Autobedrijf Berenpas B.V. Uw dealer
0545-471280

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

49 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
L Fleischeuer (Lochem ) geeft de service van onze werkplaats een
8

De auto wordt er telkenmale van goede service voorzien, het contact is prettig en correct, en de extra service als wassen en uitzuigen voor teruggave van het voertuig is een positieve verrassing

04-09-2018
antoon te molder (lochem) geeft de service van onze werkplaats een
9

komen afspraken na

28-08-2018
C Klein Gunnewiek (Groenlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goed en vriendelijk geholpen en zeer kroket en goede Servisch

28-08-2018
theo hulzink (eibergen) geeft de service van onze werkplaats een
8

bij berepas krijg je de aandacht die ik graag wil hebben ben heel tevreden.

15-08-2018
H.Otten (EIbergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

De auto werd gehaald en gebracht. Keurige behandeling ,De reparTIE IS SNEL EN VAKKUNDIG UITGEVOERD. iK KAN DEZE GARAGE ZEKER AANBEVELEN. Dezelfde tekst maar zonder caps lock.

31-07-2018
Fam A Kox (Neede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zowel wij als onze auto voelen zich er thuis

17-07-2018
J. Berentsen (Lichtenvoorde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een super bedrijf met goede vakmensen

11-07-2018
H.Mensink (Lichtenvoorde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Eerlijk betrouwbare Suzuki dealer , waar ik ,als er niets verandert weer een andere Suzuki wil kopen

29-05-2018
mevr Gé. Schippers Ensing (Winterswijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed en wat wil je meer.!!!

16-05-2018
Mevrouw van der Linde geeft de service van onze verkopers een
10

Prima snelle service en correcte eerlijke afwikkeling.

10-05-2018
Mevr J Bos Krale (Eibergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren tot volle tevredenheid geholpen.

08-05-2018
Bert Smeenk (Eibergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer kundige en vriendelijke mensen die je te woord staan en je helpen. En altijd bereidt zijn om de auto ook van binnen schoon te maken ook ziet die er soms uit als een zwijnenstal. Ik vraag dan ook altijd is stal schoon maken ook erbij? Nooit te beroert om je te laten zitten. Echt goed werk.

03-04-2018
Jan koeslag (Eibergen) geeft de service van onze verkopers een
8

Goede garage prettige en vriendelijke mensen

27-03-2018
Th Brummelhuis (Haaksbergen.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede garage veel plus punten.

04-02-2018
Gerrit Hazewinkel (Eibergen) geeft de service van onze verkopers een
9

We hebben veel vertrouwen in Autobedrijf Berenpas B.V. En dat laten we merken ook in gesprekken met andere mensen.

09-01-2018
Swam (Eibergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

al jaren voor mij een betrouwbaar autobedrijf. Wordt altijd correct behandeld

09-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Super tevreden

20-12-2017
Jmm gebbinck (Lichtenvoorde ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel vriendelijk behandeld niet opdringen om de auto te kopen .Goede uitleg over de auto.wij zijn zeer tevreden.

19-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Zijn goed in uitleg service en klantvriendelijk.

28-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd vriendelijk en nemen tijd voor de klant

21-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijke medewerkers,en uitstraling van bedrijf doet ook wat.Dit was wel de eerste kennis making met autobedrijf Berenpas.

21-11-2017
J.W.M.M. Berndsen (Eibergen) geeft de service van onze verkopers een
9

Eerlijke en open communicatie. Betrouwbaar bedrijf.

14-11-2017
Bert Koens (Eiberge) geeft de service van onze verkopers een
9

Betrouwbaar en service/klantgericht

24-10-2017
De Heer H.J.Roossink (Rekken) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede behandeling altijd erg correct

17-10-2017
Bv wisselink (Neede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed bedrijf

10-10-2017
Henk Eekma (Haaksbergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al een oude en betrouwbare garage die zijn sporen heeft verdiend met drie generaties .

10-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk, goede service

10-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

goede kennis van zaken en afspraak ging in goed overleg met mijn eigen werzaamheden

01-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

De auto werd op verzoek keurig gehaald en gebracht .De werkzaamheden zijn volledig uitgevoerd. Ook keurig gewassen .Alle lof voor garage Berenpas.

22-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Al langer dan 40 jaar een trouwe klant geweest bij garage Berenpas en dan bouw je een band op.

15-08-2017
Dhr.F.Koster (Groenlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en betrouwbaar.

10-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer tevreden

09-08-2017
Anja Ruardij (Haaksbergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne dealer, wordt er prima geholpen, alles keurig in orde.

08-08-2017
Tone Holweg geeft de service van onze verkopers een
9

Het is niet alleen de verkoper die mij heeft besluiten om hier een auto te kopen maar vooral de service in de werkplaats en de afspraken die je kunt maken met de chef werkplaats zijn voor mij doorslaggevend geweest.

21-07-2017
A.Groen (Eibergen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat allemaal Oké is

12-07-2017
h te vaanholt (neede) geeft de service van onze verkopers een
8

vriendelijke behandeling en voldoende service

13-06-2017
Mevr. J te Hennepe (Eibergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Is toch een mooi cyfer!

23-05-2017
H.H Mensink (Lichtenvoorde) geeft de service van onze werkplaats een
8

Alles gebeurt na overleg

17-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige personeel Goed overleggen voor er een extra handeling moet gebeuren.

16-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer te vreden

18-04-2017
Gerard Klanderman (Eibergen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantgericht en correcte uitvoering van de afspraken

09-03-2017
J blanken (Haaksbergen) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer goed en netjes behandelt

07-03-2017
Hassink (Eibergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service is klantvriendelijk

28-02-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

omdat het een goed garage bedrijf is waar ik vertrouwenin heb,

28-02-2017
TH. Brummelhuis (Haaksbergen) geeft de service van onze verkopers een
10

Omdat ik er al 46 jaar klant ben en tot op heden nooit in al die jaren problemen heb gehad Alle lof voor dit bedrijf dank u.

26-02-2017
S.gebbinck (Lichtenvoorde) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk correct

14-02-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantgericht en correct zoals je dat tegenwoordig helaas nog maar weinig tegenkomt. Dikke pluim voor dit bedrijf.

23-11-2016
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

vriendelijk,zakelijk en niet opdringerig,zoals het hoort. alles wat afgesproken is zijn ze nagekomen.

22-11-2016
F.Koster (Groenlo) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk,behulpzaam en deskundig.

09-09-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf Berenpas B.V. in EIBERGEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen