ADG Hoogeveen BV

Welkom

ADG Groep is al jaren een vertrouwde partner in de regio. Sinds februari 2023 hebben we onze krachten gebundeld en werken wij nu samen met vier andere dealers in Noord-Nederland Wij streven ernaar om onze klanten de beste service en ondersteuning te bieden als het gaat om mobiliteit. Hierbij leggen wij de nadruk op kwaliteit, continu verbetering en professionaliteit. Onze enthousiaste en betrokken medewerkers zetten zich in om onze gasten verder op weg te helpen en hen en een onvergetelijke klantervaring te bieden. Elk individuele klant verdient onze persoonlijke aandacht. Wij zijn toonaangevend in klanttevredenheid, klanten geven ons gemiddeld een 9,2! Door onze persoonlijke aanpak voelt u zich snel welkom. Of u nu komt voor onderhoud, aanschaf of gewoon voor een praatje, bij ADG Hoogeveen bent u altijd welkom.
  • Breed aanbod Suzuki-modellen. Door de samenwerking met andere vestigingen bieden wij u een breed aanbod en een scherpe prijs.

  • Lokale karakter. Het draait bij ons allemaal om de mensen. Onze goede band met de gemeenschap helpt ons om de beste service en ondersteuning te bieden. Deze persoonlijke aanpak draagt bij aan het vertrouwen dat we de laatste jaren hebben opgebouwd.

  • Door onze krachten te bundelen bieden we u een breder aanbod, kunnen we u sneller van dienst zijn en hebben we gunstige condities door inkoopvoordeel.

  • Betrouwbaarheid. Als officiële Suzuki-dealer staan we in verbinding met het merk en hebben me bovenal verstand van het merk. Hierdoor kunt u ervan op aan dat uw auto deskundig wordt nagekeken door onze monteurs en dat onze verkopers u kunnen helpen in het ontdekken van uw ideale auto.

Aanwezig bij ADG Hoogeveen BV:
  • Nieuwe suzuki's
  • Occasions
  • Onderhoud
Vestigingen:

Acties

Beekse Bergen winactie
Actie
Geldig van t/m

Beekse Bergen winactie

Bij Suzuki nemen we het welzijn en voortbestaan van de natuur serieus. We hebben vooral een speciale band met wildlife. Daarom ondersteunen we met de Stichting Suzuki Rhino Club diverse projecten die de leefomgeving van de bedreigde zwarte neushoorn beschermen. We werken daarbij ook samen met Safaripark Beekse Bergen. Sluit je aan bij onze missie om de zwarte neushoorn te beschermen. Word nu donateur van de Suzuki Rhino Club en maak kans op gratis kaarten voor Safaripark Beekse Bergen!

Het voordeel van een Suzuki occasion

Uitgebreide garantie mogelijkheden
Nieuwe APK bij aflevering
Gecontroleerde kilometerstand (NAP)
1 jaar gratis pechhulp in heel Europa