Suzuki Maastricht

Suzuki Maastricht

Reviews

Suzuki Maastricht
8,79
28 beoordelingen
Het totaal plaatje is erg fijn. Geen drammerige verkoop maar goed luisteren naar onze wensen en meedenken in een passende invulling. Onderhoud verloopt vlotjes en zonder verrassingen. Zeer tevreden.
Dhr. Boileau (MAASTRICHT) 21-05-2024
Altijd suzuki gereden en altijd tevrede geweest.
Dhr. den Boer (MAASTRICHT) 14-05-2024
Goed onderhoud zonder onnodige kosten
16-04-2024
Top dealer
Dhr. Bartels (MAASTRICHT) 19-03-2024
Onderdelen die moesten vervangen worden volgens de ouderdom maar nog goed waren om dat er weinig km mee gereden waren niet vervangen. Vind ik zeer goed van de garage.
05-03-2024
Was auto Jacob gewend. Daar was meer persoonlijk contact.
27-02-2024
Goede service, geweldige zaak met mooie uitstraling. De Suzuki S-Cross is super fijne auto! 1 minpuntje, hij heeft geen navigatie en dat had ik toch wel verwacht in het jaar 2024. Je moet nú altijd je telefoon bij je hebben. Mvgr. M. Nelissen
27-02-2024
Zie eerdere teksten.
20-02-2024
Zoals eerder gezegd alles is correct verlopen!! Zeer vriendelijk, behulpzaam aardig gewoon heel goed en wij heel tevreden!!
Dhr. Simons (MAASTRICHT) 30-01-2024
Bepaalde afspraken ook nakomen en niet achteraf eronderuit praten.
Dhr. van Es (MAASTRICHT) 30-01-2024
Ben al heel lang super tevreden over deze dealer, ook toen deze nog zelfstandig dealer was in autogarage Jacob!
26-12-2023
Zeer teleurstellend en klant vriendelijk
Mevr. Villoso (LANDGRAAF) 19-12-2023
Nee
12-12-2023
Al met al zeer prettige ervaring met suzuki
Dhr. Janssen (MAASTRICHT) 12-12-2023
Het is comfortabel om de Suzuki-dealer in de nabijheid te hebben. De vriendelijkheid van de Suzuki-medewerkers vind ik ook belangrijk, stelt me altijd gerust.
12-12-2023
Goede informatie vooraf. Klantvriendelijk. Correcte afhandeling.
14-11-2023
Service, vakkennis ren de gastvrije sfeer.
Dhr. van der Togt (MAASTRICHT) 14-11-2023
Alles gaat goed volgens afspraak. Als klant wordt je correct en beleefd behandeld. Grote mate van kundigheid. Aanbevelend waardig voor familie en kennissen.
07-11-2023
Alles volgens plan verlopen
31-10-2023
Suzuki Vitara, beste aanschaf tot nu toe. Dealer in Maastricht altijd behulpzaam en deskundig. Aanrader.
17-10-2023