Autobedrijf Schuurhuis Uw dealer
0529-454600

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

84 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Jacqueline Swiebel (Ommen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Garage Schuurhuis biedt goede, betrouwbare en snelle service.

17-10-2019
Ela Olsman-Elsinga (Den Ham (Overijssel)) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uiterst betrouwbaar, zorgvuldig en vriendelijk. Afspraken worden nagekomen. Als je tussendoor even langskomt voor een kleinigheid nemen ze altijd de tijd voor jou. Er wordt koffie aangeboden als je even moet wachten.

15-10-2019
Erik Teunis (Vroomshoop) geeft de service van onze werkplaats een
8

Autobedrijf Schuurhuis is een betrouwbare en vakbekwame Suzuki dealer.

25-09-2019
Gerard stevens (Radewijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn vriendelijk niet opdringelijk hebben verstand van hun zaak, staan voor je klaar

19-09-2019
J.Weelink Woertink (Ommen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je kunt er altijd terecht voor vragen en ze helpen heel fijn.

18-09-2019
W.Visser (Hardenberg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Werkzaamheden werden op correcte wijze uitgevoerd en ook de kosten daarvan waren m.i.daarmee in overeenstemming.

10-09-2019
Dhr.J.Brinks (Ommen) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettig persoonlijk contact.

10-09-2019
Kirsten (Ommen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, klantvriendelijk en duidelijke communicatie!

03-09-2019
H.J .Kieft (Ommen) geeft de service van onze verkopers een
10

Omdat ik zeer tevreden ben

15-08-2019
G (Hardenberg) geeft de service van onze verkopers een
9

Als klant behandelt en op een vriendelijke manier alles uitgelegd en tijd voor ons hebben. Het voelde heel vertrouwd.

06-08-2019
Henk Knol geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service

17-07-2019
Han Kieft (Ommen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke en vakkundige medewerkers

16-07-2019
van Kerk oerle (Stegeren) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik zal een voorbeeld geven. Ik kom aanrijden met een kapotte verlichting . Ze gaan dan niet moeilijk doen maar repareren het onmiddellijk.

06-06-2019
Jaap de Vries (Dedemsvaart) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service en vriendelijk personeel

07-05-2019
M.Latour (Dedemsvaart) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service en altijd vriendelijk!

30-04-2019
Henk Runhart (Nieuwleusen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en snelle en goede afhandeling.

05-04-2019
Kees Voorn (Ommen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede afspraken, correcte uitvoering, goede sfeer.

27-03-2019
Fred lankreijer (Hardenberg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima geholpen en er lopen daar een stel goede vakmensen rond

27-02-2019
J Schuurman geeft de service van onze werkplaats een
8

Gewoon goed

26-02-2019
MOUWER (OMMEN) geeft de service van onze verkopers een
10

GEEN KLACHTEN

25-02-2019
H MOUWER (STEGEREN) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geen klachten.

05-02-2019
Gerard (Roden) geeft de service van onze werkplaats een
8

Autobedrijf Schuurhuis weet waar ze het over hebben. Ze geloven in het product dat ze verkopen. Dit geldt voor de autoverkoop maar ook voor de werkplaats. Gekwalificeerd personeel dat klantvriendelijk is en kwaliteit wil afleveren. Gewoon een prettig bedrijf dat vertrouwen uitstraalt.

29-01-2019
H Bakhuis (Westerhaar) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer betouwbaar en deskundig.

04-01-2019
J Boshuizen (ommen) geeft de service van onze werkplaats een
9

het is gewoon goed.

27-12-2018
I Hakkers (Gramsbergen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede garage goede service en afspraken nagekomen netjes de auto weer afgeleverd

04-12-2018
mevr J H van der Westen geeft de service van onze verkopers een
10

Auto bedrijf Schuurhuis is een fijn en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Menselijk en begripvol. Het is een familie bedrijf, met goed en vriendelijk personeel die ook nog hart voor de zaak hebben. Je voelt je als klant zeer welkom, ook al is het maar voor een vraag!!!! Een topper!!!!

