergeten' stekker, dus terug moeten gaan. Reservewiel van ouder model (goed afspraak die ik bij winters kon maken) resulteerde in een wiebelende kofferbak plank. dus terug gemoeten. vervolgens wel keurig opgelost.

10-05-2018
Mevr. M. Brands-Verstappen (Eindhoven) geeft de service van onze verkopers een
10

***kreeg ik alle ruimte om met mezelf overleg te plegen. Dit was de eerste keer dat ik als vrouw een nieuwe auto kocht omdat mijn partner helaas overleden is. Ik vond het best heel spannend en ook emotioneel en moeilijk. Maar Ralf zowel als Paul hadden daar alle begrip voor. Toen ik vroeg op welke termijn hij een antwoord van mij verwachtte kreeg ik te horen: zodra U er klaar voor bent. Dat gaf mij een bijzonder goed gevoel. Niet aandringen en proberen mij over te halen het te doen.

09-05-2018
Gerard Kluijtmans (Nederweert) geeft de service van onze verkopers een
10

zeer tevreden over behandeling garantie

08-05-2018
Ton Vereijken (Waalre) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een echt klantvriendelijke ervaring. Empathisch en begripvol, niets is teveel. Deze ervaring heb ik alleen meegemaakt bij autobedrijven hoger in de markt. Deze dealer doet hier dus niet voor onder.

24-04-2018
Dhr jm boelens (eindhoven) geeft de service van onze verkopers een
8

snel kan leveren voor mooie prijs

22-04-2018
Ben Abspoel (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
8

Winters is groter in Kia en Mitsubishi

12-04-2018
Wf Visser Sommer (Nederweert) geeft de service van onze werkplaats een
8

dat ik zeer tevreden ben

05-04-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Winters Weert B.V. in WEERT
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten