Oostendorp Suzuki Arnhem

Oostendorp Suzuki Arnhem

Reviews

Oostendorp Suzuki Arnhem
8,92
65 beoordelingen
Nee
16-04-2024
Vanaf dag 1, ergens in november '23 heb ik het contact met de dealer in Arnhem en Suzuki in Vianen als prettig en betrokken ervaren
Dhr. Lemmens (HUISSEN) 16-04-2024
Tevreden
16-04-2024
Al j aren bij suzuki arnhem En wat goed is , moet je niet veranderen
Mevr. van Hummel (ARNHEM) 02-04-2024
Goede service en vriendelijk personeel
Dhr. Dorland (VELP GLD) 26-03-2024
niet meer de klantvriendelijkheid zoals bij citam te zakelijk en te duur
19-03-2024
Altijd zeer goede contacten.
19-03-2024
Netjes en goed geholpen
12-03-2024
En bedankt voor de mooie bloemen bij aflevering.
12-03-2024
Ik ben zeer tevreden, ik rij al.meer dan 30 jaar een Suzuki en heb nooit grote onkosten gehad,.
27-02-2024
Vriendelijk en meedenkend personeel met het probleem wat er is. Alhoewel ik weinig problemen heb met mijn Suzuki. Het zijn super auto’s. In mijn Jimny heb ik 20 jaren met heel veel plezier gereden en met de Suzuki Vitara rij ik luxer en zeer comfortabel . Het zijn voor mij de heerlijkste auto’s om in te rijden en ben er heel blij mee.
27-02-2024
auto wordt prima onderhouden tot volle tevredenheid. Prettig , vriendelijk personeel en betaalbare prijzen.
13-02-2024
Zeer tevreden van aankoop en service.
Mevr. Tadeja (ZOETERMEER) 13-02-2024
Heldere afspraken, duidelijkheid vooraf en achteraf, vriendelijke mensen, een auto die het altijd goed doet.... kan niet beter !
Mevr. Huybens (ARNHEM) 13-02-2024
Ipv leen auto ging ik voor n leenfiets, die is gratis immers, maar wat ik al aan gaf toen ik de auto ophaalde, de fiets mankeerde van alles waardoor t voor mij n horror tocht werd. Heb ik aangegeven .De auto zelf, aan allerlei knopjes gedraaid zodat ik ineens met mistlichten reed....en andere dingen weer terug moest zetten, dat was jammer... de auto rijd weer perfect en wat ik ook jammer vond.. heb de auto nog jiet lang batterij sleutel bleek leeg en moest ik voor betalen, zoiets zou ik als service rekenen... maar fijn, gedane zaken nemen geen keer, maar misschien n tip voor n blg klant; zorg dat ze n goede fiets mee krijgen..en n klein beetje service....
Dhr. Berndsen (ARNHEM) 30-01-2024
Professionele benadering. Alles strak op plaats en tijd geregeld zonder gedoe.
Dhr. Vermeulen (TILBURG) 30-01-2024
Geweldige ervaringen bij het kopen van auto’s 👍
23-01-2024
Prettig informeel bedrijf, telefonisch goed bereikbaar en met niet te lange wachttijden. Vriendelijke medewerkers en prima service! Breng hier mijn auto(s) al 15 jaar heen voor reparatie en onderhoud en ben heel tevreden.
23-01-2024
Klantvriendelijk, goede prijs kwaliteit verhouding
23-01-2024
Goed bedrijf. Goede service
23-01-2024