04-12-2018
A. Overweg (Hardenberg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben al meer dan 25,jaar klant. Autobedrijf kent haar klant. Zijn zeer betrouwbaar. Je wordt goed geholpen en geven vaak extra service. Ik ben zeer tevreden.

28-11-2018
Weelink J.1 (Ommen) geeft de service van onze verkopers een
9

Het was allemaal even prettig en ze zeiden als je iets niet snapt of als er wat is kom altijd langs.

21-11-2018
soepboer geeft de service van onze werkplaats een
9

fijn team, duidelijkheid

19-09-2018
Bertus Vrijlink (Den Ham) geeft de service van onze werkplaats een
8

Om dat ze eer lijk zijn en corect .

06-09-2018
P.jansma (Nieuwleusen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super service en super betrouwbaar hele fijne band mee!

10-08-2018
Margriet geeft de service van onze werkplaats een
9

fijne mensen, vriendelijk, attent, behulpzaam

09-08-2018
Fam. Latour geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij worden altijd zeer correct en netjes te woord gestaan en geholpen! Dikke pluim!

31-07-2018
Henk Bras (Maarssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een vriendelijke en bekwame dealer met een motto van "de klant is koning en wordt altijd serieus genomen". Een dealer die ik een ieder zou aanraden.

26-07-2018
Mark koster (Heino) geeft de service van onze werkplaats een
10

Netjes en prima

24-07-2018
Dhr. H. Runhart (Nieuwleusen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk goede service en onderhoud.

01-06-2018
Dhr.M.van Kerk oerle (Stegeren) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn zeer klantvriendelijk daar bedoel ik mee , dat ze direct mijn naam nog weten en vriendelijk informeren wat zij voor mij kunnen betekenen. In vergelijk met anderen dealers die ik heb gehad is dit een verademing.Ook de garantie werd zonder problemen opgelost.

31-05-2018
Jan Nijboer (Ommen) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik ben tevreden over autobedrijf Schuurhuis en het personeel

29-05-2018
R van Bladeren Vos (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

nemen de tijd voor je het wordt niet afgeraffeld, dingen worden goed uitgezocht of later op terug gekomen

18-04-2018
Kees Voorn (Ommen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede kennis van vele soorten auto s, goede service en altijd afspraken nakomen.

17-04-2018
Mevr E.A.Roelfs-Rijzebol (Ommen) geeft de service van onze werkplaats een
10

De dealer en de medewerkers zijn attent en behulpzaam.

27-03-2018
Dhr. Koster (Lemelerveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd klantvriendelijk en denken met de klant mee.

06-03-2018
Lankreijer (Hardenberg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Perfecte behandeling van mensen en goed vak lui

06-03-2018
Han Kieft (Ommen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne mensen wordt correct te woord gestaan en geholpen

06-03-2018
Jan Paarhuis (Ommen) geeft de service van onze werkplaats een
9

fijne garage

06-02-2018
Dhr. D.U. van der Maal (Dedemsvaart) geeft de service van onze verkopers een
9

Altijd vriendelijke ontvangst en bereidheid om te luisteren en problemen op te lossen. Geven het gevoel dat je meer bent dan een klant alleen.

23-01-2018
J Boshuizen (ommen) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik word altijd goed behandeld als ik er kom.

09-01-2018
mevr. Y.Lindemann geeft de service van onze werkplaats een
10

ik heb totaal geen klachten , ben altijd vriendelijk geholpen en heb het idee dat men altijd alle tijd voor mij heeft, kan altijd z.n. een leenauto meekrijgen, zelfs al een keer een fiets. Als ik moet wachten weet ik dit altijd van tevoren, krijg dan altijd een kopje koffie aangeboden.Als ik vragen heb neemt men de tijd om deze te beantwoorden. { heb zelf geen verstand van autos }

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Flexibel, vriendelijk, kwaliteit, goede service! Ik kom er al 32(!) jaar en rijd er 77 km (enkele reis) voor. Zegt genoeg lijkt me.

06-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Voor ons dichtbij vanaf onze woning. Ook een reden voor Schuurhuis te kiezen. Altijd netjes en geen gezeur.

05-12-2017
Ate Mulder (Makkinga Frl.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Plezierige omgang, en duidelijkheid. niks mis mee!

21-11-2017
AW Kienhuia geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk,flexibel,behulpzaam

21-11-2017
Fam. Valk geeft de service van onze verkopers een
9

We zijn hartelijk ontvangen en direct mogelijkheden gekregen voor een proefrit. Vanwege de grotere afstand naar onze kinderen werd spontaan aangeboden om de auto een dag mee te nemen voor een proefrit, hulde!! In het verder verloop en beklinken van aankoop nieuwe auto duidelijke info gehad, goede service en auto perfect afgeleverd!

31-10-2017
Sonja Todd (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijdt goede service en vriendelijk en altijdt als goed

31-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Kan altijd beter

25-10-2017
E. Teunis (Vroomshoop) geeft de service van onze werkplaats een
8

De broers Schuurhuis en werknemers behandelen de klant netjes, zijn betrouwbaar en zorgen voor goede service.

24-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

We zijn zeer tevreden over Schuurhuis. Goede service. Vriendelijk personeel.

17-10-2017
Fam. Latour geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en vriendelijk personeel !!

10-10-2017
hl bouwhuis (den ham) geeft de service van onze werkplaats een
10

correct geholpen. en koffie op tijd

26-09-2017
Rieks (Spier) geeft de service van onze werkplaats een
8

Tevreden.kan beter .

12-09-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Erg prettig bedrijf, echt een aanrader!!

31-08-2017
m.v.Kerk oerle (Stegeren) geeft de service van onze werkplaats een
8

het is een prettige garage waarbij ik goed wordt geholpen. Ik heb ook andere ervaringen

24-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Perfecte behandeling en service!

15-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service, correcte benadering en vriendelijk

02-08-2017
W.Visser (HARDENBERG) geeft de service van onze werkplaats een
8

Behandeling was geheel conform de afspraak.

01-08-2017
Han Kieft (Ommen) geeft de service van onze verkopers een
10

Ben al jaren zeer tevreden met Autobedrijf Schuurhuis.

18-07-2017
Dhr.HP.Luten (Stegeren) geeft de service van onze verkopers een
10

Zoals ze me nu behandeld hebt als klant.Vind ik het zeer positief.

28-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Een bedrijf waar men mee denkt en dat er goed in slaagt de klant tevreden te houden.

19-06-2017
Dhr. H. Runhart (Nieuwleusen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant vriendelijk ze doen wat er is afgesproken, nemen contact op over eventuele extra kosten.

30-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk,serieus met hun vak bezig. klant gericht.

11-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Netjes en correct

11-04-2017
Ate Mulder (Makkinga ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige manier van omgang, en correcte manier van het afhandelen van klachten.

11-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat wanneer er vragen of problemen zijn deze altijd netjes en goed opgelost worden.

06-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

omdat ze mij [vrouw alleen] met goede raad bijstaan.

29-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Een goeie garage

21-03-2017
Jurjens (Den Ham) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles top voor elkaar

14-03-2017
ar lankreijer geeft de service van onze werkplaats een
8

prettig geholpen wordt prima gewerkt

07-03-2017
dhr en mevr;veerbeek (ommerkanaal 59 dedemsvaart) geeft de service van onze werkplaats een
9

wij worden klant vriendelijk ontvangen

21-02-2017
meijer.jh (dalfsen) geeft de service van onze verkopers een
7

een zeven is ruim voldoende

04-01-2017
h mouwer (stegeren) geeft de service van onze werkplaats een
10

ze leven met de klant mee

31-12-2016
Kees Voorn (Ommen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al 36 jaar uitstekende service door deskundig, vriendelijk en flexibel personeel en eigenaren.

20-12-2016
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

fijne mensen, prima service, correct.

20-11-2016
E. Teunis (Vroomshoop) geeft de service van onze werkplaats een
8

Bij deze dealer wordt de klant eerlijk behandeld en de auto wordt correct onderhouden tegen redelijke tarieven.

08-11-2016
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk te woord gestaan, service is goed, garage oogt goed

02-11-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf Schuurhuis in OMMEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen