Suzuki Venlo

Suzuki Venlo

Reviews

Suzuki Venlo
9,14
28 beoordelingen
Hoewel ik jaren achterelkaar bij deze garage het onderhoud van mijn vorige auto naar tevredenheid heb laten uitvoeren heb ik naar ca 14 jaar bij een ander garagebedrijf een tweedehands Suzuki S Cross gekocht. Na een half jaar werd het dealerschap overgedragen aan Mengelers waarna ik weer bij mijn oude garage terecht kwam. Het gevoel daarover was goed en blijft hopelijk goed.
02-04-2024
de beoordelingen die ik heb ingevuld spreken voor zich. Een dealer die er mag zijn envwaar velen een voorbeeld aan kunnen nemen. TOP.!
Dhr. Geurts (VENLO) 12-03-2024
Niks aan toe te voegen
12-03-2024
Gewoon super!
Dhr. Lenaerts (VENLO) 05-03-2024
Mooie auto gekocht, we zijn zeer tevreden
Dhr. Peijnenburg (MAASBREE) 27-02-2024
Prima geregeld
20-02-2024
Zeer vriendelijke medewerkers, van receptioniste tot monteurs. Alles netjes conform afspraak uitgevoerd door vakkundig personeel.
06-02-2024
Alles correct balie medewerkster zeer vriendelijk de beurt duurde een half uur langer dan aangegeven mooie wacht ruimte met koffie ook auto nog door de wasstraat gedaan Top service
Mevr. Peeters (KESSEL LB) 06-02-2024
goede service en kundige verkopers service van alle medewerkers prima
Mevr. van Van Schaik - Krijn (TEGELEN) 30-01-2024
Tevreden, op de aflevering na (krasjes op de auto).
23-01-2024
Miscommunicatie bij maken afspraak maken met Suzuki Nederland maar door garage zeer correct mee omgegaan, Top!!
26-12-2023
goede service
19-12-2023
IN ZIJN AGEMEENHEID HEEL TEVREDEN HOE ALLES IS VERLOPEN OP WAT DINGEN NA DIE IK IN BENOEMD HEB IN DE VORIGE VRAGEN. EN TEVREDENHEID IS EEN GOED BEGIN VOOR DE KOMENDE JAREN DAT IK SUSUKI A RIJDEN,HEB ER VERTROUWEN IN EN ZEKER IN DE VERKOPER.
Mevr. Schoon - Wilmer (VENLO) 19-12-2023
Zeer tevreden,goede en snelle service
Dhr. Everts (BELFELD) 12-12-2023
Correcte uitvoering werkzaamheden. Vriendelijke en duidelijke klantbenadering
28-11-2023
Ik werd positief verrast door de service en de vriendelijkheid
Dhr. Stevens (BELFELD) 31-10-2023
Service en onderhouden is goed
24-10-2023
Ik had een zeer prettig contact met de verkoper.
Dhr. Bongaerts (REUVER) 14-10-2023
alles prima in orde
22-08-2023
Ik hoop als ik mijn auto in wil ruilen ook nog tevreden kan zijn . Daar ben ik wel benieuwd na laat ons verrassen Wie weet ?????
15-08-2023